תובנות

טול טול

New member
תובנות

אהלן, וקודם כל תודה רבה על קבלת הפנים החמה. ובכן, למי שעוד לא קרא את הודעותיי הקודמות, אני סבלתי פעם מבולמיה, וכיום אני כבר לא מקיאה - אני סתם שמנה. רציתי לספר לכם על התובנות החדשות שמלוות אותי בחצי שנה האחרונה, מאז שעשיתי סדנה מיוחדת במינה ששינתה את כל תפיסת עולמי בנושא הזה בכלל ובתחומים אחרים בחיים בכלל. פתאום הבנתי, שזה בסדר שאני לא יכולה לקנות בחנויות הרבות של ``כל-דבר בעשרים-שקל`` שמפוזרות ברחבי תל אביב. פעם חשבתי שזה האידאל, להיראות דקת גזרה עד כמה שניתן ולקנות שם את כל הקולקציה שבארון. היום אני מבינה שזה שאני קונה את בגדיי בחנויות אחרות לא עושה אותי פחות שווה! אני מאוד מטופחת כזאת, ליידי מגונדרת, וזאת על אף ה-25 ק``ג שאני צריכה להוריד בשביל להתלבש בעשרים- שקל-כל-פריט. ובכל זאת, אני עדיין משקיעה בעצמי לא פחות! פעם הייתי מתוסכלת מכך שלא כל בחור מוצא אותי מושכת בעיניו, בגלל המשקל העודף. ולמרות זאת, שלא תבינו לא נכון, אני מוקפת המון חברים וחברות אוהבים, והיו לי מערכות יחסים רציניות ולא רציניות במהלך 24 שנותיי. בעקבות אותה סדנה שעברתי, הבנתי שאני יכולה להיות מושכת אפילו למרות ובגלל שאני שמנה, ושזה שמתחילים איתי זה לא בגלל שמרחמים עליי, כמו שחשבתי עד אז, ברוב טימטומי. והנה הוכחה אחת מיני רבות, סתם אינסידנט שקרה אתמול: אתמול ישבנו בפאב עם חברים, והכרתי שם בחור ממש-ממש-מדהים, שמושך אותי מאוד. השיחה התגלגלה על ענייני כושר, וסיפרתי שעשיתי מנוי במכון כושר לפני יומיים. בחשש מסויים אותו בחור שאל אותי -``את לא מנסה לרזות, נכון?`` שאלתי אותו למה הוא אומר את זה, ובליבי ידעתי שבודאי שאני רוצה להתעמל כדי לרזות באופן משמעותי.הוא אמר שהוא מאוד נמשך אליי, הוא אוהב ``בנות עסיסיות``, כהגדרתו, ואמר בסוג של עצב שאם ארזה אאבד את הסקס אפיל שיש לי בעיניו. אתם יודעים מה זה עשה לי? בשניות זה החזיר לי טונות משקל של ביטחון עצמי, את התחושה שאני סקסית כמו שאני. ואת האהבה העצמית שחוזרת אליי כל יום מחדש, לאט לאט אבל בכמויות. היום אני בחורה מאושרת. היום אני גאה במי שאני, ובדרך הארוכה שעשיתי, וכל פעם שאני חושבת לעצמי ``אוף, דיאטה זה דבר קשה `` אני מיד עושה סוויץ` והופכת את המשפט ל``דיאטה זה דבר מאתגר`` כל יום חדש, במקום להיות קשה ומעיק הוא מאתגר, כך גם לעשות דיאטה. כל החשיבה שלי השתנתה, אני כל כך מקבלת את עצמי ואני מקווה שכולכם חווים על בשרכם עד כמה שזה נפלא. יש לי דייט בערב, תחזיקו אצבעות.... טול טול

טול טול יקרה

קודם כל שאלה: איך לקרוא לך? אני אישית אוהבת שמות פרטיים. אבל זה תלוי רק בך. אני שמחה שאת נקלטת פה הצלנו בצורה טובה. זה הכל בזכות החברים הניפלאים של הפורום. את עוד תכירי אותנו כמו שאנחנו נכיר אותך. לפי סיפור התובנות שלך, יש לך המון מה לתרום לבנות פה. את כבר עברת את השלב הקריטי (אני מקווה שאני לא טועה) ואת יודעת איך זה להיות שם ואיך זה גם להמשיך הלאה ולצאת מהחור השחור. אני כל כך שמחה לקרוא את המשפט שכתבת ``היום אני גאה במי שאני``. זה כבר אומר הכל. כל הכבוד לך על הפתיחות והאומץ לספר לנו את סיפורך כבר על ההתחלה. וכמו שאמרת קודם - הפעם, אני גאה בך. את ניראית לי מישהי מקסימה ובטוחה בעצמה ובדרכה. וזה כל כך חשוב. מאחלת לך המון הצלחה פה איתנו ובחיים בכלל. יש לך את זה. שלך תמיד מאיה

A-naT

New member
איזה כיף לך..

באמת סבבה לך. עצה שלי- תישארי עם זה, כי הוא נשמע נפלא.. גם יפה וגם חתיך! וגם אוהב אותך איך שאת.. ממש קשה למצוא כאלה בסביבתנו חוצמיזה, ברוכה הבאה, אני עינת, בת 16 (כמעט! עוד 5 ימים!), ושמחה להכיר אותך.

וואו כל כך מזדהה..

אני נורא אוהבת להתלבש ויודעת שיש לי את זה.. בניגוד אליך מעולם לא היו לי מערכות יחסים רציניות.. אבל לפעמים ולפי תגובות שקיבלתי לאחרונה, יכול להיות שזה לא ממש קשור, שאני משדרת שאני תפוסה או משהו כזה.. אפילו סנוביות, למרות, שאת לא מכירה אותי אני רחוקה מזה.. (בת 26) אני כן עושה דיאטה כי קצת מסורבל לי עם עצמי והחלטתי להגיע לא למשקל שאני צריכה לפי הטבלה אלא יותר, שיהיה לי טוב עם עצמי וזהו.. הדיאטה לא קשה לי, כי זאת החלטה שלי, טוב לי, יש לי בטחון עצמי בשפע בלי קשר, אז בכלל כיף.. כמובן שלא תמיד הייתי ככה, זוכרת את עצמי כמעט תמיד שמנה, אבל זהו, אני במן שלמות עצמית כזאת וטוב לי ככה. אבל בלי קשר, עדיין מתה לאביר, סתם, לשותף.. ניב

תרנגולת

New member
נהדר..

שאת בטוחה בעצמך עכשיו.. ושאת יודעת ומרגישה שזה באמת באמת לא הדבר החשוב- ענייני הק``ג יותר ופחות. ושאת לא צריכה להכאיב לעצך בשביל הק``גים העודפים.

למעלה