תובנות של שבת

motisisr

New member
תובנות של שבת

השבוע החולף היה מאוד עמוס ובקושי היה לי זמן להיכנס לפה ולהגיב אבל אני חייב לשתף אתכם במשהו קראתי היום חלק גדול מהשירשורים, קראתי וקיבלתי בחילה אנשי מנדי פשוט הפכו את מערכת הבחירות הזאת לגועל נפש (יונתן, אתה לא מבין האנשים האלה!!) כל האמירות הרדודות כמו לקרוא לרחל 65, 65 IQ כמו האיומים של יזהר ואחרים בתביעות רק בגלל שמישהו כתב דעה שלא נוחה להם, וזאת מבלי להתייחס לאימרה האחרונה של עמית על מיקי... אז הגעתי להחלטה אני לא מתכוון להצביע עבור מנדי רבינוביץ בשום פנים ואופן יתרה מזאת עם כל מה שאני חושב על הדרך בה התנהלה המועצה בחמש שנים שחלפו, אם מנדי ואנשיו מתכוננים לנהל את הישוב תוך מסע של הכפשות איומים וסתימת פיות אני מעדיף את גולברי שלפחות כאדם אני יכול להעיד עליו שהוא אדם חיובי ונעים הליכות!!! אני מודיע פה כי במידה ולסיבוב השני יעלה מנדי אל מול גולברי (חו"ח) הקול שלי יעבור לזכותו של האחרון

Master Stav

New member
מוטי איש יקר ....

חתיכת תגובה ...ואני יכול מאד להבין אותה מצד שני ...איךף משהו יכול להיות גרוע יותר מגולברי ... למרות כול האמור לעיל והשותפות המלאה שלי לבחילה שקיבלת אני לא אצביע גולברי .....אלא אבלע כדור נגד בחילה ואצביע מנדי ...( אם כי אני בספק אם הוא מי שיעלה )

motisisr

New member
תתפלא סתיו מנדי עוד עלול להפתיע ובגדול../images/Emo191.gif

Master Stav

New member
תמיד קיים סיכוי ....

ובכל זאת ... אני את שלי אמרתי גולברי זה ביג נו נו מבחינתי האיש מושחת ומעבר לסיבות הציבוריות אתה מכיר את הסיפור האישי וכן להשתמש בכו כראש מועצה כנקמה אישית מבחינתי זה גבול אדום מאד !!!

מנחם505

New member
גולברי מושחת??????

ע"ס מה אתם טוענים שגולברי מושחת. גולברי הוא בשני סידרי גודל יותר ישר והגון ממנדילה. אתם מוכנים לתת ולו דוגמא אחת לשחיתות של גולברי. מצד שני מנדי מושחת, עוד לפני שהתחיל לעשות משהו.

רחל 65

New member
מנדי עוד יכול להפתיע בגדול

ולהגיד ברגע האחרון שהוא לא יכול? שהוא לא באמת התכוון? שהוא לא באמת יודע איך מנהלים מועצה? שהוא השפיע על התומכים שלו בדרכים ובכלים שבדרך כלל לא נהוג להשתמש בהם בלי הסכמה? שהוא יודע לפעול באווירה ובתנאים של חדר מורים ולכן רוב הרשימה שלו נראית כמו חדר מורים מקצועי? מנדי, אתה באמת עוד יכול, יש עוד יומיים, לך הביתה, תעשה לכולנו טובה, כדי שלא תזכר בדקה התשעים ואחת (דקה אחת אחרי, ספורט, אתה יודע...) בכל מיני מנהלות, ותאלץ לעקוף את החוקים והכללים כמו שהעיד עליך אדלר המכובד במכתבו, כדי שהמועצה לא תתנהל עוד חמש שנים ב"שלופים", ונוכל לקבל חמש שנים רגועות, בלי גחמות ושטויות, מנדי- לך לברר מתי יש מכרז על אחראית גנים ו/או ניהול אגף החינוך. גם זה גדול עליך לא כל שכן - המועצה!

שירי147

New member
לרחל

אני כל פעם המומה עד כמה נמוך את יכולה לרדת כנראה מקינאה -רק מנדי יכול להוביל את המועצה למחוזות חיוביים חינוכים שקיפות ולדרך שהמועצה לא היתה בה מעולם.

מוטי אנא אל תבלבל בין המועמד ובין תומכיו

מוטין לידיעתך גולברי נעים ההליכות לפני שבועיים רמז לי לאיום בתביעת דיבה וזימן אותי ללשכתו כדי לספר לי את העובדות הנכונות לגבי מעשה בחמישה אחים (לדבריו "אתה יודע שעל דברים כאלה אפשר לתבוע דיבה"). כך שפה יש לך מועמד שמשתמש בזה (ודרך אגב סתם כדי להפחיד, ספרתי על זה במקום אחר בפורום) לעומת תומכים של מועמד, שזה לא בדיוק אותו דבר. תראה, אני תומך במנדי אבל ממש לא מבקש את אישורו לכל מילה שאני כותב כאן. אם תבדוק את הלו"ז שלו תראה שאין לו הרבה זמן לעבור על כל ההודעות כאן, כך שהוא אפילו לא מודע לרוב מה שקורה כאן. והיה ויש תומכים שלו, שנוקטים בשפה לא ראויה, זאת לא ממש אשמתו לדעתי. מהכרותי עם מנדי, זאת לא דרכו, ולא סגנונו. הייתי במספר חוגי בית שלו. בכולם הוא הדגיש כי כשיהיה ראש מועצה, הוא מצפה לקבל מכל תושב את הביקורת החריפה ביותר שתהיה. והוא יראה זאת ככישלון שלו, אם מישהו יפחד לדבר, או ירגיש לא נעים או לא נוח מטעמי חברות או אחרים. אם אפשר להגיד שאני בין אנשיו, אז אומר, שאני איתו בעניין. לא יהיו איומים, הכפשות או כל דבר דומה אחר. דרך אגב יש כאלה שטוענים שאני מכפיש את איציק, אני לדעתי מציג את העובדות כמו שאני רואה אותן, וזה אחרי שפניתי לאיציק במייל אישי והצגתי לו הכל, ולא קבלתי תשובה. אקנח במה שהתחלתי. הצגתי לאיציק בפגישה שני מסמכים של שרונים שמראים שהמועצה יזמה שלושה חודשים אחרי שנכנס לתפקידו הגדלה משמעותית מאוד של מספר יחידות היור לאחים שלו על חשבונה, ועמדתי על דעתי שזה חמור מאוד. איציק אמר שזה טעות, והבטיח לשלוח לי תוך יום את המסמכים הנכונים. אני עדיין מחכה..... מוטי וסתיו, על תשגו בדמוניזציה. מנדי הוא בסדר גמור, באמת. גל

Master Stav

New member
גל ....איש יקר ...

האיום הגיע מיזהר ....שלא ברור לי למה פנה אלי מלכתחילה בנדון
והזפה הלא נאותה ביורת ממקרה אחד שייכת לעמית רומנו .... פעם אחת זה פנדל פעם שנייה זו כבר הטווית דרך .

motisisr

New member
גל

אני מבין שמנדי עסוק, כולנו כאלה. הבוחרים רוצים לקוות שהוא יודע לנהל משאבים, (ואין משאב בעייתי יותר מהזמן) ולכן ה"תירוץ" אין לא זמן לקרוא/לכתוב פה לא תקף מבחינתי. אם הוא יהיה ראש מועצה הוא יהיה עסוק פי כמה וכמה. אנחנו מצפים לקשר ישיר עם ראש המועצה בכל דרך תקשורתית (צלע נוספת של השקיפות) גם על גבי הפורומים. אם הוא חושב שהוא ימצא זמן בעוד חודש.. שיתחיל להתאמן כבר היום. אני בכל אופן אשמח לקרוא גינוי שיצא ממקלדתו.

Master Stav

New member
../images/Emo45.gif

מצד שני ....ואני מצטט : יש לי אדם שזה תפקידו אז אל תחזיק את הציפיות שלך במקום גבוה ....... למנדי שיש היסטוריה עם האינטרנט פשוט לא מעניין להיכנס לפה או יורת נכון זו סוג של אסטרטגיה ...... והלוואי ואני טועה ... ואם זאת ....כל אחד כולל שימפנזה מגן החיות בשיקאגו ראוי להחליף את גולברי והיה והשימפנזה תעלה לסיבוב שני מול גולברי אני אתמוך בה .....ואשים שלט עם בננה מחייכת על ביתי ( הצבע מתאים )

aquazone

New member
הצוות הנפלא של מנדי

אתה פוגע בצוות הנפלא של מנדי לחינם, עשרות פעילים שמשקיעים יום ולילה בהתנדבות, אם אינני טועה צוות הפעילים\מתנדבים הגדול בישוב (אין לי הוכחה מספרית, זו הערכתי רק ממה שאני רואה בפעילויות הציבוריות) אין תחושה מיליטנטית ואין קולות ברוח הזו, נכון שכל מתחרי גולברי נגררו לתליית שלטים במקומות לא ראויים וזה בעיקר בגלל שראש המועצה המכהן זיהם את הישוב בכל פינה והמחלקה במועצה שאחראית על הסרת השלטים עשתה זאת רק בשבוע-שבועיים הראשונים, אח"כ כרגיל נתנו להפקרות לחגוג. גולברי הפגין נוכחות (וכוחניות) וכולנו יכולים להיות יפי נפש כשהוא יקח את הבחירות שוב. אני מאמין שרבים מהפעילים יתרמו לניקוי הישוב ביום שאחרי. ועוד מילה קטנה על יזהר שי : מדובר באדם נפלא, ערכי ובקיצור מלח הארץ, הלוואי ובקדימה היו עוד הרבה אנשים כאלה. מנחש אני שהוא נפגע מאוד מהרמיזה על שחיתות כלשהיא (עלות הקמפיין של מנדי), ולכן כתב מה שכתב. לפי ראות עיני כל המתמודדים הוציאו כסף רב מאוד על שילוט, פרסום וכו' - מנדי לא בולט באופן קיצוני, הלוואי וכך היה... מוטי (?), אני עדיין מזמין אותך להצביע למנדי, עדיין לא מאוחר להתחרט... יום טוב

shay4442

New member
הצוות הנפלא של אופק ואבי קולמן

איש יקר ולא מזדהה! האם ראיתי בשישי האחרון את עשרות הפעילים של אבי קולמן בכיכרות? אני הייתי בחוגי בית ושמעתי את גולברי, מנדי וקולמן ואכן השתכנעתי- רק קולמן יכול! לומר שבגלל גולברי גם אתם נגררים? לא מקובל בכלל! מעניין אותי אם בדקת את אנשי סיעת אופק, האם באמת גם ניסית להכירם? נראה שיש סחף של קבוצת אנשים בישוב שפוסלים אחרים, משתמשים בסיסמאות מבלי לבדוק עד תום.

aquazone

New member
שלטים רבותי שלטים

כתבתי "כל מתחרי גולברי נגררו לתליית שלטים במקומות לא ראויים" ולכך התכוונתי, קולמן ושלטיו ברשימה הזו בהחלט !!! בדקתי את רשימת אופק ואכן האנשים תותחים אחד אחד, את ראש הרשימה הרבה פחות אהבתי, אני מקווה שבסיבוב שני כולם יחברו למנדי על אף "האיבה" בסיבוב הראשון.

Master Stav

New member
אקווהזון ....

בוא נאמר שבעבירות של שילוט המוביל הוא גולברי ומיד אחריו מינדי ולאו דווקא קולמן .... כך ש ....עד פה ....

aquazone

New member
מנדי שני....?

הייתי אומר שש"ס ומורשת הן הבאות בתור אחרי גולברי, הם לחלוטין משתוללים שלטי מנדי אינם נתלים במקומות אסורים למעט חריגים בודדים שאני מבטיח לך שלא מנדי תלה אותם אישית וגם לא ביקש לתלות אותם אם אינני טועה, שלטי אקרמן נמצאים לא רק במקומות המותרים, שים לב שגם בכל מקום שנקרעו שלטי מנדי מיד הושמו שלטי אקרמן על אותם בזנטים, איני רומז לכלום, באמת

Master Stav

New member
אתה יכול לרמוז ...

אני בטוח שגם האנשים במטה מנדי קולמן ואפילו גולברי יודעים שאנשי אקרמן לא קרעו, לא קורעים ולא יקרעו שלטים ...זה פשוט לא לכבודינו ...

שירי147

New member
קולמן לא יכול!!!!!

לאבי קולמן אין תמיכה בצורן לכן הוא לא יכול וגם אין לו תמיכה מספקת בקדימה .

למעלה