תודההה
ל,,,,,,,

תודההה ../images/Emo24.gif../images/Emo24.gifל,,,,,,,

האמת אני לא יודע עם מי ומה להתחיל,,,סתם אני כן יודע ואני חושב שתסכימו איתי ,, כן עם שלמההה המלךךך האחד היחיד והמיוחד שבילעדיו אנחנו חצי בנאדם אין דברים כאלה חברההה האהבה וההערצה שאנו מעריפים עליו אנחנו מקבלים בחזרה בריבית דריבית .מי אמר שחלומותת אינם מתגשמים ...בשנה שעברה במסיבת הפתעה ה
לא הגיע (הופעה באילת)אך שלח ברכה מצולמת השנה רצה הגורל ....ויצא בינגו ישתבח שמו שלומי שתדע אוהבים אותך מאז ולתמידדדדד ולכם חברים ...קרול אני עוד אפתח לך קונדטוריה היה טעים מאודדדד ,ניצן גל ואמך ,איתמר וכל משפחת מלכה המורחבת ,ריקי ורפי וכמובן למשפחתי ..כן ריקי היא באמת נפלאה , תודה . נכון שעכשוי לא מתוכננות הופעות אך יש צפייה לדיסק ... ..בסביבות פסח הולך להיות פיגוזזז (הבטחה של בני) עד אז אני בחופש (ל.א ווגאס) נטעין מצברים וכולי תקווה שהקיץ הבא עלינו לטובה יהיה לא פחות מוצלח חברה לסיום שוב תודהההה וניפגש רק בשמחותתתת

karoleking

New member
דיסק בפסח? נראה לי קצת מוקדם לא?

רק סינגל אחד יצא... ובקשר לקונדיטוריה... תזהר שלא אקח אותך ברצינות...
בכל אופן שמחה שנהנתם, אבל כשהעוגה התהפכה, גם הלב שלי יחד איתה התהפך. נזכרתי בסרט " היום שאחרי" בכרזה של הסרט רואים את פסל החרות כולו שבור לרסיסים... אז זה בערך מה שזה הזכיר לי.. ממש נשבר לי הלב לרסיסים... מקווה שבכל זאת נהנתם ממנה. מזל שהיא לא התהפכה על הרצפה...

אני גם חושב שזה מוקדם אך

זה מה שהבנתי מבני בכל אופן יש לנו סבלנות כי אנו יודעים שזה ישתלם . בקשר לעוגה ...אך איציק אמר הטעם נשאר אותו טעם ...בכל זאת זו לא עוגה רגילה אז מזל עשתה מקצה שיפורים ...אני חושב שאתם יכולים להיות צוות מושלם .דרך אגב תיבדיקי מה עם התמונות אני לא מצליח לראותתת

itamarmal

New member
אל תשכח חיים... שבדיסק הזה יהיו..

הרבה שירים ועיבודים מיוחדים... כהבטחתם של שלומי ובני.. אז כמובן יש הרבה למה לצפות... יצארק השירהראשון והוא כבר נכנס ללב של כולם .. מה יהיה הלאה...??? נחכה ונראה נקווה להרבה שמייחח.. חג פורים שמממחחח לכולםםם.... נהננו מאוד לראות ולשמוח עם כווווולללםםם... באהבה

למעלה