תואר שני

inbal25dor

New member
תואר שני

שלום סיימתי תואר ראשון במנע"ס במכללה למנהל התמחות ראשית במשאבי אנוש ומשנית במערכות מידע בנוסף יש לי תעודת הנהח"ש סוג 2. לא ממש מצאתי עבודה בעזרת התואר וכרגע אני מנהח"ש. רציתי לדעת איזה תואר שני אני יכולה ללמוד חוץ ממנהל עסקים תואר שני ואם זה יעזור לי במציאת עבודה הולמת יותר...... תודה

תואר שני

תחומי לימוד אפשריים- מינהל ציבורי, מינהל רפואי, מידענות וספרנות, קרימינולוגיה, לימודי עבודה. מבין האופציות הללו היותר מעשית היא תואר שני במינהל עסקים.

inbal25dor

New member
תואר שני

האם לאחר לימודי תואר ראשון במנהל עסקים אפשר ללמוד לימודי עבודה תואר שני? זה דורש השלמות? כל אחד יכול ללמוד תואר שני לימודי עבודה ללא כל קשר לתואר הראשון? היכן לומדים את זה?

לימודי עבודה

לימודי עבודה - תואר שני- חוג הקיים רק באת"א. תנאי קבלה לתואר שני בפקולטה למדעי החברה באוניברסיטת תל אביב: הלימודים בפקולטה מכוונים בעיקר לבוגרי מדעי החברה וההתנהגות, אך הם פתוחים גם בפני בוגרי תחומים אחרים. מועמדים מחוגים אחרים יחוייבו בלימודי השלמות. תנאי קבלה נוספים: רשאים להציג מועמדים בעלי תואר ראשון שציון הגמר שלהם הוא 87 ומעלה. עדיפות תינתן ל: א. בוגרי החוגים : כלכלה, סוציולוגיה ואנתרופולוגיה, פסיכולוגיה, מדע המדינה. ב. לנרשמים במועד ההרשמה הרגיל, המציינים חוג זה בעדיפות ראשונה. לימודי השלמה: במגמה להביא את התלמידים לבסיס ידע התחלתי שווה, נקבע הקורס סטטיסטיקה ל-מ.א. כקורס השלמה. בנוסף, תלמידים שבמהלך לימודי התואר הראשון שלהם לא למדו קורסים מתחומי מדעי החברה יחוייבו במסגרת לימודי ההשלמה גם באחת המבואות: לכלכלה, לפסיכולוגיה, לסוציולוגיה או לאנתרופולוגיה

למעלה