תובעים אותי

BlogTV Police10

New member
תובעים אותי ../images/Emo7.gif

אני מבולבלת ולא יודעת מה לעשות. צריכה את עזרתכם אגב... מאז שאנחנו בשקט בפורום כפי שהתבקשנו המקום הפך להיות מושב זקנים, אבל זאת הודעה חשובה שאני חייבת לשתף את כולכם, קובי אני מקווה שזה מספיק מובן וברור בשבילך

BlogTV Police43

New member
יאללה

אל תאמרו לי לא להתערב אולי אני לא רושם בפורום ולא שולח אי מיילים כי אני לא סובל את זה אבל לפי דעתי זה ממש כיף שלפחות פה אתם מדבריםכי במסנג'ר שיחת ועידה זה חרא!!! ובכל אופן... אם אתם לא מדברים אז ממש מושב זקנים פה... האומנם זה של הפוליסים וצריך להיות לשמירה על הסדר וכאלה אבל זה לא אומר שאסור לנו "לשבור דיסטנס" כי בעצם.. הפורום הזה משמם אותנו... יש לכם פתרון יותר טוב? תפתחו עוד פורום שיקרא: שוטרים ללא הפסקה--- חחח ושם נדבר חפשי !!! שבת שלום לכולם!

BlogTV Police20

New member
מוטי...תרגיע..

העונש שלה יבוא ממני.. הדר.. בואי לאזיקים יאללה.. "לא שובתים לא מקשיבים"!!! אין עוד שבת משעממת!!!!

BlogTV Police10

New member
נשברה השתיקה!

קודם כל מוטי חייב לי פיצוי כי אני ניצחתי במשפט הוא גם שלח לי התנצלות רק שלא פירסם את זה בפורום אבל מעניין אותי לדעת איזה עונש אתה מכין לי??

BlogTV Police18

New member
באמת מייק במקום לדבר תתחיל לעשות

אני מתחיל להאמין כאן לכל השאר שאמרו שאתה זה כמו חול ואין מה לאכול אז יאללה קדימה .........

BlogTV Police18

New member
באמת מייק במקום לדבר תתחיל לעשות

אני מתחיל להאמין כאן לכל השאר שאמרו שאתה זה כמו חול ואין מה לאכול אז יאללה קדימה .........

BlogTV Police10

New member
יש לי רעיון...

אולי נצרף אלינו שוטרת רוסיה ואז באמת נראה את מייק בפעולה הכי חשוב שתהיה בלונדינית

BlogTV Police18

New member
אממממממממממ בלונדינית?../images/Emo3.gif

נשמע מעניין רק אני מפחד שלא ידברו ברוסית כי אני לא יבין כלום

למעלה