תוגי שלי

@tagel

New member
תוגי שלי

דברי איתנו שפכי את חחשותייך את פחדייך אנחנו כאן נעטוף אותך באהבה תוגי את כל כך יקרה את האוצר שלנו ילדתי ואני ממך רק החכמתי. דברי איתנו תוגי החרדות שלך הן הפחדים שלי. תשברי עכשיו כשאנחנו כאן כולנו לתמוך בך לחזק אותך ותבכי, תמיד תבכי כי בעוד שעה הכל יעבור ותצחקי. בנות עטפו אותה כי היא זקוקה לכן

@tagel

New member
שלום גם לך

היי נטע מכיוון שאת חדשה אז ברוכה הבאה... מה שקורה כאן תוכלי לקרוא בהודעה הבאה שכתבתי ביום פתיחת הפורום. אין צורך שתרוצי לחפש... העתקתי אותה למענך. ברוכה הבאה אלינו... ההודעה תכתב בלשון זכר אך היא מופנית לגברים ונשים כאחד. פורום ``הפרעות אכילה``, הינו המקום שבו אנו מקווים להעניק תמיכה וייעוץ לכל מי שחש או יודע כי הוא נתון לבעיית הפרעת אכילה. הפורום ילווה את המשתתפים בדרך לקבלת ייעוץ וסיוע רפואי, יעניק אוזן קשבת והמון אהבה לכולם. הפורום הינו קבוצת תמיכה בלבד, ואיננו תחליף לייעוץ רפואי מקצועי. אני מקווה לרכז כאן קבוצת משתתפים המכירים את הבעיה ומתמודדים איתה בכל יום ושעה, וכמו כן, לרכז כתבות ותחקירים בנושא. ייתכן מאוד ואשתף רופאים מומחים מ``המרפאה להפרעות אכילה`` בתל השומר, שיעניקו ייעוץ חירום לבעיות בהולות. תרגישו חופשי לפנות אלי בכל עת ובכל נושא למייל, ואני אדאג שתקבלו משוב ומענה במהירה. אני מקווה שתרגישו כאן הכי חופשי שאפשר, לשתף ולהשתתף. בהצלחה לכולנו אוהבת - תגל.

תרנגולת

New member
אוףף.. תגלי- אני כל הזמן אוהבת אותך יותר.

ולא נראה לי שיש לזה סוף.. אני בוכה לקרוא את ההודעה שלך- ולא פעם ראשונה.. אוףף.. אני מטורפת עליך.. את יודעת, נכון?

למעלה