תואר שני

Yoffi

New member
תואר שני

שלום רב, הנני בעלת תואר ראשון במד"ה וניהול משאבי אנוש (מכללה למינהל). ברצוני להמשיך בלימודים לתואר שני. מהן האפשרויות העומדות בפני בהתבסס על התואר הראשון שלי? בתודה מראש!

תואר שני

תוכלי כמובן להמשיך לתואר שני במדעי המדינה, מינהל עסקים ובתחומים קרובים כמו יחסים בינלאומיים. בנוסף תוכלי ללמוד בחוגים שמאפשרים קבלה לתואר שני למי שאין להם תואר ראשון בתחום (למשל מידענות, קרימינולוגיה). השאלה היא מהם תחומי הענין שלך ומהן המטרות התעסוקתיות שאת מציבה לעצמך.

Yoffi

New member
המשך

שלום, בהמשך לתשובתך אפרט. אני מעונינת מאוד בלימודי קלינאות תקשורת (תואר ראשון) אבל עלי לקחת בחשבון שאולי לא אתקבל לכן רציתי לדעת מהן האפשרויות העומדות בפני להמשך לימודים לתואר שני. אמקד את שאלתי. במידה ולא אתקבל הייתי מעונינת להמשיך את לימודיי לתואר שני בתחום הטיפולי.מהן האפשרויות הפתוחות בפני? קצת על עצמי. לימודי התואר הראשון שבחרתי היו מאוד מגוונים (מד"ה וניהול= סוציולוגיה, אנתרופולוגיה, פסיכולוגיה, כלכלה, ניהול וכו´)משום שלא ידעתי בדיוק מהו תחום עניני ומה אני רוצה מעצמי.מאוד נהנתי מלימודי אבל בתכלס אין לי הצעות עבודה מעניינות מלבד אדמיניסטרציה. אני מעונינת להמשיך בלימודי תוך הנאה וידיעה שבסיומם אצבור מקצוע איתו אוכל להשתלב בשוק העבודה.

עבודה טיפולית

המקצועות הטיפוליים דורשים תואר ראשון בתחום על מנת להמשיך לתואר שני. כך בפסיכולוגיה, עבודה סוציאלית, יעוץ חינוכי ועוד. אופציה שכדאי לשקול בנוסף להפרעות בתקשורת (תואר ראשון), זה תוכנית הסבה לעבודה סוציאלית לבעלי תואר ראשון. מסלול זה יכול להוביל אותך לעבודה טיפולית לאחר התואר הראשון, ומאפשר גם המשך לתואר שני הן בעבודה סוציאלית והן בתרפית אמנות שזהו תחום שעשוי גם לענין אותך. פרטים על תוכנית ההסבה ראי בנפרד.

הסבה לעו"ס

תואר ראשון שנתיים לימודי יום תואר ראשון ונסיון בתחום 02/5882882 הר הצופים 91905 אונ´ עברית, בי"ס לעבודה סוציאלית ותוכנית שוורץ, י"ם מידע נוסף במוסד תשס"ג א. הסבה לעבודה סוציאלית לבעלי תואר ראשון. ב. מסלול לבנות חרדיות בלבד הסבה לעבודה סוציאלית, הנלמד בנוה ירושלים-לא יפתח בתשס"ב. תואר ראשון שנתיים לימודי יום תואר ראשון 02/5882882 הר הצופים 91905 אונ´ עברית, בי"ס לעבודה סוציאלית ותוכנית שוורץ, י"ם מידע נוסף במוסד תשס"ג לימודי הסבה לעבודה סוציאלית. הסמסטר הרביעי יתקיים בקמפוס אונ´ בר אילן ברמת גן. תואר ראשון שנתיים לימודי יום תואר ראשון 04/6927702 ת.ד.160 ירושלים 11 13206 מכללת צפת, לימודים אקדמיים מידע נוסף במוסד תשס"ג תוכנית הסבה להכשרת אקדמאים לעבודה סוציאלית. תואר ראשון שנתיים לימודי יום תואר ראשון 03/6405550 ת.ד.39040 רמת אביב 69978 אונ´ תל אביב, בי"ס לעבודה סוציאלית פרטי מסלול תשס"ג הסבה לעבודה סוציאלית לבעלי תואר ראשון. תואר ראשון שנתיים לימודי יום תואר ראשון 03/5318520 52900 אונ´ בר אילן, בי"ס לעבודה סוציאלית, רמת גן פרטי מסלול תשס"ג לימודי הסבה לעבודה סוציאלית. תואר ראשון שנתיים לימודי יום תואר ראשון 08/6789111 ת.ד.9071 יצחק בן צבי 12 78190 מכללת אשקלון, לימודים אקדמיים מידע נוסף במוסד תשס"ג תוכנית ההשלמות לקראת לימודי תואר שני בעבודה סוציאלית. שנת השלמות + שנתיים לימודים לתואר שני. תואר שני שלוש שנים לימודי יום תואר ראשון 04/8240325 דרך אבא חושי 31905 אונ´ חיפה, פקולטה ללימודי רווחה ובריאות פרטי מסלול תשס"ג תוכנית לאקדמאים בתחום הנכות. פתיחת התוכנית בסמסטר ב´, במרץ תשס"ב. מיועד לבעלי תואר ראשון בעבודה סוציאלית, פסיכולוגיה, משפטים, רפואה. 03/6409333 לימודי תעודה לאחר תואר ראשון שנתיים לימודי יום תואר ראשון 03/6405550 ת.ד.39040 רמת אביב 69978 אונ´ תל אביב, בי"ס לעבודה סוציאלית מידע נוסף במוסד

Yoffi

New member
לימודי עו"ס

תודה על התשובה ותשומת הלב. העלת בפני אופציות מענינות שלא חשבתי עליהן. לגבי לימודי עבודה סוציאלית. מהו התחום המבוקש ביותר בעו"ס? מה מצב שוק העבודה? בתודה מראש!

עבודה סוציאלית

התחום המבוקש ביותר על ידי הבוגרים הוא תחום העבודה הסוציאלית-קלינית, שעיקרו עיסוק בטיפול נפשי באנשים. משום כך זהו התחום שבו קשה יותר להשיג משרה. בשאר התחומים המצב פחות או יותר שווה מבחינת ביקוש עובדים.

למעלה