תואר שני במשפטים

• פותח הנושא s law
  • פורסם בתאריך

s law

New member
תואר שני במשפטים

אילו מוסדות מלמדים בארץ משפטים לתואר שני - מוסדות להשכלה גבוהה ישראליים ומוסדות זרים. ואם אפשר - תנאי קבלה של כל אחד מהם תודה מראש :)

תואר שני במשפטים

- תואר שני שנתיים מסלול יום תואר ראשון 02/5882882 הר הצופים 91905 אונ' עברית, פקולטה למשפטים, י"ם פרטי מסלול תשס"ו - תואר שני שנתיים מסלול יום תואר ראשון 04/8240325 דרך אבא חושי 31905 אונ' חיפה, פקולטה למשפטים פרטי מסלול תשס"ו מסלולי לימוד: כללי, מסחרי, תורת השפיטה, משפטים-כלכלה, משפט עברי, דיני ישראל. ציבורי, מסחרי , פלילי. תואר שני שנתיים מסלול יום תואר ראשון 03/6405550 ת.ד.39040 רמת אביב 69978 אונ' תל אביב, פקולטה למשפטים פרטי מסלול תשס"ו גם תוכנית מרוכזת לעורכי דין. תואר שני שנתיים מסלול יום תואר ראשון 03/5318520 52900 אונ' בר אילן, פקולטה למשפטים, רמת גן פרטי מסלול תשס"ו תוכנית מרוכזת במשפטים (ללא תזה) לבוגרי כלכלה, מינהל עסקים וחשבונאות. הלימודים לא מאפשרים עיסוק בעריכת דין. חמישי אחה"צ + יום ו'. הרישום עד סוף מרץ. תואר שני שנה אחת מסלול ערב ו/או יום ו תואר ראשון 03/5318520 52900 אונ' בר אילן, פקולטה למשפטים, רמת גן מידע נוסף במוסד תשס"ו טעון אישור סופי של המועצה להשכלה גבוהה לקראת תואר שני (ללא תיזה). פעם בשבוע + יום שישי. מסלולים: כללי, משפט עסקי, משפט וטכנולוגיה, מיסים. בהליך לקראת תואר שני שנתיים מסלול ערב ו/או יום ו תואר ראשון 09/9527272 ת.ד.167 רח' נתן אלתרמן 46150 מרכז בינתחומי הרצליה פרטי מסלול תשס"ו נלמד ברשל"צ. טעון אישור סופי של המועצה להשכלה גבוהה. פעמיים בערב+ יום שישי. בהליך לקראת תואר שני שנתיים מסלול ערב ו/או יום ו תואר ראשון 03/9634111 ת.ד.9153 שד' יצחק רבין 7 רשל"צ 75190 מכללה למינהל רשל"צ, ת"א, אקדמי דרישות הקבלה מפורטות באתרי המוסדות.

s law

New member
תודה, ועוד שאלה.... (התלבטות)

אני מתלבט אם להרשם לתואר שני במשפטים... או לתואר שני בפילוסופיה. ראיתי באתרים, בתנאי הקבלה , אותם התנאים. מה יועיל יותר, לדעתכם, מבחינה מקצועית?

משפטים

באיזה תחום התואר הראשון? לאן היית רוצה להתפתח מבחינה תעסוקתית?

s law

New member
תואר ראשון במשפטים

ואני מתכוון גם לעסוק בתחום. אבל לא יודע עם כדי להתפתח בתחום עדיף ללמוד לתואר שני במשפטים או בפילוסופיה. לימודי פילוסופיה, נראה לי, נונים אפשרות להתבונן בסוגיות שונות מזוויות שונות....

משפטים

מההיבטים הפקרטיים עדיף משפטים. תואר שני במשפטים יפתח יותר אפשרויות תעסוקתיות.

למעלה