תואר ראשון

תואר ראשון

שלום לכולם. אז ככה, אחרי הרבה התלבטויות החלטתי לעשות את הצעד הזה שקוראים לו פסיכומטרי... כמובן שאחרי זה אם לא תוך כדי אצטרך להחליט מה ללמוד. הבעיה נהפכת ליותר מסובכת מכמה סיבות. 1. אני עובדת במקום טוב (אני מזכירה רפואית בבית חולים) ולא רוצה לעזוב אותו כל כך מהר. 2. אני מחפשת מקצוע בתחום הרפואה. 3. אני מחפשת תואר שלא לומדים בו כל יום (שאוכל לשלב את העבודה גם במחיר של לרדת לחצי משרה). לסיום, יש חיה כזו???? אגב, האוניברסיטה הפתוחה לא באה בחשבון מבחינתי. תודה רבה על העזרה מראש, אורטל.

קשה לי להאמין שיש חיה כזאת. רוב מקצועות בתחום

הרפואה הם יחסית עמוסים מבחינת כמות שעות לימוד, אם את בחורה מוכשרת אולי תוכלי לשלב חצי משרה אבל זה לא קל. בשביל להתענין באילו תארים קיימים תיכנסי לאתרי אוניברסיטאות- יש לך רפואה, סיעוד, פיזיותרפיה, הפרעות תקשורת, רוקחות, ריפוי בעיסוק,רפואת חירום (רק באב"ג), רפואת שיניים... זה המקצועות הטיפוליים שהצלחתי לחשוב עליהם.

ב ן ח ו ר י ן

Member
מנהל
תשובה

נרה לי שעל אחד מהפרמטרים שציינת תצטרכי להתגמש, או לבקש לרדת מעט בימי העבודה בבית החולים. מקצוע בתחום הרפואה יכול להיות מגוון די גדול- מרופאה, אחות, טכנאית רנטגן ועד טכנאית מכשור רפואית ודיאטיקנית- חשוב שתחליטי לאיזה כיוון את רוצה להתקדם. יש מקצועות שניתן לעשות אותם בלימודי ערב- אולי זה יכול להתאים.

אין לי בעיה להוריד ימי עבודה

וגם במשרה. אבל שוב אני מחפשת משהו שכן אוכל לשלב בו עבודה. אתה מכיר מקצועות שאפשר ללמוד בערב? תודה על התגובות.

למעלה