תובנה

נרו2

New member
תובנה

לגלות את הפורום הזה היה אחד הדברים הכי טובים שקרו לי בחיים האלה. אבל לאחרונה גיליתי שלהודות מי אתה ולהיות מודע לזה ולגלות מי אתה זה לא מספיק. צריך לאהוב את מי שאתה. לאחרונה גיליתי שכל הזמן הזה אולי נהייתי סבלני יותר כלפי עצמי וסלחני יותר, אבל אף פעם לא אהבתי את העובדה שאני א-מיני. אני פתאום מבין שהשנאה העצמית הזאת משפיעה על כל מי שאני והמעשים שלי, ורק אם אוהב את הא-מיניות שבי ואת עצמי אהיה חופשי להיות מי שאני. מעכשיו אעבוד בכיוון הזה.

אין סיכוי שתוכל לאהוב אחר אם לא תאהב את עצמך.

נרו2

New member
מה אפשר לאהוב?

הרי כולם מסכימים שסקס זה ההנאה הכי גדולה בחיים או לפחות אחת ההנאות הגדולות. וכא-מיני אני לא ממש יכול להנות כמו אחרים מזה.
2. אהבה רומנתית תהיה מאוד קשה למציאה בגלל המבחר הקטן שיש למצוא....

Brombit

New member
"כולם מסכימים"

חוץ ממי שלא מסכים :)
גם לא כל המיניים נהנים ממין באיזו רמה מטורפת. פשוט אלה שנורא נהנים מספרים על זה יותר

מין זה בסה"כ כמו כל דבר אחר שאנשים נהנים ממנו, רק שזה ממש ממש פופולרי

הנהירה הזו אחרי מה שמפמפמים לנו מבוקר עד

ערב מכל חור כאילו זה באמת נכון.
תכלס', אם מדברים עם מיניים מגלים שגם שם הרבה חושבים שעושים מסקס הרבה יותר ממה שהוא באמת.

p019

New member
גם כולם חושבים ששוקולד זה הדבר הכי טעים

חוץ ממי שלא חושב כך.

סליחה על ההשוואה השחוקה אבל היא עדין נכונה.

אני מקירה אנשים שבין הרגעים הכי חזקים/מרגשים/מדהימים שהם עברו בחיים הם כולליים נצחונות של קבוצת הכדורגל שלהם.
אז מה? זה אומר שאתה צריך לא לאהוב את עצמך אם איך לך קבוצת כדורגל שאתה אוהד ברמה כזו שההצלחות שלה יביאו אותך לאקסטזה?

יש לך דברים בחיים שעושים לך טוב ושמח ומהנה באותה רמה שמין מהנה אדם מיני.
אני מנחשת - אני אומרת, כיוון שכך אנו בנויים. עוצמה של הנעה זה דבר יחסי לחוויות האישיות שלך.
אז תמצא את הדברים שגורמים לך הנאה ותחייה את החיים שיש לך.

ותזכור שאתה לא לבד.

p019

New member
אני די בתוחה שקקאו זה המרכיב העיקרי

ואם זה לא, זה לא באמת שוקולד -
וכן, זה מכוון לכל אוהבי הלא שוקולד לבן.

גם השוקולד החום-מריר לרוב מכיל יותר דברים

אחרים ופחות קקאו. נדיר למצוא משהו שמכיל בעיקר קקאו וכשהבאתי משהו כזה לאחד המפגשים כולם אמרו שזה דוחה

ai22

New member
מדובר בפיקציה יקרה

100 גרם קקאו טהור עולים 6 שקל.
"שוקולד אמיתי" עם 50% קקאו עולה לפחות 30 שקל לאותו משקל - פי 10.

למה?
כי אנשים לא אוהבים את הקקאו, אלא את הסוכר.
הקקאו - הוא חומר טעם איכותי, ותו לא.

p019

New member
החיים הם מסלול

קודם הבנה, אחרכך קבלה, אחרכך לאהוב את עצמך.
וכשתגיע לשם תגלה שעדין לא סיימת - אתה אז תמצא את השלב הבא.
לא חייב להיות אותו דבר לכולם.

בהצלחה

Elle992

New member
כמו כל דבר אחר בחיים זה דורש התמדה ורצון

הכל בראש שלך, אם אתה שלם ואוהב את עצמך "כמו" שאתה אז ככה גם תאהב ותקבל את הא-מיניות שלך.

אני זוכרת שבהתחלה זה היה לי קצת מוזר...הנושא, ואחרי זה לאט לאט התחלתי להבין יותר ויותר ופשוט לאהוב ולהנות מהמצב הזה. בוא לא נגזים לא בדיוק להנות אבל כן לקבל ולהיות גאה בתור א-מינית ולא להתבייש לומר זאת בכל מקום ולהתעקש שככה אני וזה מה שאני וזה לא הולך להשתנות בקרוב(אולי בעתיד הרחוק...מאוד, גם לא בטוח)

אז אני מציעה שבאמת תעבוד על זה....זה רק יעזור לך בהמשך הדרך, תאהב ותקבל את עצמך כמו שאתה..עם כל הקשיים והפלוסים והמינוסים כי בסופו של דבר אם אתה אוהב ומקבל את עצמך החברה תאהב ותקבל אותך בחזרה, בהצלחה

למעלה