תודה...,אבל...

תודה...,אבל...

סוף סוף אני מצליח להגיב אז ככה: פורום משצי"ם: היום(יום שישי) מתקיים משפגש של ה"מנהלת" פורום(שרונה, רעות,עודד, גל-המלך-נוי, אורי וטוקר. אני יודע שיש להם לוח זמנים מלא ועמוס והם יעבדו כל השישי- שבת על המפגש הבא, ואני יעדכן אתכם מה נסגר שם(אם מישהו אחר לא יעשה את זה מלפניי...) בקשר לכל שאר הדברים מהשבועות האחרונים...: את זה שעומר "קצת" ממורמר הבנתי,אבל תשתדלו לא לתקוף אותו עד כדי כך... וכל הוויכוחים שלדעת עומר לא במקום-אז זה באמת המקום שאנו בתור תנועת נוער(או אירגון נוער) נדבר על הדברים,אבל בואו נשמור על רמה גבוהה וננסה להתבטא יפה בניסיון לא לפגוע באחרים,ואם כבר מדברים אז בואו ננבה לחשוב לא כמה רע מה שקרה, אלא איך אפשר למנוע מקרים בעתיד ומה אנו יכולים לתרום/לשנות בעניין! בויכוח על המועצות הנחשבות כדאי לצרף את מעלה יוסף! וד"ש לכולם:מעין, נ ע ם, רעות,נריה ,יניב וכו. ו" תודה" רבה למר קדם הצעיר שכתב והגיב בשמי..., ותודה אמיתית למור... מורן המש"צ נ.ב: יב´ חיות...

מורן ...מקוה שתיראה ושתוכל גם להגיב

מורנוש ראיתי היום את ההודעה ששלחת לי באייסיקיו..זה היה ממש נחמד ומפתיע..תמשיך ככה ובגלל שהית כל כ ך נחמד שם אני סולחת לך על השמטת שמי מהדש"ים..:) אבל (בקול רומז) אתה תמיד יכול לשנות את הרשימה :) צחוק צחוק עמיתי

למעלה