תובנה

BBlackBird

New member
תובנה

כל (מלבד סייגים מעטים שנמצאים בפורום הזה) הבנים חרמנים. ואני אשאר לבד לנצח כי אי אפשר למצוא בנאדם שמתאים לי אני יודעת שזה משפט שמצחיק להגיד בגיל 18 אבל אתמול בערב הבנתי שבדידות זה באמת המנט טו בי שלי...

זה משפט מאוד עצוב לילדה בת 18

אין בו שום דבר מצחיק. במיוחד שהוא פשוט לא נכון. זה עצוב שבגילך הצעיר את כבר סוגרת בפניך כל דלת אפשרית למרות שבאותה נשימה את מודה שאכן קיימת דלת. אחת לפחות! לא חבל?

BBlackBird

New member
לא יודעת

כשבנאדם שהיה כל כך עדין ורגיש ואוהב איתי לכאורה, פתאום מנתק לי בפרצוף כי אני לא מוכנה לבוא לישון אצלו בעיר שרחוקה ממני בחצי שעה נסיעה ב4 בבוקר כששנינו שיכורים, זה גורם לי להיות סקפטית לגבי כל השאר. הרושם שקיבלתי בחיים שלי עד עכשיו זה ש99% מהבנים רודפים רק אחרי הזיון הבא..

99% עדיין משאיר אחוז שלא....

ואני מבינה את ההרגשה שלך, כי הייתי באותו מקום. אבל אחרי שהגעתי לפורום הזה, הבנתי שאני לא היחידה שסקס לא סובב את החיים שלה ויש תקווה. במקום להתייאש ולחפש אושר במקום שכנראה לא תמצאי, אני מציעה לך לחפש את הגברים המתאימים במקום שבו הם כנראה נמצאים. רמז: כאן בפורום ואם לא מצאת עכשיו, אולי מחר. נכנסים לכאן כל הזמן גברים חדשים. לא כולם נשארים (רובם למעשה לא) ויש גם הודעות בלוח של כאלה שלא פעילים בפורום. זה לפחות שווה ניסיון - לא? במיוחד שאת רק בת 18....

orald

New member

BBlackBird

New member
קשה לי להזדהות

עם האופטימיות שלכם וההשלמה עם המצב. אני מרגישה שנדפקתי...

k500

Active member
מנהל
שלום ציפור

לפעמים האנשים הקרובים ביותר אלינו ואלה שאנחנו סומכים עליהם, הם אלה שפוגעים בנו בצורה הכי כואבת ואז אנחנו מרגישים שאיבדנו משהו יקר, שנפער חור במה שנראה שלם עד לא מזמן ושהעתיד בכלל לא ידוע. יש מקרים שזה באמת כך, אבל ברוב המקרים החיים לא נגמרים ואין גזר דין שמוביל אותנו לאבדון. אי אפשר להסיק מסקנות ממקרה אחד לא מוצלח שקרה ולהשליך עליו תובנה כלשהי שעל פיה צריך לחיות. לפני כמה ימים הזכרנו שרוב האנשים שתכירי בחיים יהיו מיניים ואת זה אי אפשר לשנות, זאת עובדה, מה שאפשר לעשות עם העובדה הזאת זה להתמודד איתה כי כל ניסיון אחר ילווה בקשיים, מתחים ותסכולים נוספים ומיותרים שלא יסבו לך אושר גדול יותר. נכון, רוב הבנים הם מיניים ורוצים להגיע למיטה, אבל לא כולם כאלה וכמו שנאמר לך, הרבה יותר מרמז, הפורום הוא מקום מצוין אם את חושבת שאת מחפשת זוגיות או חברות א-מינית או על בסיס רומנטי. אם מסתכלים על זה, אפשר לומר שמצבך טוב יחסית כי את הגעת לפורום, התעניינת בנושא וניסית לראות אם א-מיניות תואמת את מה שאת מרגישה. עכשיו תסתכלי על כל מי שמסביבך בחיי היומים שלך ובכלל ותחשבי כמה מהם בכלל יודעים מהי א-מיניות, כמה א-מיניים קיימים שלא יודעים שיש דבר כזה, שיש פורום, שאפשר להעזר באחרים, לשאול, לקרוא ולהבין דברים שלא ידעו קודם רק בגלל אי חשיפה לנושא. להגיד עכשיו שאין לך אפשרות למצוא חבר/ים לפי השקפתך או שנידונת להיות לבד כל חייך, זאת קביעה לא אחראית עבור עצמך וכן, אני יודע שמעצבן לשמוע את זה שוב, אבל את באמת רק בת שמונה עשרה וכאן החיים שלך לא מסתיימים, אלא כאן האפשרויות שלך הולכות וגדלות. נכון, אולי לא הלך לך עד עכשיו כמו שרצית ונראה שכולם אותו דבר, אבל מה עם לנסות אפשרויות נוספות, עם סיכויים גדולים יותר למצוא מישהו עם השקפה זוגית דומה לשלך? אל תחשבי שאין א-מיניים בגילך, יש ויש אבל את לא יודעת כמה כי לא כולם הגיעו לפורום ובדיוק בגלל זה מצבך יותר טוב, את לפחות עשית משהו, התקדמת, גם אם אין לך כרגע זוגיות רומנטית. בסופו של דבר הכי פשוט זה לשקול מה נראה הגיוני יותר: לחפש בן זוג מיני ולראות שהוא רוצה מתישהו כן להגיע למיטה, או לחפש בן זוג א-מיני שאיתו את לא במתחים מיניים מיותרים, בדיוק כמו שאת רוצה? כבר הובהר לך מפורשות שהפורום הוא מקום יותר מתאים למציאת בן זוג אבל הכל תלוי בך. אנחנו לא נגיד לך מה לעשות ואיך, אבל אנחנו מציעים לך את האפשרות הא-מינית הרחבה ביותר שתוכלי למצוא כרגע עבורך. אני חושב שאת כן רוצה לתת סיכוי כי לא ויתרת וחזרת לפורום יותר מפעם וזה מעיד על רצון שלך כן להישאר וכן לשמוע מה דעתם של אחרים על מה שקורה לך, אנחנו נשמח להמשיך ולעזור לך, הפורום נשאר ויש מי שמקשיב. לעניין מה שכתבת על השלמה עם המצב, אני לא יודע אם מישהו נדפק כאן כי עבור רבים כאן א-מיניות היא לא פחותת ערך מאחרים, אלא היא ערך בפני עצמו.

אלב85

New member
זה לא עניין של כן מיני/לא מיני

זה משהו אחר. העובדה היא שבחברה שלנו מיניות גברית ברובה משמשת לגיטימציה לזילזול/אגואיזם/החפצה ובאופן כללי - מניאקיות. לנתק למישהי בפרצוף כי היא לא רוצה לבוא לישון לא קשור לכך שהוא אדם מיני, אלא לכך שהצורך שלו בפרטרנטרית גורמת לו להיות מניאק לחלוטין. זה לא צריך ולא אמור להיות כך, אבל זה המצב, ולא רק זה, אלא שזה נחשב מצב נורמטיבי. עובדה, התגובות מתייחסות לכך שהוא מיני וככה זה, כאילו יש קשר בלתי נמנע בין גבר חרמן למניאקיות ופשוט צריך לקבל את זה. ממתי להיות מיני אומר בהכרח לרצות להגיע עם מישהו ישר למיטה? מה הקשר? בעולם שזאת המיניות בו גם אני א-מינית, אבל זה קשור לתפיסות החברתיות בנוגע למין, ולא משהו בי.

לא בדיוק

כל מה שכתבת נכון וגורם גם לנשים מיניות להיות בבעיה, אבל 'ציפור' כתבה את הדברים מזווית של א-מינית ולכן אין לה סיכוי בכלל. היא רואה ב'א-מיניות' בעיה ודפיקות. למרות שאין ספק שיש בעיה ודפיקות בגברים שמתנהגים כמו אותו גבר, זה לא סותר את העובדה שכל עוד הגבר מיני, גם אם הוא יהיה רגיש ונחמד תמיד - בסוף זה לא יעבוד.

אלב85

New member
זאת הנקודה שלי

אול היא לא א-מינית, אבל הינתן כזה מין - היא א-מינית.

לא נראה לי שזה המקרה של ציפור

עוד לפני שהוא עשה מה שעשה תחת שיכרות, היא ידעה שאין לה עניין. ראי גם את התגובה האחרונה שלה ל-K500 מידי פעם נכנסות לכאן בנות שמכוננות על ההתנהלות הגברית המכוערת ואומרות שמצב הנתון גם הן 'א-מיניות'. אבל הבנות האלה רק באות לבכות פה על מה שהולך בחוץ ונעלמות. בסופו של דבר הם כן מעוניינות במיניות בחייהן ולמרות שיש מספיק חארות בחוץ, הם ממשיכות לחפש את הגבר המתאים והראוי ואני מאמינה שהן גם יכולות למצוא.

k500

Active member
מנהל
הדיון הוא לא נקודתי על המקרה הבודד

ציפור פנתה אלינו בזמן האחרון והדברים שנאמרו התייחסו לנקודת המבט של ציפור לעניין המיניות. אף אחד לא הגדיר מיני כרצון ישיר להגיע למיטה, אבל מי שרוצה מערכת יחסים שמבוססת על רומנטיקה (ונא לעיין במה שציפור כתבה בעניין בימים האחרונים) ולא מחפש כניסה למיטה, עדיף שלא ייכנס למערכת יחסים עם מיני כי בסופו של דבר, גם אם אותו מיני עדין, רגיש ומתחשב, רוב הסיכויים שהוא ירצה כן להגיע למיטה ואם אותה/ו א-מיני לא ירצו להגיע למקום הזה, כאן יש התנגשות ביחסים. מיניות היא טובה למי שרוצה אותה ולא למי שהופך אותה למשהו לא נעים ורב מתחים זוגיים. אכן, לא כל המיניים מחפשים מין ישיר ולא כולם מתנהגים כמו חיות שיצאו מהכלוב, יש רבים שהם נעימים, אוהבים רומנטית ולא לוחצים ישר וזה נפלא, אבל כאן הועלתה האפשרות של מערכת יחסים א-מינית שכן יש לה סיכוי מתוך הפורום כדי להראות לציפור שלא הכל שחור ושגורלה לא נחרץ ובעיקר, שלא תסגור מראש את כל האפשרויות העומדות בפניה.

BBlackBird

New member
תודה

אני מרגישה היום כבר יותר טוב ושמחה שהגעתי למקום עם אנשים שמבינים אותי. בקשר לאותו בחור הוא התקשר אתמול בערב והתנצל שהוא לחץ עליי ושהוא פשוט היה שיכור ולא חשב עד הסוף על מה שהוא אמר אז סלחתי לו... אבל אני חושבת שאולי באמת יהיה הוגן לחתוך עכשיו כי ברור שאין לנו אותן ציפיות מהמערכת יחסים הזאת...

orald

New member
בשלושה דברים ניכר אדם...

בכוסו, כיסו וכעסו. הייתי רוצה לקוות לטוב איתו, אבל...

ומנגד: 'לא שופטים אדם בשעת כעסו וצערו'

הוא נמדד בשעת שכרות - נכון. והתוצאה - הוא אכן מיני. אין טעם לשפוט אותו על מה שעשה, כי הוא היה שיכור וברגע שהתפכח התנצל. אלו בדיוק שני הצדדים של שני המשפטים האלה.

למעלה