תובנות

tuti451

New member
תובנות

היי יקרות. אשמח לתובנות.
החזרת טריים- אחד או שניים?
מנוחה אחרי החזרה- יום אחד וחוזרים לעבודה או יותר??
תודה

החזרה של שני עוברים

מעלה את הסיכויים להקלטות תאומים, לכן את צריכה לקחת את זה בחשבון ולהחליט אם מתאים לך. לגבי מנוחה לאחר החזרה- יש רופאים שטוענים שניתן לחזור לשגרה מיד לאחר החזרה( וזה לא משנה אם את בעבודה או בבית).ויש רופאים שממליצים על יום עד יומיים מנוחה( לא במיטה חלילה!!!). לא יותר מזה, תלוי בך ובמקום העבודה שלך. אם בא לך להתפנק- לכי על זה!!

מסכימה עם כל מה שבייבי כתבה ההמלצות בעיקר בהחזרה ראשונה צריכות להיות כמו ב ivf ראשון אצל אישה צעירה ( כי הביציות צעירות) כשההמלמה להחזיר עובר אחד. מרבית המסלולים וגם רופאים במחלקות ivf לא ממש נוהגים כך. אני החזרתי בבודדים ולא נחתי מעבר ללא ללכת לחדר כושר ביום ההחזרה (אלו היו המלצות הרופא שלי) איילת

אשרת 1972

New member
אני מחזירה שניים יודעת מה ההמלצות אבל אצלי משני עוברים

שהוחזרו נקלט אחד שהפך לילדה מהממת , הרופא שלי מחייב מנוחה אחרי הטיפול, בטיפול המנצח נחתי כל שארית היום ( החזרה בצהריים ) וטסנו בערב לחול , בהצלחה .

מיה או

New member
אני החזרתי אחד וחזרתי מיד לפעילות

החזרתי אחד מפני שהריון תאומים לא בא בחשבון עבורי
לאחר ההחזרה נהגתי 4 שעות בפקקים מטורפים, ולמחרת ניקיתי את הבית והרמתי את בתי בת החמש... בקיצור- עסקים כרגיל.
אה, ונקלטתי....

ליבי6974

New member
מנוחה

מיד אחרי ההחזרה, בהמלצת הרופא, הלכנו להסתובב- בילינו כמה שעות בקניון. למחרת, טיסות חזרה ארצה שלקחו יום שלם של היגררות.
לשמחתי, אני עכשיו בשבוע 21.

לולולה4

New member
גם אני באותן תהיות

אבל חייבת לומר שהתגובות של כולכן מאוד מרגשות.
שיהיה בהצלחה ושנקלט בפעם הראשונה.

דעתי

רק אחד ואחד בלבד (החלום של בעלי... שהוא יסחוב וילד שניים הייתי מאמצת תאומים בכיף....).
מצד העוברים: סיבוב קצר בפגייה נותן מושג לסיבוכים שיש כתוצאה מלידה מוקדמת וכמי שחוותה סיבוכים כאלו זה לא פשוט בכלל, רצוי להמנע אם אפשר... אם יש תאומים,כמובן כל הבריאות והאושר ושיש הרבה תאומים שאין להם שום בעיה וכל הבריאות והאושר בעולם.
מצד הרחם: אם החודש שבו החזירו שני עוברים אינו מיטבי לקליטת הריון אז 'בזבזת' שני עוברים במקום לתת אפשרות של חודשיים.

אני לא נחתי, אבל הייתי קשובה לגוף ולתחושה (גם לתחושה יש משמעות לדעתי) אז חזרתי למלון לשעה שעתיים שנצ (כי בא לי) ואחר כך הלכנו לקניון והסתובבנו די הרבה. יומיים אחר כך טסנו לארץ. לא עשיתי תוכניות ולא שבתתי. ניסיתי להתנהג איך שהרגיש לי.

למעלה