תה עלי פטל

רננהלי

New member
תה עלי פטל

הבנתי שתה כזה עוזר לקצת את ימי המחזור קצת. האם זה בסדר לשתות תה כזה כשלוקחים גלולות, ידועה איזו בעיה?

0 אור 0

New member
לא ידועה לי בעיה מיוחדת עם התה אך מצד שני

אני בכלל לא משוכנעת שפעילותו תשפיע יחד עם גלולות - כמה שאני זוכרת הוא אמור לעודד את ההתכוצויות של הרחם, ולא קשור בכלל למערכת ההורמונלית כמובן

harduf9

New member
לדעתי לא

אם יש לך מחזור ארוך מהנורמה, מעל 4-5 ימי, סביר להניח שהמערכת ההורמונלית שלך לא מאוזנת. עלי הפטל פעיל בכיוון של חיזוק הרחם והכנתו ללידה. לפי השאלה שלך אני חושב שטיפול של איזון הורמנולי יכול להואיל. אם מתאים לך טיפול בצמחים, הצמחים הם שונים ורבים. יתכן שעלי פטל יהיה אחד מהם. אבל, קיימת סבירות שטיפול רפלקסולוגי יהיה יעיל מאוד. יתכן שהגלולות גורמות לחוסר האיזון הזה, כדאי אולי להתייעץ עם הרופא. לא ציינת גיל, זמן שימוש בגלולות, האם התופעה חדשה או ותיקה, האם התחילה לפני השימוש בגלולות או אחרי, האם נתת לגוף את ההזדמנות להתאזן לבד, ללא גלולות או מייד שהתחיל המחזור התחלת גם עם גלולות כמו למשל הנטייה הקלוקלת של הרופאים לתת במקרים של אקנה או כאבי מחזור חריפים וכו' וכו'. מה שבטוח הגוף שלך לא עובד בזבנג וגמרנו, המערכת ההורמונלית מורכבת מאוד ויש לה גם קשר לעולם הרגשי. אם יש לך בעייה חסכי מעצמך את עלי הפטל וגשי למטפל/ת. בריאות שלמה גיא הרדוף

למעלה