תואר במדעי מחשב

nancy7

New member
תואר במדעי מחשב

היי שלום יש לי תואר ראשון מאוניברסיטת בומביי. אבל אני רוצה רוצה לעבוד בתחום המחשבים. אני אפילו מוחנה לעשות תואר ראשון שוב. אנא תציעו לי מה אני צריכה לעשות ו מאיפה ללמוד ו מה ללמוד . אני רוצה לדעת מה מבוקש היום . אני אשמח אם יתנו לי את כל האופציות תודה מראש

GuestOfHonor

New member
מה את רוצה לעשות במחשבים

להיות מפתחת תוכנה? לתקן מחשבים? להיות אחראית על רשתות ועל תשתיות מחשוב בכל מיני ארגונים? מעצבת גרפית?

nancy7

New member
הי-טק

מה ש הכי מבוקש בשוק היום ו יעזור לי למצוא עבודה בהיי-טק. אבל מאיפה ללמוד.יש איזה מקום שאתה לומד אצלם ובסיום עוזרים למצוא עבודה. אני מזה מבולבלת כי אין לי שום רקה במחשבים אבל עדיין רוצה לעבוד בתחום.אנא תעזרי תודה מראש.

nancy7

New member
הי טק

הי מה ש הכי מבוקש בשוק היום ו יעזור לי למצוא עבודה בהיי-טק. אבל מאיפה ללמוד.יש איזה מקום שאתה לומד אצלם ובסיום עוזרים למצוא עבודה. אני מזה מבולבלת כי אין לי שום רקה במחשבים אבל עדיין רוצה לעבוד בתחום.אנא תעזרי תודה מראש

johnny d

New member
זה לא שאלה כללית

כל אחד והרקע שלו, והמטרות שלו ויש עוד המון גורמים בבחירה של מקום עבודה ותחום עבודה (גם בתוך היי-טק), ומקום\השקעה בלימודים... איזה תואר יש לך, דרך אגב ?

nancy7

New member
מחשבים

היי ביררתי ו מענין אותי לניות אחראית על רשתות ועל תשתיות מחשוב בכל מיני ארגונים או ללמוד SAP אנא להציעה לי מאיפה ללמוד. איזה מקום נחשב כטוב תודה

nancy7

New member
מחשבים

היי ביררתי ו מענין אותי להיות אחראית על רשתות ועל תשתיות מחשוב בכל מיני ארגונים או ללמוד SAP אנא להציעה לי מאיפה ללמוד. איזה מקום נחשב כטוב תודה

למעלה