תואר שני יש לי תואר ראשון במשפטים ואני מעוניינת בתואר שני - לא במשפטים...מה האפשרויות שלי? תודה
מ מקווה26 New member 23/5/05 #1 תואר שני יש לי תואר ראשון במשפטים ואני מעוניינת בתואר שני - לא במשפטים...מה האפשרויות שלי? תודה
מ מכון הדסה New member 24/5/05 #2 תואר שני תוכלי ללמוד לאחר השלמות בחוגים כגון- מינהל עסקים, מינהל ציבורי, קרימינולוגיה, לימודי עבודה, ספרנות ומידענות. חוגים נוספים מרוח וחברה יחיבו השלמות בהיקף רחב יותר.חלק סגורים- למשל פסיכולוגיה.
תואר שני תוכלי ללמוד לאחר השלמות בחוגים כגון- מינהל עסקים, מינהל ציבורי, קרימינולוגיה, לימודי עבודה, ספרנות ומידענות. חוגים נוספים מרוח וחברה יחיבו השלמות בהיקף רחב יותר.חלק סגורים- למשל פסיכולוגיה.
מ מקווה26 New member 24/5/05 #3 מודה לך על התשובה האם ניתן ללמוד הכל באוניברסיטת חיפה, ואיזה תואר "הכי טוב" מבחינת אפשרויות תעסוקה? תודה
מודה לך על התשובה האם ניתן ללמוד הכל באוניברסיטת חיפה, ואיזה תואר "הכי טוב" מבחינת אפשרויות תעסוקה? תודה
מ מכון הדסה New member 24/5/05 #4 "הכי טוב" ניתן ללמוד הכל בחיפה למעט לימודי עבודה. הכי מבוקש תואר שני במינהל עסקים.