תובנות

ה-שונית

New member
תובנות

ישנם אנשים הפועלים מתוך ריגושים ישנם אנשים המונעים ע``י פחדים ישנם אנשים שמקשיבים לרגשות וישנם שכלתנים, התרים אחר תשובות ברורות אנשים שכלתנים לרגשות לא נכנעים אנשים פחדנים לא מבינים את המוצפים בריגושים אולי זה הפוך ואולי מצולב אבל מפגש ביניהם יובלי אלי קרב ישנם אנשים שנוברים בעצמם ישנם אנשים שבוחרים להדחיק ישנם אנשים שמדברים על הכל וישנם אנשים סגורים, שהופכים הכל למצחיק אנשים שנוברים לא מבינים פשר ההדחקה אנשים שמדברים לא מבינים מדוע לבחור בשתיקה אולי זה הפוך ואולי מצולב אבל מפגש ביניהם יוביל אלי קרב ישנם אנשים שיצמדו לעקרונות ישנם אנשים שימלטו מהתמודדויות ישנם אנשים מאד פייסנים וישנם אנשים הנכנעים לכעסים אנשים עם עקרונות לא בורחים מהתמודדויות אנשים פייסנים נמנעים מלצבור כעסים אולי זה הפוך ואולי מצולב אבל מפגש ביניהם יוביל אלי קרב ישנם אנשים וישנם אנשים פלא שכה רבים הם הגרושים?

שי33

New member
ואיזה בחינה באמת?

אמרת גם שאת קיבלת תואר??? משהוא או שמה התכוונת ``אמורה`` שי.:)

שונית , מקסים !

את כשרונית כפרה, חה חה. עכשיו רגע ברצינות, השכלתניות שאת מדברת עליה , היא אחד הדברים הטובים שקרו לאדם, אולם עליה וקוץ בה. יהיו שיגידו שאני מיושן יהיו שיגידו שאני שוביניסט אבל את האמת לא הייתי רוצה ליידי אישה שכלתנית מיד ואסרטיבית מידי, כי היא תאכל אותי בלי מלח. הייתי רוצה אישה ענוגה, אך עצמאית. עדינה אך חזקה שצריך. שצריכה אותי לידיה, שתרצה כתף רחבה, ולא שאפחד מתשובות ``שכלתניות`` שלה שרק יעצבנו אותי ויובילו לויתורים בלי סוף עד לקונפליקטים. פרעה הייתה שכלתנית, בגלל זה השארתי אותה מאחור, לא רוצה שהמפגש בנינו יוביל ``אלי קרב`` כל פעם ששני אנשים פקחים מידי ויודעים הכי טוב מה טוב עבורם, סופם שהם נפגשים בצומת של דעות בלתי אפשרי. ורק שלא תביני לא נכון, אין קשר בין בחורה איטילגנטית חכמה ומשכילה שאני הכי רוצה ליידי לביין הדברים שאמרתי, כי לחיות חיי שיתוף צריך להיות במצב ששני בני הזוג נמצאים במצב שהם סומכים אחד על השני בעיניים עצומות ומכבדים את דעתו של האחר. אולם לעיתים יכול לקרוא מצב מביך שמי שלכאורה יודע הכל, לא מוכן להקשיב ואז גם לא פתוח לרעיונות ולדעות אחרות. החוכמה של החיים היא תמיד לכוון את האינטילגנטציה והחוכמה למקום שבו נהיה פתוחים לדעת יותר וללמוד יותר מזה שלידינו,יחד עם היכולת לוותר להעניק ולאהוב. מי שיכוון את :``השכלתניות`` שלו למצב של ``אני יודע ! אז תעשה מה שאומרים לך `` סופו לקרוא את השורה האחרונה בהודעתך. או שישאר שכלתן בלי זוגיות, האוניברסיטה מלאה בכאלה. שלך, ענבר

ה-שונית

New member
תקפה אותי תחושת דה ז`ה וו

האם ביקורת סמויה שזורה בדבריך? שונית (שנוטה לבחון את עצמה)

שי33

New member
ענבר

מדהים, איזה נתוח יפה ונכון רק מה ...לא תמיד יוצא מה שאני רוצה לפעמים, דגש, לפעמים... נופלת עלינו האהבה ביום בהיר אחד בלי הכנות בלי תכנונים, אתה יודע - מין רגש כזה שממלא אותך ואתה עיוור ואתה שוכח את כל ההגדרות וההכנות המוקדמות..שבטח עשית לפעמים, דגש, לפעמים ...אנחנו דווקא נמשכים למה שלא מתאים לנו ותחשבו על זה... שי.

תאנה

New member
שונית

אהבתי כל כך. הלואי וכל העולם היה קורא את זה! הייתי מוכנה לתלות את זה לעצמי על הצוואר והיו כאלה שהייתי גם מכריחה אותם לקרא.

שרי42

New member
שונה....

דברים אמיתיים ונכונים, אלא שכמו בחיים לא הכל שחור לבן ובין כל השכלתנים והרגשנים, הפחדנים והאמיצים, המעמיקים והפשטנים, הכעסנים והפייסנים יש עוד אלפי אנשים שגם אם הם הפכים גמורים מוצאים להם את שביל הזהב לחיות חיים מלאים ויפים.

למעלה