תובנות מהרכבת

Ricca

New member
תובנות מהרכבת

1. רכבות באירופה זה רע. 2. לא רק ליהודים. 3. קונטיינרים של צים, בנסיבות מסויימות, זה מראה שבהחלט מחמם את הלב. 4. איך זה שלעבור 219 ק"מ ברכבת לוקח יום שלם? 5. כי צריך להחליף 3 רכבות בדרך. 6. ככל שהעיירה יותר נידחת ופחות מצדיקה את קיומה של תחנת רכבת, כך סביר להניח ששם העיירה יהיה ארוך יותר ומורכב מיותר מילים. 7. איך זה שלעבור 50 ק"מ לוקח שעה וחצי? 8. כי ישנן המון עיירות שקיומן לא מוצדק. 9. לא שאני גזענית, אבל ברגע שכושי מתיישב לידי, יש לי נטייה להניח את התיק שלי על הברכיים. 10. ואז נהייה חושך, וחיבקתי את התיק, שזה יכל היה להיות רומנטי, אבל התיק שלי הוא לא בראד פיט, הוא סתם ג'נספורט. 11. חוצמזה שזה מפחיד לשבת בחושך ליד כושי עם שקית גדולה, זה יוצר חווית נסיעה מאוד קסומה, כשאורות הכרך משתקפים בעננים, וקישוטי חג המולד מכל אותן עיירות נידחות ששמן מורכב משלוש מילים בנות חמש הברות מנצנצים בעליזות בין השדות הלבנים משלג. 12. אני רשמתי את המשפט האחרון?! 13. זה מספר מזל ביהדות. ליל מנוחה.

ריקה. שוויצרית

גם לנו, בני המיעוטים של אירופה ישנן כמה וכמה תובנות מהרכבת. 1. לראות את רכבת ישראל מאיצה לכיוונך במהירות של 230 קמ"ש זה מראה מאוד מאוד מרגש. 2. במיוחד אם אתה נמצא בתוך רכב פרטי שתקוע על הפסים.

קפת

New member
השתגעת???

כולם יודעים שיהודים וכושים נוסעים בקרונות בקר.

קפת

New member
למה את קוראת לו גמד?

זה נורא מעליב, לדעתי. אני הייתי מאוד מתרגזת אם היו קוראים לי גמד. או ג'ינג'י.

שאלה

אם כושי וגמד משתגלים במקביל עם דו ואגינלית ג'ינג'ית על השטיח, מה יוצא? גמד ג'ינג'י עם זין ענק? כושי ננסי עם נמשים? תינוק בטעם שוקולד צ'יפס?

קפת

New member
שאלה מפגרת, לא מוצדקת ולא רלוונטית

אני מבטלת את השאלה שלך, אבל יש לי שאלה אחרת במקומה. חשובה חשובה. כינים, יש להם ביצים, נכון? אז מה שבוקע מהביצים של הכינים זה אפרוחים או גוזלים?

קפת

New member
סבבה, תודה ששאלת

אמה מה, החופשה שלי עומדת להסתיים. יום ראשון - דיכאון.

למעלה