תובנה יומית

תובנה יומית

כדי להתקדם כדאי לפעמים לעשות דווקא את הדברים שהכי פחות בא לך לעשות - ובחיוך

bridges

New member
תובנה נפלאה

אני רוצה לשתף שבמקרה אתמול עשיתי דבר שממש לא היה בא לי לעשות (לצערי אני לא יכול לשתף באופן ספציפי אבל זה היה קשור להתנדבות בתחום של טלמרקטינג), לא רק שממש לא היה בי לעשות אלא כשנסעתי למקום הזה כל הנורות האדומות שלי (בראש) נדלקו וצרחו "אל תעשה את זה!". אבל משום שהבטחתי הגעתי לאותו מקום, קיבלתי אימון מצויין מהאחראי עלי ועשיתי את זה: בשיחה הראשונה הרגשתי בחילה (כן ממש) אבל כבר בשיחה השנייה זה התחיל לזרום והחל מהשיחה החמישית כבר התחלתי לאהוב את זה. היום אני רואה שזה תרם לי להרגשת הבטחון בשיחות טלפון, תרם לי ביכולת הקשבה אמיתית לצרכים ולבעיות של האדם בצד השני. כמובן שזה רק ההתחלה. אני מתכוון לעשות את זה פעם בשבוע ארבעה חודשים). רונן

bridges

New member
זו בדיוק השיחה

זה לא בדיוק טלמרקטינג אבל זה הכי קרוב שיכולתי לומר בלי להסביר בדיוק את העניין (שאני לא מעוניין לחשוף). בכל מקרה: זה בדיוק העניין, לא? הרבה פעמים לא בה לנו לעשות משהו ואז מגיעים לעזרתנו הפרדיגמות: התנדבות וטלמקטינג זה דבר והיפוכו (ד"א זה אחד הדברים שעלו לי בראש). גם ארגוני מתנדבים זקוקים לפעמים לטלמרקטינג: אם זה להביא תרומות ואם זה למכור מוצרים שונים ועוד... רונן

זה נכון ואני גילית

משהו בענין הזה, שתמיד את הדברים הכביכול קטנים, כביכול פחות חשובים הייתי משאירה לסוף כי אין לי כוח לגעת בזה, כי אני לא מספיק בעלת תעוזה לעשות את זה, כי אולי אני אתעצל לעשות את זה ומסתבר שאלה הדברים הכי חשובים והכי קלים לעשיה - רק שאני חוששת "לגעת בהם". ממש נכון [ ממקום החשיבה שלי בכל אופן :)

למעלה