תואר שני באומנות

• פותח הנושא rapp
  • פורסם בתאריך

rapp

New member
תואר שני באומנות

אני מעצבת גרפית ובעלת תואר ראשון באומנות (אונ' חיפה). אני שוקלת לעזוב את תחום העיצוב לטובת לימודי תואר שני (אולי בהמשך שלישי וקריירה באקדמיה). וזאת בשל 2 בעיות עיקריות. הראשונה: העבודות המעניינות והמאתגרות בתחום דורשות מעבר למרכז הארץ או/ו השקעת שעות עבודה רבות מחוץ לבית (ענף הפרסום) דבר המקשה עלי כאם לשני ילדים צעירים. והשנייה גירוי אינטלקטואלי מועט מדי לטעמי. אשמח להצעות ותגובות.

קרין 21

New member
עזרה.

תראי, הייתי שמחה ליעץ לך אבל אינני בעלת נסיון. אני רק מנסה להתחיל לנתב לעצמי את המסלול-ודיי מתקשה מפני שגם אני בחרתי בתחום האמנות, שזה קצת מקצוע בעייתי. רציתי לבקש ממך להציץ בשאלה שלי(היא נמצאת בהמשך העמוד), חוות דעת נוספת ממשהי בתחום רק תעזור.... אבל לעניות דעתי- אמא שלי מעצבת גרפית שהיתה מורה לאמנות,התייאשה ולמדה לתואר שני באמנות ועכשיו היא מרצה/מורה לגרפיקה ועיצוב במכללה באזור כך שלדעתי אם תלמדי לתואר שני זה יפתח בפנייך דלתות חדשות לעבודות שונות בתחום. אני מציעה לך גם לקרוא את התשובה שמכון הדסה כתבו לי. את מוזמנת להגיב. בהצלחה. קרין

אמנות

לימודי תואר שני יכולים לענות על הצורך בגרוי אינטלקטואלי, והם גם יכולים להוביל אותך להוראה במוסדות אקדמיים. אין הרבה אמנים בעלי תואר שני בארץ כיון שעד לאחרונה לא ניתן היה ללמוד כלל לתואר שני בתחומי אמנות -יצירה, אלא רק ללמוד בחוג לתולדות האמנות שהוא פחות אטרקטיבי לאמני ביצוע. מסגרות כמו מכללת ויצו בחיפה השואפים לאקדמיזציה עשויים להזדקק לבעלי תואר שני על מנת לפתוח מסלולים אקדמיים באישור המועצה להשכלה גבוהה.בהצלחה!

למעלה