תהרגו אותי, אני לא מבין למה אני צופה בחרא הזה

מוגלי7

New member
תהרגו אותי, אני לא מבין למה אני צופה בחרא הזה

פרקים כל כך גרועים, הדמויות האהובות עליי הפכו לשטוחות ומגעילות ועלילת רינגו-מייקל-ברנר פשוט כל כך תקועה וכל כך מעצבנת ש... בא לי לירות במישהו!!!!!

ש י ר ד ן

New member
מה קצת? מה קצת?! :-O

נכנסתי כדי לכתוב אעאעאהאהעאעהאעהאהעאהעהההההה על סוף הפרק, מה קצת? XD נכון רוב הפרק היה מרוח ומעאפן ולא קרה כלום אבל הסוף היה מבריק גאוני ומשדיד!! איך לא חשבו על זה קודם? התקציר גרם לי לחשוב שאוסי תהרוג את עופרה או משהו, אבל לא!! היא פשוט דחפה אותה למזוודה! כמה מזניב!! מה שכן אני נאלצת להסכים שהעונה הדרדרה משמעותית ושעכשיו אני רואה רק בגלל שנשאר כלום וקצת ושאני אדע איך נגמר, כשהש"ש 4 נהיה עלוב וכולם שאלו את עצמם למה הם צופים אני כבר מזמן פרשתי (ועד היום אני לא סגורה על איך זה נגמר.) בקיצור, אם תהיה עונה שלישית אני הורגת את דניאלה.

JoNy Boi

New member
וזה מאוד עצוב!

יכלו לנצל את המזוודה יותר כדי לשפר את העלילה ולהוסיף לה פלפל.. חבל שככה נהרס דני הוליווד.

העונה הדרדרה לגמרי

גם אני לא יודעת למה אני עוד צופה, גם אם הפרק האחרון יהיה טוב זה כבר לא יכפר על הפרקים האחרונים.

דההה, הסדרה הזאת צפויה עשרה פרקים קדימה,

בכל העונה צפיתי את מה שיקרה, וזה לא בגלל שאני כתבתי את הסדרה.. עכשיו סתם עשו מן טמטום כזה שאני רואה רק כי אני רגילה. המתחים תמיד נראים כאילו "וואו, איזה יופי של מתח" ובסוף ברגע שמתחיל הפרק הבא רואים שלא קרה בעצם כלום- או עוד תירוץ מפגר של החבורה, או עוד שטיק של לולה או סתם עוד שטות בסגנון. אם ככה זה- אני כבר מתחילה לחשוב שעדיף שלא תהיה עונה שלישית.. אגב, דני יצא מפגר. אתה שעות ע"ג שעות בבית של לולה, לא מנסה לחפש משהו, אפילו הכי קטן שקשור למוות של דניאלה? ומילא זה, המזוודה ממש מול העיניים שלו. ידעתי שהוא טיפש ודביל גם קודם, אבל לא חשבתי שהוא העיוור בסדרה...

אחרי שדני ויתר לרננה סתם ככה פתאום

אני כבר לא מתפלאת על כלום... לבנאדם יש אייקיו של נעל.

JoNy Boi

New member
ומה עם זה שמושיקו ויתר?

דני ועופרה שכבו! (אולי לא אבל זה מה שהוא חושב..) והוא לא דיבר איתו על זה אפילו!!

JoNy Boi

New member
בדיוק מה שחשבתי ..

חח מיקל הזאת כל העונה חופרת כמה היא אוהבת את הגמד השעיר ואז כמו איזה אהבלה עוברת בסוף העונה להיפי השעיר.

תגידו

אבנר לא שמע כבר שמייקל מאוהבת בו? אז למה הוא מופתע? ולמה הכאילו-אהבה שלהם נמרחת עונה שלמה? מילא לתת להם להיות ביחד ואז לסבך, אבל 90 פרקים בלי שמשהו זז שם?

כמו חלי וציון

כל העונה שניהם מזגזגים, עושים שטויות וטוחנים במוח "אני אוהבת אותו.. יש לי סיכוי איתו.. בלהבלהבלה" סתם טיפשות, היה כבר עדיף בלעדיהם, הם לא תורמים לכלום. מילא אם אחד מהם היה יודע על המזוודה, או קרוב ללולה שמספר הכל לחבר'ה, זה היה מעניין.

enigma14

New member
ואיפה לך שהם לא יודעים על המזוודה?

אל תשכחי את המקרה של רינגו בעונה הקודמת.......... הכל יכול לקרות........

ש י ר ד ן

New member
אני גם חושבת...

אולי הם פשוט נשארו כדי לסדר לעופרה את דודי, הם אמרו מתישהו שזה הדבר היחיד שנשאר... ואני גם חושבת שממש ממש מוזר שדני מבלה כל כך הרבה אצל לולה ולא שם לב למזוודה שמונחת לה שם בסבבה ><

ואני ממש מקווה שלא יגלו פתאום עליהם

שהם נוסעי זמן כמו שגילו על רינגו. סתם רעיון ממוחזר שלא יעזור בכלל. אני התעייפתי מלחפש לסדרה רעיונות, היו כל כך הרבה רעיונות ואופציות שהיו מחזיקות בקלות את כל העונה, אבל הכותבים החליטו ללכת על הגרסה הצפויה, המרוחה, המשעממת והמוכרת. שלא לדבר על זה שכבר היתה עונה כמעט-בדיוק-אותו הדבר. [חוץ מעניין הזמן כמובן].

למעלה