תה עם מלח

תה עם מלח ../images/Emo5.gif

התארחתי היום באיזה מקום, והמארח רצה לכבד אותי בכוס תה. אלא מה - הוא התבלבל בין המלח לסוכר. כשקלטתי את הטעות אמרתי לו שיש טעם מוזר מדי לסוכר (כשהבנתי בדיוק מאיפה זה הגיע) והוא אמר לי שאולי כדאי להכניס לזה יותר מים וכו' וכו'. הלכתי איתו לעמדת התה-קפה, ושם הראיתי לו בדיוק את הטעות שלו עצמו - הצנצנת שהוא חשב שיש בה סוכר. נכון שהצירוף של מלח-מים מביא מזל?

נועהד

New member
כשרק התחלתי לעבוד בארומה

(וואו, זה היה מזמן) הייתי צריכה להכין קצפת (משמנת. שאח"כ שמים אותה על הקפה-ארומה). שמתי בטעות מלח, לא הבנתי איך הקצפת נקרשה כל כך מהר (ניסיתם את זה פעם? צריך להקציף בערך 20 שניות!). ומזל שעברתי על החוקים וטעמתי קצת לפני שהוצאתי את זה לבר, ומשם - לכוסות הקפה של אנשים.

D o r o t h y

New member
לפני כמה ימים

יצאנו מדיאליזה וישבנו בארומה לשתות כוס קפה.. כיוון שלא רציתי חלב, ביקשתי תה עם נענע רק אחרי ששתיתי חצי כוס הבנתי שזה לא משהו פגום אצלי וכנראה שהם שמים את הנענע בחומץ או משהו כזה כי לתה היה טעם זוועתי חמוץ-מלוח (וכן, בדקתי ששמתי סוכר ולא מלח) איכס

פלגיה

New member
על קולה עם מלח שמעתם?

קראתי השבוע שזה להיט המשקאות ביפן עד כדי כך שמי שרוצה קולה מתוקה צריך לבקש אותה במיוחד.

נשמע מגעיל.

אבל סאקי חם עם מלח זה להיט. אגב, בברזיל, אם את מבקשת מים מינרליים (או סתם מים) את מקבלת סודה, אלא אם ביקשת במפורש מים בלי גז.

פלגיה

New member
סבא שלי היה שמח

הוא לא מבין איך בכלל אפשר לשתות מים לא מוגזים. וקפה בלי מלח הוא היה שותה בצבא ההונגרי כאמצעי לקבלת חום גבוה. אני חושדת שזה גם מה שקורה כששותים קולה עם מלח.

למעלה