תואר שני ?

תואר שני ?

הנני בוגר האו"פ בכלכלה ונהול. יש לי רקע של בנקאות מזה חמש שנים אך לא המשכתי במסגרת הבנקאית עקב תום חוזה . הנני מתלבט קשות בבחירת התואר השני שכן אני יודע על עצמי שאינני איש ריאלי מובהק (עקב ניתוח של הפסיכולוגית בלשכת התעסוקה נתברר בנוסף שאני איש שירותי יותר מאיש מכירות ). עקרונית אני אוהב לנתח דברים אך לא ברמת "התשואה הפנימית" וכד') בנוסף אני שואף להיות בעמדה נהולית. בעבר התעניינתי בתחום ארגון ושיטת בבנק אך נתברר לי שיש צורך בתואר של תעשייה ונהול. שאלתי היא אם כן : האם יש תואר שיוכל להתאים לי לאור הדברים שאמרתי ?

הכוונה היא שאני לא אוהב לרדת לעומקו

של דבר בחישובים מתימטיים מסובכים אלא פשוט להציב בנוסחות קבועות וידועות מראש.

MBA

נראה שתואר שני במינהל עסקים הוא הכיוון. אולי בתחום היעוץ למנהלים (התנהגות ארגונית)?

ומה לגבי תואר שני בתעשייה ונהול ?

אם במידה ויש דבר כזה . האם הלימודים כרוכים בלימודי מתימטיקה קשים.. ומהי הפרקטיות של המסלול הזה בשוק העבודה . תודה על התשובה

תעשייה ונהול

מועמד שסיים כמוך תואר ראשון תלת-שנתי, ומעוניין להמשיך לימודיו לתואר שני ביחידה המעניקה תואר ראשון לפי תוכנית ארבע-שנתית, לא יוכל להתקבל כסטודנט מן המניין, אלא לאחר שילמד מספר מקצועות מקדמיים/השלמה בהיקף השקול לשנת לימודים אחת לפחות. התוכנית ותנאי הלימוד יקבעו על ידי הוועדה. זהו בהחלט מסלול פרקטי ומבוקש.

למעלה