---> תה ליום חורפי <---

יעל י

New member
---> תה ליום חורפי <---

איזה תה אתן שותות? חליטות כן או לא? מה ממליצות? סוכרזית או סוכר?

יעל י

New member
התה שלי...

אוהבת חליטות של פירות.כרגע מככב אצלי סיידר תפוח וקינמון של ויסוצקי. טעמי פרחים לא אוהבת. סוכרזית 1 כמובן. תה רגיל שותה עם 1/2 סוכר בד"כ בלי נענע וללא לימון

אבוקר טוב לכולן...אני ת הייתי שותה רק

כשהייתי חולה....הייתי בזמנו מתפשרת על תה עם נענע אבל רק...כאשר היו מצורפות עוגיות מרוקאיות פריכותאסליות] בחצי השנה האחרונה התחלתי לשתות תה נטול קפאין [במקום הנס קפה נצחי] אחרי כמה וכמה נסיונות הגעתי לטעם שטעים לי.....פירות יער של ויסוצקי שותה לפחות 4-5 ג'ארות [כוסות ענק] ביום...ממליצה..כמובן עם סוכרזית..לא מסוגלת עם סוכר...התרגלתי..

טוב, פה בטנזניה אין חורף

פשוט חם בטירוף כל השנה. אבל תה אני בכל זאת אוהבת- מביאה לי מהארץ- תה קימנון ולימוננע של ויסוטצקי. כוס ענקית ענקית עם שתי סוכרזית.

אפולו284

New member
לי הכי חשוב המגוון

משתעממת מאותו תה-יש בבית קופסא עם דגימות של 4-5 סוגי תה ללא קופאין. לפעמים אוהבת מתוק (תפוז-קינמון למשל), לפעמים ירוק יותר (לימונענע למשל). שותה פעם-פעמיים ביום, בלי ממתיק בכלל. את המתוקים (בעיקר רימונים) הבן שלי אפילו שותה בלי ממתיק. חוץ מזה שותה כפעמיים ביום קפה, חזק (רק ג'ייקובס!), בלי ממתיק וקצת חלב.

לילית462

New member
תה 'צמחים' - נענע לימודנית עם סוכר

המון זמן כבר לא שתיתי תה, היות ולאחרונה עברתי משתיה חמה עם סוכר לשתיה עם סוכרלייט, אני משארת שגם תה אשתה עכשיו עם סוכרלייט. חולטת תה מנענע לימונית ועלי תה רגילים יוצא -

° זואי °

New member
אמממממ

מים רותחים בספל גדול כמה עלי לואיזה מיובשת 2 כפיות סוכר וזהו

רותי770

New member
תה עם חלב

בעיקר תה נענה עם לימונית ולואיזה או תה קרנברי 1 כפית סוכר

תה ומשקאות צמחים

חליטות עם צמחים מהגינה - מרווה, אזוב, לימונית, עוד צמחים שאני לא זוכרת שמות - בדרך כלל בלי סוכר תה ירוק - לפעמים מגוונת בסוגים שונים (עם עלי נענע, לימונית וג'ינג'ר) - בלי סוכר, כי הטעם עדין מספיק ארל גריי - עם לימון וסוכר - בעיקר כשכואב לי הגרון צ'אי - עם חלב ותבלינים וכפית דבש - ממלא יותר ומתוק ומנחם בחורף כשקר.

צ'אי מאסלה או צ'אי ורדים עם חלב

כמובן עם סוכר. הדיאטנית שלי אומרת שאם כבר מתוק אז את האמיתי.

קרמבו 112

New member
../images/Emo6.gifראש טוב יש לדיאטנית שלך צודקת עם כבר מתוק

אז עד הסוף, ובטח שרק את הדבר האמיתי (אגב סוכר חום מאוד טעים גם ואומרים שגם בריא יותר)

יומטוב5

New member
בדרך כלל אני מחפשת שינוים

בפעם האחרונה קניתי תפוח ודבש והוא ממש נחמד גם פרות יער טעים ערב חם ונעים

למעלה