תודה...הייתי ב"שיער"
...התכוונתי להיכנס לפה פשוט להודות לכם על רעיון שנטעתם בי לפני כמה שבועות לגבי הפקות של מחזות זמר בבית-צבי. אבל אחרי שקראתי את כל חילופי הדברים, החלטתי גם אני קצת לפרט. אז ככה.. ביררתי בטלפון מה מציג ומתי (ד"א הרבה יותר פשוט מאשר לנחש ולפזר שמועות פה ברשת..אהם אהם..) ולרגל יום הולדת 40 של אחותי קניתי לי ולה כרטיסים (במחיר מלא..לא ידעתי שיש פה מקושרים עם הנחות..
טסתי ביום חמישי אחרי העבודה בשעה 5 מאזור הצפון הרחוק ואחרי כמעט שלוש שעות היינו ברמת-גן.(הפסקת פיפי של דקה בית שלה ברעננה).. מה אספר?? נהניתי מכל רגע..ואחותי (שתחיה) שהיתה קצת צינית וספקנית כשסיפרתי לה על ההפתעה שהכנתי לה..נהנתה גם, ואפילו מחתה דמעה בסצנת הסיום. באמת לא אוסיף לשבח את השירים והזמרות הנהדרות, שילה שהיתה כל-כך אמינה, דיון והאופרה הנפלאה שלה, סצינת הLSD, (שבסופה התפשטו-דבר שלא ידעתי בכלל שעומד לקרות אז די הזדעזעתי!!-בנושא זה ארחיב ואומר, שנאמנות ל"מקור" של שנות ה-60 היא בעיני מוטעית במקרה זה, כי היום ה"מקור" הוא הסרט עבור רובנו, ולגבי "אמירה" על חופש, טוב..נו..היום לא נראה לי שעירום זה "זה"..אבל כמו שאומרים..10 נקודות על התעוזה, ו..נגיד ש. ..אה, וחוץ מזה היו הרבה ילדים בקהל אז לא יודעת אם הם ידעו או לא אבל אני לא הייתי שמחה שביתי בת 10 תהיה שם! ) אבל,מתנצלת...פה זה יוצא הרבה, שם ממש לא התייחסתי מדיי ופשוט נהניתי מן ההצגה כולה, שרתי הכל באנגלית.. (למרות שנהניתי אפילו מן התרגום הנהדר לעברית,ורק הצטערתי שלא משכו אותי לבמה..
ולסיום..אם הייתי יודעת שיש כל-כך הרבה חשובים ומפורסמים בקהל הייתי מנסה להתחכך בכם.. (סתאאםם...בצחוק) בקיצור (קיצור?? אחרי כל זה??)..טוב נו, לסיכום: תודה על הרעיון ואני מתכוונת לבדוק מדי פעם מה מציג ולנסות להגיע. (ובין לבין להמשיך ללכת פעם בחודש למחזמרים בלונדון כשאני שם..
...התכוונתי להיכנס לפה פשוט להודות לכם על רעיון שנטעתם בי לפני כמה שבועות לגבי הפקות של מחזות זמר בבית-צבי. אבל אחרי שקראתי את כל חילופי הדברים, החלטתי גם אני קצת לפרט. אז ככה.. ביררתי בטלפון מה מציג ומתי (ד"א הרבה יותר פשוט מאשר לנחש ולפזר שמועות פה ברשת..אהם אהם..) ולרגל יום הולדת 40 של אחותי קניתי לי ולה כרטיסים (במחיר מלא..לא ידעתי שיש פה מקושרים עם הנחות..