תואר שני

muki1234

New member
תואר שני

סיימתי את לימודי התואר הראשון בביולוגיה אך אני לא מעוניינת להמשיך במחקר ולכן אני מתלבטת מה לעשות כעת. בתחילה חשבתי להמשיך ללמוד ייעוץ גנטי , אך הבנתי שהדרישות קבלה מאוד מאוד גבוהות וגם שאין הרבה ביקוש למקצוע הזה (תקנו אותי אם אני טועה), ולכן ירדתי מזה. עכשיו אני חושבת ללמוד תואר שני במינהל עסקים- בהתמחות של משאבי אנוש. מה תוכלו לספר לי על תחום זה, ומהם הכישורים הנדרשים מאדם ההולך לעסוק בתחום? ובגלל שמשכורת היא חלק חשוב מחיינו - אשמח אם תציינו מהו טווח המשכורת של העוסק בתחום.

muki1234

New member
עוד שאלה

האם ניתן למצוא עבודה בינתיים עם תואר ראשון בביולוגיה? (ולא במשכורת מינימום במעבדות מחקר באוניברסיטה)

משאבי אנוש

עובד משאבי אנוש מטפל בגיוס עובדים, במיון מועמדים (בעצמו או בשיתוף עם הצוות המקצועי הבכיר בארגון), בתהליכי רווחה בארגון (כגון ביטוחי עובדים), בצמצום כוח אדם ע"י איחוד תפקידים הקיימים בארגון, בבעיות הקשורות בפיטורין או בפרישה, בבניית תוכנית מתאימה לעובדים העומדים בפני פרישה, בתכנון כח אדם ברמות השונות ובתפקידים השונים, בתיגמול עובדים (בשיתוף עם הנהלת הארגון), בזיהוי דרכי הדרכה בארגון ובתכנון הדרכה פנים-ארגונית או מחוץ לארגון, בפיתוח צוות עובדים, ובראיון עובדים לצורך היזון חוזר. בארגונים שונים הוא משתתף בצוות שתפקידו להעריך עובדים. המקצוע מתאים לאדם סמכותי ותקיף מחד ובעל טקט, רגישות ויכולת להלך עם אנשים מאידך. נדרשים כושר ארגון וניהול וכושר לנהל מו"מ. השכר בתחום זה נע על טווח גדול בהתאם לסוג הארגון, התפקיד, הנסיון והוותק. שכר מתחיל יכול לנוע בין 5-7000 ש"ח.

למעלה