תהפוכות

Le Fay

New member
חחחחח... חרגתָּ אותי מצחוק ../images/Emo6.gif

בטח הכי מגניב... גם רעלה וצ'אדור זה נורא מגניב
אז אולי תשיג לך סֶט אופנתי כזה? (רק אל תשכח להוריד שערות מהרגליים) אופס. כמעט שכחתי: גם סד עינויים קטן בבית (רצוי נייד) ושוט עם תשעה זנבות יעילים מאד כנגד בגידות! אה - וגם זה

מיכל25אב

New member
מגניב???

סליחה על הבורות -אבל מה זה צ'אדור??? <אגב,מי שלא פוחד מבגידות פטור מללכת למקווה?רק בדקתי....>

rigoletto111

New member
הבגד הסקסי הזה של האפגאניות

זה שאפילו את העיניים שלהן לא רואים דרכו. לזה אני קורא צניעס!

Le Fay

New member
כן, זה. ממילא ריגולטו יותר מומחה

בזה ממני, כמובן

ד"ש להורים

אח שלי, את התיאוריה שלך בדבר טהרה כנגד בגידות, אפשר להפיל בשניה. לי זה דווקא נראה הפוך: אדם שאסור לו להזדיין עם אשתו, למה שלא יילך לבגוד בה? בכלל, בגידות לא נפתרות ע"י התערבות של מישהו אחר. גם כך יש מספיק סיבות כדי שבימים מסויימים, בני זוג לא ישכבו (כואב לי הראש, כואב לי הזין, אני עייף, יש לי טחורים ועוד...) מבלי שנצטרך איזושהי דיקטטורה רבנית שתכתיב את חיי המין שלנו.

PopeJoan

New member
רגע... רגע... ../images/Emo46.gif

זה הדבר הכי "מגניב"?? נגנבת כשקירצפת את עצמך שלוש פעמים, עמדת עירום מול אישה זקנה וחטטנית שבודקת את גופך, טבלת את עצמך במים מסריחים שלושה פעמים כשבעלך חיכה בבית בצפייה לסקס עכשיו שאתה "טהור"?? מה בדיוק מגניב בזה? ואם זה כן מגניב אותך (כל אחד והסטיות שלו), איך בדיוק זה מחדש את אהבה בין גבר לאישה? תשובות אפשריות: (1) כי זו הסטיה שלך (2) עכשיו שהיא לא "טמאה" ניתן לאהוב אותה מחדש? לגבי מדוכאי המין בפורום, לא ברור לי אם אתה מתכוון לכך שהם מדוכאי מין כי הם נשואים 4-5 שנים, או כי הם חברי הפורום. נא הסבר.

מסכימה איתך ../images/Emo45.gif

ואני עוד הייתי מהמהדרין - טבלתי 7 פעמים במיים המסרחים, הרגשתי כמו פרה למכירה בשוק אשר בוחנים אותה הייטב. (מזלי שאני אוהבת לצלול, אז העמדתי פנים שאני בז'קוזי....) זה מעמד דוחה ומשפיל ומדכא את היצר המיני, ואין דבר אווילי יותר מלחזור לבעל כשלפתע את "טהורה", שטויות במיץ. זה רק הוציא לי כבר את החשק לעשות סקס איתו (ועוד מצפים שכך יגיעו ילדים לעולם... חה חה , לא פלא ששנתיים וחצי לא התעברתי). תאמינו לי שאין כל דבר מסעיר בלקיים יחסים 3 פעמים בחודש לאחר אלפי ספירות שחס וחלילה לא אהיה טמאה, לא די בסבל הטומאה שצונחת עלי אני גם צריכה להרגיש מנודה מבעלי, לישון במיטה נפרדת, חלילה אם אצבע אחת תיגע בטעות או אם אמצא חן בעיניו יותר מידי - ואז מה ? מה יקרה ? הוא יהיה טמא ! אוי ואבוי ! אין כל רע, ואפילו מומלץ לישון ביחד בימי הנידה, להתחבק ולהרגיש תחושה של חום ושייכות ולא נידוי. ויש המהדרין אשר מקיימים יחסים מלאים בימי הנידה, אומרים שזה אפילו טוב יותר כי אז לא צריכים להשתמש באמצעי מניעה.....

PopeJoan

New member
../images/Emo13.gif פעמיים?

כן, אני מזדהה עם הרגשות שלך בדיוק. ודרך אגב, ברוכה הבאה.

על מה את מדברת?????????

איזה מים מסריחים בראש שלך המנסה לחפש סיבות אה? המים של המקווה הם מים הכי נקיים שיכולים להיות. בעצם את צודקת... הבריכה והים שאת שוחה בהם בכייף יותר נקיים... ותמשיכי במה שאת מאמינה לעצמך את רק עושה. אף אחד לא לוקח את המעשים של האחרים איתו לקבר. בצלחה!

PopeJoan

New member
רגע... רגע... ../images/Emo46.gif

זה הדבר הכי "מגניב"?? נגנבת כשקירצפת את עצמך שלוש פעמים, עמדת עירום מול אישה זקנה וחטטנית שבודקת את גופך, טבלת את עצמך במים מסריחים שלושה פעמים כשבעלך חיכה בבית בצפייה לסקס עכשיו שאתה "טהור"?? מה בדיוק מגניב בזה? ואם זה כן מגניב אותך (כל אחד והסטיות שלו), איך בדיוק זה מחדש את אהבה בין גבר לאישה? תשובות אפשריות: (1) כי זו הסטיה שלך (2) עכשיו שהיא לא "טמאה" ניתן לאהוב אותה מחדש? לגבי מדוכאי המין בפורום, לא ברור לי אם אתה מתכוון לכך שהם מדוכאי מין כי הם נשואים 4-5 שנים, או כי הם חברי הפורום. נא הסבר.

שבתאי מכה על חטא../images/Emo7.gif

שנה אחרי שנישאתי לזילפא וענועו, כמה ימים אחרי הולדת בני זוזו החמוד. פקעו עצבי. נמאס לי כבר. אשתי היפה והענוגה היתה מפשילה שרווליה חושפת את קצה המרפק השעיר ואני הייתי משתגע. פשוט מת. היופי הנשי היה מרטיט בי משהו, מחסיר פעימה. ובלילה, זילפא נכנסה למיטתה הסמוכה למיטתי, הרימה רגליה וחשפה את תחתוניה. אוי, שתזהר קצת השובבה הזו היא לא מבינה שכל פיסת עור חסוף מחרפנת אותי??? אחוז בולמוס וטירוף דפקתי את ראשי בקצה מטתי וזעקתי דאאאאאאאאאאי נמאס לי כבר, שיעברו ימי הטומאה ואוכל לפרוק את יצרי המיניים על היצור המדושן ששוכב לצדי שקוע בשינה מתוקה. אוף כבר. בשקט בשקט יצאתי את ביתי לקחתי מונית נסעתי לאן שהו וכשחזרתי משם הייתי רגוע. אבל רק לתקופה קצרה. אחר כך, החלה מטרידה אותי בעיה אחרת. למה אשתי לא יודעת לעשות מה שיוליה מהמכון של אבוקסיס עושה לכולם במחיר זול...

Le Fay

New member
../images/Emo45.gifתגיד, שבתאי - כבר אמרו לך שאתה

כותב יופי?

דתילוני

New member
../images/Emo24.gif ברוכה הבאה, ובקשר לבעיה

אני מצטרף עם דברי "האדומה המקורית" אבל אני ארחיב קצת, מה שלדעתי חסר לך, זוהי מסגרת, שעד עכשיו היתה לך ופתאום היא נעלמה, אם תעשי לך מסגרת, שזה יכול להיות, ארוחת ליל שבת + קידוש + נרות שבת, צ'ולנט בשבת בבוקר (למי שאוהב), תכנית עבודה מסודרת וקבועה אז תרגישי שיש תוכן לשבת, שהיא עדיין יום מנוחה, רק שבקיץ למשל במקום לשבת בבית ולחכות עד שתגמר השבת, אפשר ללכת לים, או לשל אם העבודה שלך קשורה במחשב, אז לא להכנס למחשב בשבת, או בקיצור להחיל על השבת כללים של יום מנוחה, אז לדעתי תמצאי את התכלית, שיהיה לך בהצלחה שמחים שהצטרפת אלינו. דתילוני

dance of life

New member
שאלה קטנה

קראתי את כל מה שכתבת וזה עניין אותי מאד הייתי נותנת עצה אבל זה קשה כי אני לא הייתי קרובה לדת מעולם, ואני לא ממש מבינה בזה.. אני רק יודעת כמה קשה להרגיש מזויפת בגלל שאת חייבת או מפחדת... לדעתי את מרגישה לא מסופקת בתת המודע שלך עדיין יושבת בך ההרגשה של הבגידה בבית אבא, של הבגידה באל ובעולם שעליו גדלת... ברגע שתוציאי את זה ממך - וזה יכול אפילו לצאת רק עם פסיכולוג או אולי פשוט תפחתי טיפה יותר לעולם החילוני - רק אז הכל יראה לך פתאום מספק וטוב.. דעה שניה שלי היא שבתור דתייה אדוקה לא היית רגילה לכל המותרויות האלה. לכל העולם הזה, לכל מה שהוא מציע. ולכן עכשיו, כשאת מרשה לעצמך הכל, את לא יודעת מה קודהם. מה חשוב יותר, מה טוב יותר מה מספק יותר. רוצה הכל וכמה שיותר... יכול להיות? אז אם כן, זה יעבור לך... לאט לאט תמצאי את עמדתך ומקומך, מקצועך והעדפותיך... ממש ממש בהצלחה!! השאלה שלי היא מזה "טהרה"? את הדגשת את זה וזה הדבר היחיד שלא הבנתי. אני מניחה שזה משהו של חרדים או דתיים אבל אין לי שמץ של מושג.... אשמח לתשובה :) תודה ובהצלחה!

almog4

New member
טהרה היא דרכה של הדת

לשמור על נשות ישראל - ולשלוט בהן (ובבני זוגן). כאשר יש ווסת לבת ישראל כשרה ונשואה - היא צריכה להמתין עד שלא יהיה דימום - לגמרי - ואז לחכות עוד שבעה (ימים) נקיים, ואז ללכת ולטבול במקווה שזאת מין בריכה קטנה שכל נשות היישוב טובלות בה. מין טקס שכזה. באותם ימים שבהם היא "מחכה" היא נחשבת ל"נידה" כלומר טמאה, ולא רק שאסור לה לקיים יחסי מין אלא אסור לבעלה או לכל גבר אחר לגעת בה פיזית. אלה היו 30 שניות על טהרה. יכול להיות שזה נשמע לך כדבר שמתאים לאירן/אפגניסטן יותר מאשר לחֶבְרָה מודרנית. ...אז זהו שגם לנו. ולבת יפתח (אהבתי את הכינוי) - נכון, זה לא קל לעזוב מסורת וערכים שגדלנו עליהם מילדותנו. הראש אומר שזה הדבר הנכון, ובכל זאת לפעמים הלב מרגיש ריקנות. בסופו של תהליך - תראי שהיתרונות והאושר האישי - עולים על תחושת הריקנות. ובנוסף, במשך הזמן תיווצר מסביבך מסגרת חברתית ותעסוקתית (ולפעמים משפחתית) חדשה - וטובה ובריאה יותר, בלי הניצול והכפיה של הדת. או במילים אחרות: יש אור בקצה המנהרה. אור שדולק (ושמותר לכבות ולהדליק אותו - לפי רצונך ובשליטתך) גם בשבת...
-
חג עצמאות שמח - ובהצלחה

dance of life

New member
תודה על התשובה

ידעתי על עניין המקווה.. אבל לא ידעתי שזה כל חודש ובטח שלא.. שהיא נחשבת לטמאה במהלך הזמן הזה... זה נשמע זוועתי ותסלחו לי אם אני פוגעת ברגשות מישהו פה.. מה הנשים הן חיות בדת?? אני לא מבינה את זה! מזאת אומרת לאף אחד אסור לגעת בה? מזה מדבק?? יוו... אני לעולם לא יבין את האנשים שמוכנים לקרוא לצורת חיים שכזאת "אמונה".. אני מאמינה באמונה שלמה באל שלנו, אבל... אני לא זוכרת שכתובה בלוחות הברית צורת החיים הזאת... מ.. סליחה אם פגעתי במישהו.. :/ אם יש לכם הסבר מנוגד אשמח לשמוע...

מיכל25אב

New member
תשמחי לשמוע?באמת?

האמת היא שיש לי "דה זה וו" כי כבר דנו בנושא הזה -פעמים רבות....אבל בכ"ז-לא יכולתי לתת לך להשאר עם כזה רושם חמור על נושא כזה משמעותי ביהדות. א.נושא הנידה הוא +- חצי חודש-אם זה היה כל החודש-לא היו באים ילדים דתיים לעולם.. ב.טומאה וטהרה יש בכל ישראל מאז חורבן בית המקדש-כל ישראל טמאים טומאת מת מאז חורבן ביה"מק.בימי הנידה האישה טמאה טומאת נידה-כל מה שזה אומר זה שבעלה צריך לרחק ממנה עד שתטבול. לכל שאר הגברים אסור לגעת בה-באופן כללי-וזה בכלל קשור לצניעות. זה לא שאני חושבת שזה סגולה נגד בגידות כמו שמישהו אמר כאן...אבל אני כן חושבת שזה תורם הרבה למערכת הנישואין-ואם לא מאף סיבה אחרת-אז לפחות בזכות זה ששבועיים -אפשר לישון בשקט... טוב-זה ממש על קצה המזלג-פשוט כי אני חושבת שלאנשים כבר נמאס לשמוע אותי מגנה על הנושא-אבל אם לא...there's a lot more where that came from..

Kimbal1

New member
אני מוכרח לבקש הסבר

אהלן מיכל, למה בדיוק את רומזת כשאת אומרת "שבועיים לישון בשקט"? זוגות שלא שומרים טהרה לא ישנים בשקט? ממש הצלחת לבלבל אותי... קימבאל

למעלה