תובנה שנחתה עלי...

lali30

New member
איזה יופי!

אתה נראה ממש ממש טוב. כמה ירדת בשנתיים האלה? מעניין אותי לשמוע את החוויות שלך.

Itai G

New member
תובנה שנחתה עלי...

שלום לכולם, בטח יש פה חדשים שלא מבינים מה אני עושה פה, אבל אתם מכירים את זה - החיים, העבודה וחוסר הזמן שגורמים לי לא להיות פה כ"כ. אבל יש משהו שהייתי חייב לשתף איתכם - האנשים הנפלאים שהיו איתי לאורך כל הדרך. הלכתי היום לקנות בגדים ומדדתי כל מיני ופתאום הסתכלתי במראה והיי - אני רזה
. כן, אני יודע שזה מוזר, הרי עברו כמעט שנתיים מהניתוח וכבר שנה אני במשקל הזה פחות או יותר, אבל רק היום קלטתי כמה רזיתי ושאני רזה...
מה אני אגיד לכם? המצב רוח בשמיים ואני מאושר
זה קרה לעוד מישהו? ההכרה המאוחרת הזו? שיהיה לכולכם שבוע טוב
מקווה שאהיה פה יותר, אני אשתדל, מבטיח

Itai G

New member
קצת עלי....

אהלן, עברתי את הניתוח ב30.4.2003 (3 ימים לפני יומלדת 26). ב9 חודשים לערך ירדתי 50 קילו ומאז אני שומר על זה (פלוס מינוס). היו רגעים קשים, של שבירה,של התקעות, של כעס. היו רגעים שמחים של מראה חדש, של גאווה, של אושר
חוויות? יש המון, אבל אני תמיד אזכור את ההתעוררות בחדר ההתאוששות, שהתעוררתי, הסתכלתי מתחת לסדין, ראיתי את התחבושות וחזרתי לישון

ינשופית

New member
היי איתי,,,

וואוו וואוו ושוב וואוו, אתה נראה מדהים, וכייף שאתה גם מרגיש ככה, לגביי שאלתך על ההפנמה, לי יש בעיה עם זה, אני רואה שאני נראית טוב אבל כל הזמן מרגישה שמנה למרות שהמשקל ומידת המכנסיים ש-40 כבר גדול עלי מעידים שאני כבר לא שמנה בראש עדיין יש בעיונת, בשבוע שעבר צילמו אותי חברות בכדי שאבין איך אני נראית, בעבר הייתי מקבלת שוק מתמונות ובזכותן הבנתי כמה אני גדולה, השבוע ראיתי את החדשות והתחלתי להפנים שאכן מודה אני נראית טוב, כייף לי שגם אתה, תמשיך כך יקירי אתה חתיך אמיתי.

tamim

New member
ינשופה... מנסה להתקשר ואת לא עונה;-

רוצה להחליף איתך כמה מילים לפני החג.... לדעת מה קורה ומה נשמע. ת'קשרי אלי... תמי

ד קובי

New member
אהלן איתי ברוך שובך../images/Emo66.gif

אני שמח לשמוע שאתה רזה ומאושר כל הכבוד על הירידה המדהימה. מאחל לך את כל הטוב שבעולם.

Itai G

New member
../images/Emo13.gif תודה קובי ../images/Emo39.gif

המון תודה לך על כל העזרה ועל התמיכה

כייף לי לקרוא את הודעתך...../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif

אתה חתיך.. יפה לך ... שיהיה לך בהצלחנ בשמירה על זה כן ... אני עדיין פה למרות העדר הטבעת..... שבוע טוב...

shiri7

New member
אורחת פורחת... ../images/Emo68.gif

שמחה שקראת לי לבוא ולקרוא את זה, זה כיף ונעים לקרוא אותך ככה
רק תמשיך להנות, כי מגיע לך

רוייקו

New member
אתה בכלל הפכת רזה שאי אפשר להאמין

שפעם היית שמן. זה מדהים כשאני ניזכר בהבדלים. אי אפשר להאמין שלפני שנתיים היית שמן.

tamim

New member
מותק, אני מודדת כל יום....../images/Emo9.gif

ואוהבת ממש את מה שאני רואה במראה! נפלא שאתה שמח בתוצאות. תמשיך לשמור ולהנות. תמי

למעלה