תובנה

זיקן

New member
מנהל
בואנה

דיברתי עם שדונית וביקשתי ממנה לא להגיב לך, את סוטה מהנושא של הפוסט לכיוונים שלא קשורים אליו בכלל ומתחילה להיתנגח, היתחלת בתובנה שזה היה מעניין וקיבלת שפע של תגובות ועכשיו את מכניסה את יו הפנר ואח"כ תדברי על מו"ל של פנטהאוז ואח"כ מי יודע לאייזה פוץ תגיעי, אם את רוצה תיפתחי פוסט בנושא שחביב עלייך אבל למה לעזעזל את סוטה מהנושא את רוצה לגרום לי לאימפוטנציה? עצה אחיתופל שלי פיתחי פוסט על ציצולינה והנחש זה ימשוך הרבה אש מבטיח לך.

ולי יש בחילה ממשהו אחר לגמרי

ממנגו תמים למראה שאכלתי שלשום, ועד עכשיו אני סובלת מכאבי בטן והרגשה רעה. נשבעתי לעצמי לעולם לא להכניס לפה שוב את הפרי הרעיל הזה

xcalibur

New member
טעות

הוא מזיין מאותה סיבה שכלב מלקק את הביצים שלו - כי הוא יכול.

זיקן

New member
מנהל
דרך אגב..

גם אני חשבתי לשנות את הניק שלי ל " Sólo la Salud"

חרדה מביאה לחשדנות

וזכותך לבנות לעצמך אמונות ודיעות על סמך ניסיונך בחשדנותך שבכל גבר מצוי קיים פוטנציאל לאנוס. אומנם, סטטיסטית גברים מואשמים יותר בגין עבירות מין כנגד ילדים, אבל יש לזכור שזה לא אומר שצריך לחשוד בגברים. האישומים לא מצדיקים הכללה, כי כאשר גברים בגיל העשרה מוצאים עצמם מקיימים יחסי מין עם אישה בוגרת הם לעולם לא מבינים שנוצלו מינית ולכן אין תלונה במשטרה. כל התכלית של חוק העונשין היא שקטינים אינם יכולים להסכים כי אינם מסוגלים להבין שבוצעה בהם עבירה מינית. לכן, אם קטינים לעולם לא מבינים שלמעשה נפגעו מינית מאישה בוגרת הרי שממומשת כאן התכלית של החוק. בנות מתלוננות יותר, בנים לא, ולכן הסטטיסיטקה היא שהגברים בכלא. כמו כן, כאשר מואשמת אישה, היא יוצאת זכאית ולרוב מלכתחילה התביעה בכלל לא תבקש להאשים אותה על פדופיליה. לכן, עם כל ניסיונך לאמץ גישה שמכלילה את כל הגברים כבעלי פוטנציאל להיות פדופילים, הרי שזה לא משקף את המציאות. החשדנות הביאה אותך לשנוא גברים כשהבסיס שלה לא נכון. אבל, עדיין זכותך המלאה לבחור לחיות לבד, ולמעשה אני תומך בדעתך שעדיף לחיות לבד מאשר עם בן/בת זוג. מבחינה מינית, תחליף בדמות ויברטור איננו מהווה תחליף טוב ועדיף את הדבר האמיתי (כדו מיני אני כותב לך).

לא

אני רואה בערך שעה ביום פרק מאחת הסדרות האהובות עלי שמוקלטות לי.

למעלה