תובנה יומית 13.10

תובנה יומית 13.10

כשאנשים אומרים לך שאתה טוב במשהו שאתה עושה הם חושבים עליך, כשהם אומרים שאתה לא טוב במה שאתה עושה הם חושבים קודם כל על עצמם.

bridges

New member
זה הכל תלוי בי

היי שפי, ואם במה שהאדם אומר יש משוב שיכול להועיל לי (אפילו אם הוא לא טוב)? בתפיסה שלי, אנחנו לא צריכים להתעסק במניעים וכוונות של אחרים (האם הם חושבים עליי או על עצמם), זה עניינם הפרטי, אנחנו צריכים להתעסק במה שטוב לנו ויכול להועיל לנו במה שהם אומרים. מה שמעניין אותי זה איך אני תופס את מה שהאנשים האחרים אומרים לי. כך אני יכול ליצור את האדם שמולי כאדם שעוזר לי (אפילו אם כוונתו ה"אמיתית" רעה). אם אדם אומר לי דבר רע, אני לא אחסום את עצמי בסיפור שהוא חושב על עצמו, אני אקח את מה שהוא אמר אעבד את זה ואז אחליט אם אני הולך לעשות שימוש במה שהוא אמר או לא, לא בשל הכוונות שלו אלא רק מתוך השאלה האם דבריו מקדמים אותי או לא. הרבה פעמים שמישהו אומר דבר רע, אני גם אחקור אותו איך הוא מציע לי להשתפר. איזה פתחים הוא נותן לי לפעולה. רונן

אמרתי שהם חושבים קודם כל על עצמם

הם אומרים לך דברים בגלל עצמם בגלל מי שהם, ובעיקר בגלל הראיה הסוביקטיבית שלהם את הדברים.

ענבל כהן חמו

מאמנת אישית בכירה ומדריכת מאמנים מוסמכת
מנהל
תזכורת לכללי הפורום בבקשה

אני מבקשת להתייחס לדעות של אחרים בכבוד וברצינות, גם אם אינכם מסכימים. הודעות בסגנון מזלזל ימחקו, וגולש שיכתוב כך באופן עקבי לא יהיה חבר בפורום.

למעלה