תואר שני במנע"ס

SHLOMIMNO1

New member
תואר שני במנע"ס

שלום לכולם אני מעוניין להירשם לתואר שני במנע"ס באו"פ הבעיה היא בממוצע וגליון הציונים אני לומד הקיץ את הקורס האחרון לתואר הראשון בהנדסת חשמל במכללה. הוצאתי גליון ציונים מעודכן אלא ששם הופיעו גם ציונים של קורסים בהם נכשלתי ( כמובן שחזרתי על הקורסים ועברתי) אבל הוכחות של הנכשלים האלה לא ממש מוסיפה לנתוני ההרשמה מה גם שמורידה לי את ההמוצע ל72 במקום 75 (מה לעשות לא קל לשלב לימודים ועבודה....) שאלותי: 1. האם להגיש את גליון הציונים כמות שהוא או להמתין עד שהיועצות אצלנו יואילו בטובן לתקן זאת? ( סיום ההרשמה שבוע הבא !!!) 2. על סמך נתונים אילו האם יקבלו אותי ? ( הדרישות שלהם 80 אולם אני יודע על מישהו שתקבל עם 77 + השלמות) 3. אם וכאשר - האם אקבל פטורים על סמך לימודי בתואר הראשון? 4. האם לחסוך 300 שח ובכלל לא להגיש בקשה כי אין לי סיכוי ??? 5. אילו מקומות כן יקבלו אותי עם ממוצע שכזה? בעיקר שאלה 1 תודה לכולם שלומימס1

הרשמה לאו"פ

היי גם אני נרשמתי אליהם למנהל עסקים ועד כמה שאני יודעת ההרשמה היא עד ה-2 לאוגוסט. אולי כדאי שתברר איתם אם אתה מגיש להם גיליון ציונים ונרשם עכשיו ואחר כך מגיש להם גיליון ציונים מעודכן אולי הם יקבלו את זה.

קבלה לתואר שני

את הפרטים האלו מומלץ לברר באו"פ. יש שם יועצים שעומדים לרשות הסטודנטים והמועמדים ללימודים.

למעלה