תובנות

תובנות

לא היה צורך לכתוב בכותרת שחזרתי כי הבנתם את זה ניראה לי (טוב רובכם). היה לי ממש כיף גדול. ממש ממש. תודה מיוחדת לאיש הכי יקר שהשיג לי כרטיס ללא נפסיק לשיר לשם הגעתי הישר מאילת.... זו הייתה חוויה מיוחדת לשיער שלי אבל בעיקר באופן כללי. כל כך נהנתי (למרות שלא פגשתי את בוריס אהובי ואליל המין). פגשנו שם חברי (תומר-גל) ואני את הבחורות במקסימות והכישרוניות שקטפו את המקומות הראשונים (וברוך השם שנינט את הראשון מגניבה שכמותה) ושאלתי את שירי שאמרה שבוריס הלך הבייתה
. לא נורא מסרתי לו עם אשת הכבלים שהייתה על הבמה שאני נורא נורא רוצה ילד ממנו. אני אוהבת שפתאום תוקפות אותי תובנות ("בכמה כוכב הוא אומר בלילה בים..." חה חה לא כאלה- יותר רציניות), לגבי עברי במיוחד. אולי כולכם כבר קלטתם את זה אבל אני נורא התלהבתי מהעניין כשהבנתי אותו. <|> >|< זה הסימנים של הפתיחת דלת וסגירת דלת במעלית!!!! וכל התמונות בחוברת של הדיסק הראשון נמצאות....במעלית!! ואז אני אקח לי את זה ואפרש מחדש את כל הקונספט של האנשים החדשים (במיוחד בהתחשב בכך שהסמל של ההופעה הוא <|> - פתח דלת. ועוד במעלית). זהו נורא נהנתי מלגלות את זה- עברי מחדש לי. אני חושבת שזהו. חזרתי לפורום אני מתבאסת בטירוף שמתחילה שנת הלימודים. ממש כרגע בדקתי את הציוני בגרויות שלי ואני מממממממממממממממממממששששש מרוצה מעצמי. היה לי כיף גדול לגלות את הציונים.... וזה גם השלים לי את מימוש כל המטרות שהעמדתי לעצמי בתחילת השנה שמתכלה לה כעת. עכשיו אני צריכה מטרות חדשות. בשבוע האחרון באורח פלא היו המון ימי הולדת SO מזל טובים ענקיים. ואני לא כותבת שמות כי ניראה לי פיספסתי כמה אז עדיף שלא... מייקל אני עדיין אוהבת אותך כמו שאתה. וגם מבינה. וחשוב לי שתדע את זה.

ועוד דבר חשוב למדי

אני מאוהבת בבוריס. לא אבל לא על זה כתבתי. אני ממש רוצה לשמוע את הראיון שהיה עם עברי לידר. אם מישהו הקליט או מכיר מישהו שהקליט את זה בבקשה בבקשה תאמרו....

היה ענקקקקקק

מקודם כתבתי סיקור משל עצמי לאתמול אבל ההודעה לא נשלחה ואין לי כוח לכתוב שוב
קיצר היה ענק ולדעתי אחד הקטעים המוזרים של הערב זה שאני רקדתי לא אף אחד לא הכריח אותי או גרר אותי לרחבה רקדתי באופן עצמי - מוזר.... והצטלמתי עם שירי
זהו .. תומר

Mייקל

New member
חופית

אני שמח שהבנת אותי... זה מחמם לי את הלב כי ממש יקרה לי. ולגבי האירוח בגל"צ - יש קישור בטאגליינס במיוחד בשבילך...

../images/Emo32.gif למייקלון

רציתי לשמוע את ההקלטה עצמה
אנחנו עדיין מאורסים? כי אם כן עלינו להתחתן במידיות!

חופיתוששש

כולי אושר!!! ידעתי שתמצאי את דרכך חזרה לחיק המשפחה!!!! יופי!! אז יש חתונה???????????????????

ZVI Z

New member
מוזררררררר

כאילו,איך לא לשים לב שזה מעלית? מה כבר חשבת שזה? ויש לך ציונים נורא נורא מעצבנים!!!

לא שמתי אמנם לב

אבל כששמתי לב זה נורא שימח אותי וזה מה שחשוב. הציונים שלי מעצבנים גם אותי....אבל תודה
אל תדאג (אם דאגת) השנה אין ספק שיהיה יותר קשה אבל אני מתחילה ממממממש להשקיע.

ZVI Z

New member
לא הבנת אותי

נראה לי. התכוונתי שיש לך ציונים מעולים אנלא זוכר בדיוק אבל כמעט 100 במתמטיקה ו-2 ציונים טובים במחשבים(שבזה נכשלתי..) להשקיע יותר!?זה לא נראה שיש צורך.

למעלה