תובנות ...

B o n e r

New member
תובנות ... ../images/Emo203.gif

אני מחזיק מעצמי אדם פתוח, נאור ומאוד ליברלי ופתוח ... עם נסיון עשיר ביחסים. אם יש משהו שחשבתי שלא אצליח להבין לעולם, זה שמישהו נהנה לראות את בן זוגו מקיים יחסי מין עם מישהו אחר . חשבתי... עד ש - יש לי חבר, איש מקסים, צנוע, שקט, מוסיקאי מוכשר ברמות ארציות, המודל המושלם של החנון המצוי. בשיחה שגלשה לעניינים קצת יותר עמוקים, על קשרים זוגיות וכו', הראינו אחד לשני תמונות של הילדים - הוא בגילי פחות או יותר עם שלושה ילדים יפהפיים... עד כאן נורמאלי ובנאלי עד שעמום ! לשאלה שלי: כמה זמן יצאתם לפני החתונה, הוא ענה שהם חברים עוד מכיתה ח' . אוה, פה הגיעה השאלה הבאה שלי: בגדת פעם ? ומפה העניינים קיבלו תפנית של 180000 מעלות, הוא התוודה שמעולם לא בגד, הוא דיבר באותו טון דיבור, בדיוק כמו שסיפר לי שהבת הבכורה שלו בת 15, סיפר לי שכשאתה מספיק זמן עם בן הזוג, אתה מוצא דרכים לגוון את חיי המין, "אנחנו" הוא אמר, מזמינים הבייתה אנשים שיקיימו יחסי מין עם בן הזוג. פעם בחורה <לא זונה> בשבילו ופעם גבר בשבילה, הוא פירט באזניי איך בוחרים את המועמדים, אבל אלה קריטריונים אישיים שלהם. מה שכן, מצאתי את עצמי מבין לחלוטין, שיש מצבים, שמעולם לא הייתי בהם ושבהחלט יכולים לגרום למישהו הנאה גדולה רק מלראות את בן הזוג, שהוא באמת אוהב, נהנה מיחסי מין עם מישהו אחר ... הבנתי שאני עוד "ילד" ושיש לי עוד כל כך הרבה מה ללמוד ... אני אהיה התלמיד הכי טוב בכיתה, מבטיח !!!

bemylady

New member
עוד תובנות...

יש איזו הילה סביב קשרים פתוחים.זה מובן.זה מסעיר את הגוף והדמין,זה חלום שקיבל העצמה ע''י כל מיני סרטים וכוליי. אבל...לעולם אל תשליך מהמקרה של ידידך אליך או לכל אחד אחר. לצערי האישי,הדבר הזה הוביל לקרע שלא ניתן היה לאיחוי.אז שוב,כל מקרה לגופו{תרתי משמע...}אבל אין כאן "טוב"מוחלט או "רע"מוחלט.

B o n e r

New member
בנאדם ../images/Emo203.gif

ברור לי לחלוטין שזה יכול לגרור תוצאות הרסניות לקשר. לכן לא נקטתי עמדה אם זה נכון בעיניי או לא. פשוט הבנתי שיש נעליים שלא הייתי בהן ואני לא יכול לעולם לשפוט. אצלי אין הילה סביב סביב קשרים פתוחים, אולי כי אני לא מספיק פתוח, או אולי כי אני לא מספיק בשל, אני לא רואה את עצמי נהנה מלראות בת זוג מקיימת יחסים עם מישהו אחר ... ובכל זאת - אני בהחלט יכול להבין עכשיו שיש מקרים שזה אפשרי בהם. הכל אינדיבידואלי, אני באופן אישי קיבלתי דוגמא חיה למקרה שזה עובד בו ולא מצאתי את עצמי לא מבין או משתומם.

Master Stav

New member
לאט לאט ובזהירות

אני בעד ראש פתוח אבל לפני ראש פתוח אני בעד תקשורת פתוחה .... ללא זו ...עדיף ...שלא

למעלה