תואם יומקס ?

ליאורש

New member
תואם יומקס ?

בשוויץ מוכרים מכשיר המבוסס על הרכיבים של יומקס, כולל מערכת ההפעלה שלו, במחיר זול יחסית ( 250 יורו). את השלט השאירו עם הלוגו של יומקס. מצ"ב תמונה ולינק. http://shop.diamantenhouse.com/pd1034454827.htm

geostant

New member
זה לא תואם יומקס...

>זה< יומקס ! חברת הבת של יומקס בבעלות של 70% מהחברה הם מייצרים את המקלטים בשם חדש עם עיצוב קצת שונה (חוץ מהשלט) כדי להעלות את התדמית שלהם לאחר הפשלה שהיית להם עם ה-PATCH שהפיל להם את השם הטוב.

ליאורש

New member
מה הבעיה בפאצ´ ?

זה הדבר הכי טוב שקרה למקלטים האלה. וחוץ מזה, הגרמנים מוכרים אותם יחד עם פרי-קאם, כך שיתאים לקבצי DS9. קצת מצחיק שזה אותו שלט, עם כתובת HUMAX, לא ?

geostant

New member
אין שום בעיה ב-PATCH לצרכן הסופי...

אבל כל חברות ה-CAM שמייצרות את VIACESS, IRDETO וכו... מאוד כעסו על יוקס ואמרו שאם הם לא יבטלו את ה-PATCH הם יחריזו עליהם חרם. לך כצרכן סופי זה נהדר PATCH ליומקס זה הוציא שם מאוד רע בשוק של יצרני ה-CAM. ולכן הם פתחו חברה חדשה כאילו בזהות חדשה.

hellal

New member
בעיות ביומקס

לאחרונה ישנם בעיות עם פתיחת ערוצים ביומקס האם ניראה שזה מכוון ברסיברים אחרים ניפתח בקלות

משה גמ

New member
כן,הבעיות מתחילות באמטיוי,ממשיכות ב

איביסט,ממשיכות בחבילה מולטיויזיון,צריך להתיעצ עם המומחים,אני באירופה לא פותח עם ויקסס את אקסאקסאל ואמטיוי,אך עם הדיאס9 אני כן פותח את איביסט ולא את מולטיויזיון ולא את אמטיויו,

hellal

New member
בעיות המשך

בעיות בפתיחת ערוצי סרטים בהוטברג המולטי 1-7 אני חושב בויאקסס מבקש פתרון

למעלה