...תובנות קטנות...

smile2life

New member
...תובנות קטנות...

עכשיו, כשאני מבכה את תוצאות הבחירות הכלליות לכנסת עם שישה מנדטים עלובים - שמביישים תנועת שמאל ציונית שפוייה הדואגת לא רק לבוחריה כל מה שנותר נותר לי זה כאמור לבכות ולהאמין שזה היה לטובה. המצב רוח האדמה וכך הפנים. יודע שכל מי שאפגוש ישאל אותי "איך אתה מרגיש" כשהם יודעים מה התשובה: "חרא. תודה". חברים משינוי מוחאים כף ושמחים לאיד וזה הכי כואב לי. נכון שחיכיתי להזדמנות הזו שיוסי יילך הביתה אבל רציתי שייעשה זאת בכבוד, כיאה לאדם שהנהיג במשך עשור תנועה חדשנית-אירופאית-ישראלית, אדם שהוביל את מרצ בראש המחנה החברתי בישראל... אם יוסי שריד יממש את הבטחתו ו"יסיק את המסקנות מתוצאות הבחירות" הדבר יעיד על גדלות נפש ופרגון לפעילי השטח, כמוני, אך הדבר יתבטא בכפיות טובה לבוחר מדימונה, מאופקים וממרגליות. חלק מהתגובות, שקיבלתי ברחוב היו "אם שריד לא היה בראש התנועה הייתי מצביע למרצ". כנראה שגם שריד שמע את הקולות האלה - אבל סרב להאמין, עד שהבוחר נתן לנו גט. מעניין אותי האם שריד יתפטר גם מהכנסת, וייתן לבא ברשימה (אילן גילאון) להכנס, הרי ההגינות מחייבת זאת. לכן אני קורא לחבר יוסי שריד להחזיר לתנועה את המנדט שקיבל מהבוחר, שלא בחר בו כדי שאלו, אשר זכו בו (ולא התפטרו מתפקידם) יוכלו לממש את הכבוד שקיבלו מאזרחי ישראל ולפעול בכל המגזרים כמו-גם קידום אוכלוסיות, שנתנו להם את קולן.... בנימה זו אני מביע משאת נפש שאילן גילאון יחליט שהוא בשך ושהגיע הזמן להתמודד על ראשות מרצ - למרות שאני בספק אם הוא חושב כמוני. אחזור על קריאתי מאחת ההודעות הקטנות: RUN אילן RUN

smile2life

New member
וגם

הרגש אומר לי לברוח מהמדינה אבל אני לא אתן לכל מה שעזרתי לבנות (ואני לא לוקח לעצמי את הקרדיט על המדינה אלא רק לחלק זעיר מאוד) להתמוטט ולההרס ע"י אנשי ימין וקפיטליסטים מרושעים.

sagitv2

New member
אדם המפסיד בקרב לא בהכרח מפסיד

משפט חכם ומוכר אומר כי "אדם המפסיד בקרב לא בהכרח מפסיד את המלחמה". ולא אוסיף. בואו וניקח את זה כתמריץ להקמת גוש שמאל חוסם. יהיו עוד בחירות ואני תקווה כי בפעם הבאה העניין יוכרע לטובתנו. אני אופטימית, כהרגלי.

smile2life

New member
צודק\ת

צריך לשנס מותניים ולעבוד קשה לקראת הפעם הבאה. בגלל זה צריך לבחור במועמדים מתאימים, הווה מנהיג אמיתי ולעשות הכל כדי לקבל את האמון מהעם מחדש - ולכן יש אנשים כמו זהבה גלאון, ביילין ושריד שצריך להצניע ולא להבליט ברשימה העתידית. לא קובע מדיניות אבל בהחלט מרגיש את השטח (ומי שמכיר אותי יודע על מה אני מדבר) והאזרחים הפשוטים פשוט לא הצביעו מרצ לאות מחאה על השניים האלו.

למעלה