תובנה שלי היום

תובנה שלי היום

אני יעשה את זה קצר. משהו שעלה לי היום.. שהביא אותי בדיוק לחזון שלי, למקום שאני רוצה להיות בו. ואני רוצה לחלוק עימכם.. קחו את החלק הזה.. שאתם מתקשים אותי בחיים שלכם כרגע, שהוא העקב אכילס, ושאלו את עצמכם, האם אתם חושבים שהנושא קשה? קשה להשגה? דורש מעמץ? דורש טכניקה? דורש נסיבות?.. האם הוא קשה? אם כן (ואני מניח שכן).. נסו להחליף את המחשבה.. צחקו על זה! חישבו כמה קל בעצם! איזה שטויות! שלפרק זמן כזה או אחר בלבלתם לעצמכם את המוח בכך שזה קשה וכבד. חישבו כמה קל! .. תפעלו משם. ונראה מה התוצאות. אצלי.. פנטסטי.

יה-יה

New member
אעשה את זה יותר קצר ממך ../images/Emo13.gif

תודה !!! לפעמים צריך פשוט להיזכר ב´טכניקה´... וגם יש לי על מה להתאמן. תודה ובהצלחה
, יה-יה.

היי יה יה

תודה על התגובה, זה חשוב לי. ואת.. איך זה שלא ראיתי אותך בעבר פה? או בפורומים כעקרון? רק לאחרונה אני חושב.. בכל אופן.. מצפה לקרוא דברים שלך, נתראה

יה-יה

New member
תודה לך ../images/Emo140.gif

ואני דווקא קראתי (ואהבתי) המון הודעות שלך, אולי את כולן... ואתה... איך זה שלא ראית אותי פה בעבר?
מה זה חשוב? העיקר שאתה רואה אותי פה בהווה, לא? נעים להכיר
. אני מזמינה אותך לבקר גם בפורום ´ארבע ההסכמות´. אין לי ספק שנוכל לזכות וליהנות מדבריך גם שם.
יה-יה

===>

תודה...... תודה שהזכרת לי מי אני, ואיך שהגעתי למה שאני היום. הדברים באמת התחילו לעלות לי קצת לראש בזמן האחרון, ודי שכחתי.... אז מנסיון אישי..... זה עובד!!!! כשחשבתי שהדברים קשים, ואני לא אצליח לפתור אותם, הם לא נפתרו. ברגע שהגעתי להחלטה שרק אני מסבכת את הדברים, הם התחילו להיפתר לאט, לאט..... לקח לזה המון זמן, אני עדיין בתוך התהליך, אבל היום, הרבה יותר קל לי לקום בבוקר......

את יודעת,

עד לפני כמה זמן היה תלוי לי בחדר משפט שאומר "אין דבר שהוא עד כדי כך נורא שאי אפשר לצחוק עליו". זה באמת עובד העניין הזה.. וצחוק, אחד מביטויי האהבה.. תארי לך איך נראה העולם שלך שהכל קל, והכל מצחיק, ולמה ?.. רק כי את בוחרת להסתכל על זה ככה. תודה על התגובה, זה רק מחזק אצלי את הרעיון.

למעלה