תודה והזמנה ל houzz

תודה והזמנה ל houzz

תודה על ההענות והפידבקים. אני רואה יותר ויותר שמות ישראלים בין המשתמשים באתר וזה נהדר
אני מזכירה שהאתר מיועד לבעלי המקצוע ולבעלי הבתים כאחד. אדריכלים ומעצבי פנים מוזמנים להעלות את עבודותיהם לאתר תחת קטגוריית תל אביב-חינם. בעלי הבתים מוזמנים לחפש רעיונות והשראה ולשמור לעצמם גלריות של רעיונות שיכולים לעזור להם בעיצוב ובניית ביתם (או סתם רעיונות שאוהבים). אתם יכולים להנות מרעיונות של אדריכלים, מעצבי פנים ובעלי בתים ממקומות שונים ברחבי העולם (ואזורים חדשים יתווספו בקרוב). יש באתר הרבה חברים מכל העולם ששומרים לעצמם ספרי רעיונות. יש גם מי שכותבים פוסטים קצרים על ספרי הרעיונות שלהם. הפוסטים האלה מוצגים בעמוד הראשי של האתר. בקרוב תערך תחרות כתיבת ספרי רעיונות לעיצוב הבית (כרגע- באנגלית בלבד) והזוכים יזכו בפרסים כספיים. אני אפרסם פרטים על התחרות בהמשך. להתראות באתר, עדי www.houzz.com

גונזו3

New member
סיימתי לבנות בזכרון יעקב

שלום לכל חברי הפורום ובהזדמנות זו להודות לכמה רעיונות ששאבתי מחברי הפורום במהלך בניית ביתי. בניתי בית של 190 מ"ר קוטג' 6 חדרים בזכרון יעקב. כאשר התחלתי לעשות תחשיבים לגבי כדאיות הבנייה יעצו לי לקחת את הסכום של 700$ למ"ר. בנתיים הדולר ירד ונסק והתחשיבים השתנו. היום ריאלי לומר כי 5000 ש"ח בממוצע למ"ר הוא סטנדרט וילה נמוך!! סטנדרט וילה נמוך=סטנדרט דירה גבוהה. מה שאני עשיתי ביקשתי הצעת מחיר לשלד + .מה זה הפלוס? כולל טיח כולל גג רעפים ,הכנת חשמל קומפלט כולל מתגי גביס עד 300 נקודות כולל אינטלצייה שחורה.וכולל פיתוח. ורשמתי מה העסקה גם לא כוללת. לאחר מכן ביקשתי הצעות מחיר לגבי ריצוף בנפרד ואלומינים בנפרד . בסופו של דבר קבלן השלד עשה לי את כל העבודה בתוספת של כ-15% מהמחיר הכי זול שהשגתי דרך הצעות המחיר. היה שווה לו ולי. 8 חדשים לאחר החפירה הראשונית גרים בביית, הוא יצא מקסים ואיכותי ונהייתי חבר של הקבלן. כל דבר שעשית בניגוד לעצתו (רציתי לחסוך!!) נדפקתי. הדבר העיקרי שגרם לי שתקופת הבנייה תהיה המאושרת בחיי שבניתי לבד וכל ההחלטות היו לבד הכוונה ללא אישה. עם אישתי התחתנתי בסיום הבנייה!!!

למעלה