תודה דרול על המדיטציה הציבורית אתמול. היה משכיל ומאלף.
א אינקה New member 27/5/06 #3 המממ... הרשמים הם התנסותיים לכן לא ממש ניתן לספר, אבל מבחינת האוירה מדובר בתרגול ממוקד ונקי מכל דבר אחר - תרגול נטו (כולל שאלות והסברים).
המממ... הרשמים הם התנסותיים לכן לא ממש ניתן לספר, אבל מבחינת האוירה מדובר בתרגול ממוקד ונקי מכל דבר אחר - תרגול נטו (כולל שאלות והסברים).
D drall New member 28/5/06 #5 בבקשה אינקה לי קצת הייתה בעיה כי אני צריך גם לתרגל וגם להסביר ובגלל שהתרגול הפעם היה כל כך עוצמתי , לפחות מבחינתי , היה לי קצת קשה לרדת מתועפות האנרגיה כדי לענות על שאלות אבל בסה"כ היה סבבה. עוד חודש או חודש וחצי אני עושה את צעדת הלילה שוב
בבקשה אינקה לי קצת הייתה בעיה כי אני צריך גם לתרגל וגם להסביר ובגלל שהתרגול הפעם היה כל כך עוצמתי , לפחות מבחינתי , היה לי קצת קשה לרדת מתועפות האנרגיה כדי לענות על שאלות אבל בסה"כ היה סבבה. עוד חודש או חודש וחצי אני עושה את צעדת הלילה שוב
מ מיכל הלוי New member 28/5/06 #6 תארתי לעצמי שהיה כך לקח לך גם זמן לחזור לפה.. נו אולי נתראה פעם הבאה. היו גם בנים חוץ מאינקה? יום טוב ונחיתה נעימה
תארתי לעצמי שהיה כך לקח לך גם זמן לחזור לפה.. נו אולי נתראה פעם הבאה. היו גם בנים חוץ מאינקה? יום טוב ונחיתה נעימה
א אינקה New member 28/5/06 #7 המממ... אם כך אולי כדאי מראש לצמצם את השאלות למינימום ההכרחי לתרגול הטכניקה. את השאר ניתן לשאול בדיעבד בפורומים.
המממ... אם כך אולי כדאי מראש לצמצם את השאלות למינימום ההכרחי לתרגול הטכניקה. את השאר ניתן לשאול בדיעבד בפורומים.