תואר שני וקריירה

goomgama

New member
תואר שני וקריירה

שלום, אני עומד לסיים תואר בתעשיה וניהול ורציתי לדעת האם כדאי לי להמשיך לתואר שני או לחפש עבודה. עד כמה תואר שני יתרום לי לקריירה.. בהנחה שאני מעוניין להתקדם כמה שיותר בסולם הדרגות בחברה. האם כדאי לי לרכוש ניסיון תעסוקתי או קודם לסיים תואר שני או אפילו דוקטורט? ... תודה.

תואר שני או עבודה

אין תשובה חד משמעית לשאלתך. האם ברור לך לגמרי מה הכוון שברונצך ללכת בו? כפי שבוודאי ידוע לך בתואר שני בוחרים בדרך כלל כוון ספציפי יותר או קצת שונה ממה שלמדנו בתואר הראשון. נבוסף לכך מתאים לך להמשיך מיד בלימודים לאחר מספר שנים של השקעה בלימודים? אם התשובה לשאלות אלה היא כן אז המסכנה ברורה. מצד שני רכישת ניסיון תעסוקתי ופסק זמן מהלימודים יכולים לבהיר לך מה הכוון שמתאים לך מה עוד שהרבה פעמים העבודה בשטח רחוקה מהנלמד בספסלי האוניברסיטה.

goomgama

New member
תואר שני או עבודה

תודה על התשובה. אבל מה לגבי קידום בחברה. עד כמה זה מועיל\הכרחי - והאם זה שווה את השנים של ההשקעה לעומת ניסיון תעסוקתי

המשך

איזה קידום? באיזו חברה? לימודים תמיד מועילים אבל הכרחי? למה? כמובן אלה שאלות לדיון. זה הכל תלוי איפה תעבוד ולאזו התקדמות אתה מתכונן. לא תמיד זה שווה את השקעה שוב תלוי מאד בקונטקסט, מה דעתך על יעוץ להמשך דרכך?

michalina

New member
לדעתי תתחיל מנסיון תעסוקתי ואח"כ

תחליט, תראה אם תואר שני באמת יהיה חסר אז תשקיע בו.

למעלה