תוגי

תוגי

שלחתי לך מייל חשוב מאוד! אני רק מקווה שהוא הגיע... :-( טוב, צהריים טובים לכולם.. :-( אני :-(

תרנגולת

New member
סליחה שאני לא מגיבה.

אני מותשת.. צריכה שינה. ושלא תחשבי לרגע שזה בגלל שאני לא אוהבת אותך. פשוט לא יצא לי לישון כ``כ, ואני מרגישה חולה קצת.. מותשת מלחשוב ולהקליד.. אני יענה. קראתי.. ואני מודה לך מאוד מאוד שאת משתפת אותי.. אני פשוט צריכה קצת לנוח..

תוגי

תפסיק להצטער ולכי לנוח! מספיק עם המחשב...לכי לישון...טובה לעם. מקווה שאת לא מתחילה משהו... רוצה אותך בריאה...ולא חולה. אוהבת אותך..כמו כולם. המחשב לא יברח - הבטחה של פרה. לילה טוב...שינה מתוק....חחחח...פשששששש....

תרנגולת

New member
כן.. הולכת..

8-( התחרפנתי לגמרי.. ואני מרגישה קצת רע.. פיזית 8-( נפשית אני בסיידר- חזקה ואיתנה B-) אגב.. את יודעת.. כשראיתי אותך ציפיתי לראות לבנה עם כתמים שחורים, שעושה מווו, ואוכלת עשב.. מייק הוא היחידי שהתקרב לעשב.. אז תפסיקי לעבוד על כולם (-; .

איפה הולכת?!

תגידי...את התחרפנת או שאני התחרפנתי? כן אני יודעת...אני. את עוד פה? לכי כבר לנוח! אני אראה לך מה זה עשב! לכי לישון! מה זה, תרנגולת שלא ישנה.... את צריכה להעיר את כולם בבוקר! שכחת? אוהבת אותך... חלומות מתוקים...(סוכרזית).

תרנגולת

New member
חחח.. B-)

<מחפשת שולחן גדול להסתתר מתחתיו שמאיוש לא תראה שאני כאן> הא.. מצאתי! <מנסה להכנס מתחתיו> אויששש.. אני יותר מדי שמנה בשביל זה.. מאיה.. אני המחורפנת.. אבל זה לא סותר את העובדה שגם את.. את יודעת, אנחנו אחיות, זה כנראה בגנים.. אהמממ.. עוד מעט אלך.. תודה שהם מתוקים סוכרזית- קודם פחדתי לישון.. (אגב.. את וילדונת.. משו אתן, מצאתן לכן את האחות הקטנה לשלוח אותה לישון.. למה דווקא אני? יש עוד אחיות קטנות.. לא רוצה.. אני אדבר עם אמא`לה B-( ). חחחחח..פפפשש... אה.. מה..? אה.. לאא.. לא נרדמתי על המקלדת.. מה פתאום. אני עירנית! (את רואה שאני המחורפנת) אוהבת אותך המוןהמוןהמון.

הרגת אותי עכשיו....

שום שולחן לא יסתיר לי אותך.... אני קוראת מחשבות, את לא יודעת? תמיד אמצא אותך. איפה שלא תסתתרי ממני... אחות גדולה...מרשעת שכמוני...אבל דואגת לך. אל תדאגי...אני לא אכניס לך סוכרזית לחלום בלי שתשימי לב... נותר בי עדין בדל של יושר... חוץ מזה, אני לא אגשים לך את הסיוט שלי... תמיד פחדתי מזה. אוקי...שתינו מחורפנות. לא צריך לריב. ותעשי טובה...רוצה אותך חיה נושמת וערה. אבל מי שלא ישן...ובכן, תרנגולות כאלו לא מחזיקות הרבה מעמד. אוהבת כל כך ומבטיחה שלא לשים לך סוכר. רק לכי לישון קצת.

תרנגולת

New member
אוף.. ובאמת נראה לך

שאוכל לישון אחרי שהרגתי אותך עכשיו?! חס וכרפס.. תקומי לתחיה ולא אאלץ להשאר ערה לעולמי עד. (-H תאמיני לי אוחתי, אני יודעת ששום שולחן לא יסתיר אותי.. בדקתי את הגדולים מבין שולחנות העולם, ומה לעשות- אני.. רחבה מדי בשביל להסתתר מתחתם.. רגע רגע.. אני מתחילה להתבלבלבלבלבל.. ``רוצה אותך חיה נושמת וערה``, ואומרת לי ללכת לישון..? אני מבטיחה להמשיך לנשום ולחיות בזמן השינה, אבל אני לא יכולה להבטיח לך שאהיה ערה. עוד מעט הולכת לישון חומד.. והכי חשוב.. מותק, לאף אחד.. אבל לאף אף אף אחד בעולם הזה אין את הזכות לקרוא לאחותי הגדולה ``מרשעת``, אז תשמעי מותק.. תחזרי בך מיד, ולא תסתבכי עם אחות רחבה. תרנגולת (עייפה והולכת לישון מיד).

מייק 48

New member
הלו !! מה זה ?? מחורפנות ??? :cool:

בנות !! 30 שניות לפזר ת`הפגנה !!! את תרנגולת - מיד למיטה (לישון, כמובן) !! את פרה (עאלק פרה) - מיד לאחו לאכול עשב !! מה זה פה ? קרקס ?? אני מזהיר אתכן, תיכף ומיד יהיה לכן עסק איתי... וזה כבר לא צחוק... אני טורף תרנגולות ואוכל פרות... חת, שתיים - זוז !!! (אתן עוד פה ?) אי אפשר איתכן, סוררות שלי... אוהב, אוהב אתכן כל-כך !!! שלכן תמיד מייק

תרנגולת

New member
ואי אפשר בלעדינו ?

<קוראת בקול רם> אחת.. שתיים.. שלוש.. ארבע... חמש.. מייק.. לפי השעות נשאר לי עשרים וחמש.. עשרים וארבע... לא משנה.. <מנמיכה את הקול> חומד.. נראה אותך מול תרנגולת.. מה אתה שולח אותה לאכול עשב? מגיע לה ארוחה גורמה.. ככה לא שולחים את אחותי. מותק.. אוהבת גם. נגמר לי הזמן?

מייק 48

New member
הלו !! מה זה ?? מחורפנות ???

בנות !! 30 שניות לפזר ת`הפגנה !!! את תרנגולת - מיד למיטה (לישון, כמובן) !! את פרה (עאלק פרה) - מיד לאחו לאכול עשב !! מה זה פה ? קרקס ?? אני מזהיר אתכן, תיכף ומיד יהיה לכן עסק איתי... וזה כבר לא צחוק... אני טורף תרנגולות ואוכל פרות... חת, שתיים - זוז !!! (אתן עוד פה ?) אי אפשר איתכן, סוררות שלי... אוהב, אוהב אתכן כל-כך !!! שלכן תמיד מייק

תרנגולת

New member
מאיוש..

את לא קמה לתחיה, ולא חוזרת בך.. אני חושבת שאשאר ערנית לעולמים. תרנגולת (עם מזרק קפאין).

קמתי.. קמתי...ואת - תשכבי כבר!

תרנגוגות צריכות לישון! מזרק קפאין... מייק! תגיד לה! היא מתגרה בי! אוף איתך..... אני אגיד למייק לאכול אותך! הוא רציני! וגם אני! לכי לישון! גם כן תרנגולת...

תרנגולת

New member
אני לא מתגרה בה..

את רצה למייק כי את יודעת שאמא`לה לא מרשה לך לפקוד עלי.. B-(

תרנגולת

New member
8-( ככה.. אני בודדה מול כולם.. אוי

מה מר גורלי.. וכואב.. וקשה.. אחח.. <בוכה> ואה ואה.. אני לא אלך לישון לעולם, דווקא אני אעשה לכם!! )-;

אוקי......אני לא אתחיל להתווכח...

כי זה לא יגמר אף פעם.... מכירה אותך... גם כן רחבה...חי חי חי...שאני אשאל את מייק? נראה אם הוא יצא מהעשב... ואולי הוא בעצם על העץ? טוף...אמרתי שאני לא אתווכח...אבל...לא חשוב...אני מתאפקת נואשות. אז אולי עכשיו...אחרי שהכל בסדר...תלכי לנוח לך? את יודעת שאני מכשופה לא קטנה.... די גדולה למען האמת... ואין שולחן בגודל שלי... אפילו לא שלושה. אוהבת....לישון! שאבוא לשיר לך נומי נומי? לא כדאי לך...אני זייפנית אמיתית. ואני מאיימת - אל תסתבכי איתי! לילה...

למעלה