תהנו..

תהנו..../images/Emo25.gif

לילה, פיהוק קטן, אני נמתחת אחורה ופתאום מרגישה זוג ידיים מחבקות אותי ויורדות לאורך החזה. אני עוד לא מספיקה להתאושש ולהסתובב לפני שאני מרגישה שמשהו מכסה את העיניים שלי. עדין אבל הדוק. "אז מה, סומכת על חבר שלך שידאג להפתיע אותך, מה?" - קול מתוק לוחש לי באוזן. אני מחייכת ולא עונה, נהנית להרגיש את הנשימות שלו קרובות אליי. "שומרת על זכות השתיקה, אני מבין" הוא אומר כשהוא מקים אותי מהכיסא מוביל אותי במדרגות אל חדר השינה. בחדר הוא נצמד אליי קרוב ואני מריחה את צווארו ומוסיפה נשיכה קטנה לכתף שלו. אני מרגישה איך הוא גונח בקול עדין ונצמד אליי עוד יותר. אני שולחת ידיים ללטף אותו ובתנועה מהירה דוחפת אותן אחורה על המיטה. הוא מרגיש אותי עולה גם כן על המיטה בתנועות איטיות, רוכנת מעלייו ומתחילה ללקק ולנשק לו את הצוואר והשפתיים.הוא נאנח בעונג ושולח את הידיים שלו כדי לאחוז בתחת השובב והחמוד שלי. הידיים שלו פוגשות במגע של בד ויורדות לאיטן למטה רק כדי לגלות כי מדובר בחצאית קצרצרה שלא משאירה הרבה מקום לדמיון.הוא מכניס את הידיים מתחת לחצאית ונתקל בתגלית נפלאה. "החלטתי לוותר על התחתונים היום" אני אומרת. "ממש לא מפריע לי" הוא עונה ומוסיף ללטף את הירכיים שלי עם יד אחת בזמן שהיד השנייה מבררת מקרוב את חוסר המצאות התחתונים.הוא יכול להרגיש כמה היא חמה ולחה. הוא חושב על הכוס הקטן והחמוד שלי, הוא לא יכול שלא להעביר לשון על השפתיים. אני מבינה את זה כרמז, מתרוממת ממנו, מתקרבת אל ראשו והוא מרגיש איך הירכיים שלי עוטפות את שני צידי ראשו. הוא יכול להריח את ריח נוזלי האהבה שלי קרוב לאפו והוא לא יכול להתאפק יותר. מרים את הראש מעט למעלה ומשקיע את לשונו ואפו בתוכי. מרגיש איך הגוף שלי מתקשת כשהלשון שלו מתחילה ללקק ולטעום אותי. "אווו, כן" שומע אותי גונחת "תמשיך ככה, תלקק ותמצוץ את כולו". תמיד שמח לעזור. הוא מרגיש איך אני יורדת לאט לאט למטה תוך כדי שהוא מעביר את הלשון שלו על השפתיים החיצוניות שלי, מפריד אותן וחודר עוד פנימה. מרטיב את אבר מיני ברוק שלו שמתערבב עם הנוזלים השופעים שלי. טעם גן עדן. יכול להרגיש אותי נעה בעדינות ומוסיפה הדיפות קלות של האגן. מצמיד את השפתיים שלו לשפתיים התחתונות שלי, מוצץ ומנשק את הדגדגן שלי, שיוצא לקראתו. " אתה כזה טוב" אני מתנשפת. תוך כדי שהוא מלקק אותי, מעביר את הידיים שלו על כל גופי, מעביר ציפורניים על הגב שלי ומעביר ליטוף על שד סורר. מרגיש איך אני מפסקת את השפתיים התחתונות שלי ומעבירה אצבע או שתיים על איבר מיני. מתחילה לעסות בעדינות את הדגדגן בזמן שהוא ממשיך ללקק את פתח הכוס שלי, דוחף את לשונו פנימה ומעביר אצבע על ישבני. מרגיש איך הנשימות שלי הופכות קצרות ומהירות יותר ויותר ומרגיש אותי מגבירה את הלחץ על הדגדגן. "כן, כן, כן..."אני גונחת ונאנחת.הוא מתרכז בנקודה שמעבירה בי חיצים של עונג בעוד אני ממשיכה לעסות את דגדגני שכולו זקור ורטוב. רעידות של עונג עוברות לי בגוף בסדרה של גלים ולבסוף אני מגיעה לשיאי ומצמידה את הכוס שלי אל פנייו. "אווווו, כן!". הוא מרגיש עוד רצף של רעידות קלות שעוברות בגופי לפני שאני מרפה את שריריי ומתרוממת ממנו.

../images/Emo36.gif המשך!../images/Emo26.gif

אני רוכנת קרוב לפנים שלו וספק מנשקת ספק מלקקת ממנו את נוזלי האהבה של עצמי. "טעם טרופי כזה, מתקתק" אני אומרת "עכשיו אני רוצה לטעום אותך. בלי להוסיף מילים אני יורדת מטה כדי לטפל בזקפה שלו שמאיימת לפרוץ דרך המכנסיים. הוא מרגיש אותי נאבקת עם הכפתורים ולבסוף המכנסיים יורדות ממנו עם התחתונים והזין שלו משתחרר מכלאו. "וואו, אני רואה שמישהו שמח לראות אותי ואני גם שמחה לראות אותו". "עד כמה את שמחה?" הוא שואל. "ככה" אני עונה ומדגימה לו למה התכוונתי כשאני מנשקת אותו בעדינות ומעבירה לשון חמה לכל אורכו. "מממממ" הוא גונח לו בעונג ונמתח עוד יותר. מרגיש נשימות חמימות עוברות על הכיפה של הזין ואז שפתיים חמות ורכות עוטפות את ראשו ויורדות לאט לאט למטה, מרטיבות אותו ברוק. "אוו, איך אני אוהב שאת מלקקת ומנשקת אותו ככה" הוא אומר ואני בתגובה מוסיפה לעלות ולרדת לאורך הזין שלו שעומד זקוף כולו.הוא מרגיש כל תנועה של השפתיים והלשון שלי על הזין שלו ומרגיש שבנוסף אני אוחזת בבסיס הזין שלו עם כף ידי. אני עולה ויורדת, יונקת ומוצצת את הזין שלו. "אוי, את כל כך טובה. את עושה לי כל כך נעים". הוא מתנשם בכבדות, מרגיש איך הזין שלו גדל יותר ויותר בתוך הפה שלי. מפסיקה לרגע ומתחילה לאונן לי בעדינות אך בתקיפות. "אני רוצה להרגיש אותך בתוכי"אני אומרת. "אם תמשיכי ככה, גם השכנים ירגישו" הוא עונה בקושי.הוא מרגיש את השפתיים שלי שוב סוגרות על הזין שלו, שואבות אותו ועוברות על הכיפה התפוחה. "אני רוצה לחדור אלייך"הוא אומר. "אני רוצה לראות אותך גומרת, להסתכל לך בעיניים, להרגיש אותך". "אני מתה להרגיש אותך נכנס אליי וממלא אותי" אני אומרת "הפתעה" מביטה בו במבט חושני., לגופי חזיית תחרה לבנה חצי שקופה, החצאית השחורה הקצרה שאני אוהב ומגפי העור הגבוהות. "יאמי" הואאומר בעוד אני מתיישבת עלייו ומתחככת בו. "אני אוהבת להרגיש אותו קשה כל כך, חם, מגשש להיכנס לתוכי". "אז למה שלא תעזרי לו?" הוא אומר. אני שולחת יד לאחוז בזין שלו ומנחה אותו בעדינות להיכנס אלי. "אוווו" הוא גונח מרגיש איך שפתי הכוס שלי מחליקות לאורכו עד לסופו. "אוי, אני אוהבת להרגיש אותו בתוכי" אני אומרת עוצמת את עיני ומעבירה לשון על שפתי. מתחילה להניע את אגני בתנועות מעגליות, עולה ויורדת, מרטיבה את הזין שלו בנוזלי האהבה השופעים שלי. הוא מניע את האגן שלו בהתאמה לתנועות שלי, לוחץ ומרפה את השרירים בקצב שלי. מלטף את שיערי ואת פני ואני מחזיקה בכף ידו ומוצצת את האצבעות שלו. היד השנייה שלו עסוקה למזמז ולחפון את אחד משדי. "את כל כך הדוקה וחמה" אומר כשאני מעלה ומורידה את האגן בתנועות קצובות. "כן, אני אוהבת את זה ככה, להרגיש את כולו בפנים" אומרת והוא מרגיש איך אני לוחצת אותו לתוכי וסוגרת על הזין שלו . התנועות שלנו מתגברות והופכות מהירות יותר ויותר. חודר עמוק לתוכי בעוד אני עולה ויורדת בתנועות ארוכות. "אני רוצה להרגיש אותך חודר אליי חזק, חזק יותר ויותר" אומרת לו. "אני רוצה להרגיש אותך חודר אליי עמוק. אני רוצה שתבוא אליי מאחורה" מחייכת ומסתכלת עלייו. "מה שבא לך, חמודה" הוא אומר. "כל מה שעושה לך טוב". "אתה עושה לי טוב" אני אומרת "אתה עושה לי את זה כל כך טוב". מתרוממת ממנו לאט, סוחטת ממנו אנחה של עונג ואז מסתובבת ומפנה אליו את הטוסיק החמוד שלי. הוא מתקרב אליי, נצמד ומגשש את דרכו אל הכוס החם שלי. הזין שלו מחליק פנימה לתוכי בעדינות מרגיש את גלי החום עוטפים אותו. "תחדור אלי עמוק" אומרת והוא מתחיל לנוע קדימה ואחורה בתנועות עמוקות וקצובות. "כן, כן, ככה, ככה" אומרת גונחת ונאנחת. כל אותו הזמןהוא מלטף את כל גופי, מעביר את הידיים על הגב שלי, הצוואר והשדיים. "תתפוס לי בשיער" אני אומרת. אוסף בעדינות את השיער שלי ומחזיק בו, כשהיד השנייה שלו מחזיקה בכתף שלי. החדירות שלו הופכות חזקות יותר ויותר והוא שומע את הגניחות שלי מתחזקות עם כל חדירה והדיפה. "כן, חזק. ככה אני אוהבת להרגיש אותך" אומרת תוך כדי שנאנחת בעונג. "אני רוצה להרגיש אותך גומרת" הוא אומר" להרגיש איך את מתכווצת לי על הזין". מגביר את הקצב, חודר ויוצא מהר יותר ויותר. מטה את ראשי אחורה, פולטת גניחות קצרות והוא מרגיש שאוטוטו גומר. "תגמור חזק. אני רוצה לשמוע אותך, אני רוצה להרגיש איך אתה גומר בתוכי". הוא מרגיש את גלי העונג עוברים לו בגוף, גלים של עוצמה שמצטברים לו באגן ומרכז את המחשבות באזור הזה בלבד. לפתע מרגיש איך הגוף שלו נורה קדימה בסדרה של חדירות עמוקות וחזקות יכול להרגיש את מטחי הזרע שלי פורצים החוצה עם כל הדיפה. "הווו, כן, אני גומר, כן!" אני גונח וחודר אליה בעוצמה. "תגמור חזק, תגמור בתוכי, כן, כן, אוו, כן". שנינו נעים ביחד ונצמדים זה לזו כדי להעמיק את החדירה. "גוד, זה כל כך טוב" היא מתנשמת. "זה מדהים" אני אומר "מדהים בדיוק כמוך. נשכבת על הבטן והוא נצמד אליי קרוב, עדיין בתוכי. מנשק את צווארי, את פניי ואת שפתיי.....

ללסביות, או סתם למפנטזות.. ../images/Emo90.gif

במקלחת, אחרי אימון מתיש, הגוף שלי מרגיש סחוט ומזיע, כבר כמעט לא נשארו אנשים בחדר כושר. מעיפה את הנעליים הצידה, משאירה את הבגדים בערמה מבולגנת על הספסל, נכנסת לתא הראשון, לא טורחת בכלל לסגור את הדלת השקופה אחריי. הזרם במקלחת הזאת מעולה, חזק ומהיר, כמו שאני אוהבת, אני עומדת עם עיניים עצומות מתחתיו, מים רותחים מפרקים לי את השרירים התפוסים בגוף אחד אחרי השני. אני לא יכולה להימנע מלהיאנח.. המקלחת הזאת בסוף היום, אחרי שעה וחצי ספינינג וקיק-בוקסינג, עם הבחורים והבחורות הכי יפים לבושים בבדים צמודים מבריקים מכל הצדדים שלי… זיעה זה סקסי. זו הפינה הקטנה שלי בסוף היום. היה לי היום יום מחורבן בעבודה, שלוש שעות אח''כ, אני מוציאה את כל התסכולים שלי על שק אגרוף מסכן שבאמת לא עשה לי שום דבר, מזיעה כמו סוס יאור אבל מרגישה מעולה, ועכשיו, כשאני במקלחת הפרטית שלי, האדים ממלאים את כל המלתחה, הריח של השמפו שלי נעים כמו ריח של מיטה נקיה בבית מלון, אני לוקחת דברים בפרופורציה. הטקס הפרטי של המקלחת שלי נמשך בסדר הקבוע: שמפו, שוטפת במים, סבון עם גרגירים, משפשפת את כל הגוף בהקפדה, מגלחת בית שחי, שוטפת ארוכות, סבון פנים שאני שומרת לו אמונים מהצבא, קצת שטיפה אינטימית, ולשטוף, והנה אני חלקה ונקיה, נשענת עם ידיים מוטות קדימה על הקיר, מתמסרת למים הרותחים מלמעלה, על גבול הכוויה. קול נשי נעים מעיר אותי מהמחשבות שלי שנפרשות ונפרשות, ''יש לך אולי שמפו? שכחתי את שלי בבית. '' אני כ''כ מופתעת, ממש לא חשבתי שיש פה עוד מישהו, לרגע נבוכה, אבל מתעשתת, מזל שאני אחרי הטקס הבאמת פרטי שלי, ועכשיו בדיוק עמדתי להתנגב ולצאת. אז אני מסתובבת ואומרת ''כן, בטח, חכי שנ..'', אבל נעלם לי המשפט באמצע, כי מולי עומדת הבחורה החייכנית והשחומה שהתאמנה לידי בספינינג, קודם חייכנו אחת לשניה בנימוס, ועכשיו היא עומדת מולי ערומה לחלוטין, במקלחות נטושות, ולרגע לא מתביישת בזה. גם אין לה סיבה להתבייש, אלוהים, איך נשים כאלה מסתובבות בינינו, מבט אחד חטוף לא רצוני, לא רצוני ומאוד מביך, מגלה בטן שחומה מדהימה, חזה כבד עם פטמות כהות גדולות, משולש ערווה כהה ומעוצב, ומעל הכל חיוך ממיס. וואו. גב' שמפו מסתכלת עליי, רואה שנעלמו לי המילים, ועושה את הדבר הכי טבעי מבחינתה, והכי מחרמן בעולם מבחינתי- מושיטה את היד מאחוריי, נוגעת לי במקרה בשד תוך כדי, ולוקחת לעצמה את השמפו שעמד שם. לרגע אני ממשיכה לבהות בה בחוסר אמון, דברים כאלה לא קורים לי, פשוט לא, אבל אז אני קולטת את הביזאריות של הסיטואציה, שתי נשים עומדות ערומות ומחייכות אחת לשניה בעיניים, המים זורמים ביניהן, ואז אני מבינה שאין שום דרך לקרוא את זה אחרת, ושואלת אותה ''את רוצה אולי להכנס?'' הזרה המוחלטת הזו מחייכת עוד יותר, כאילו שזה היה אפשרי, ואומרת לי בחזרה ''כבר חשבתי שלא תציעי.'' ונכנסת. אני נדחקת בגללה לעבר הקיר של הברזים, המים שוטפים אותי, הגב שלי מצטמרר מהאריחים הקרים, והיא נעמדת מולי ואומרת ''כמה אפשר לעשות לך עיניים בלי שתשימי לב?'' עדיין לא ברור לי מה יקרה עוד רגע בינינו, למרות שמשפטים הקצרים שאנחנו מחליפות מעבירים בי רעד של התרגשות וציפייה. "היי, אני ליאת" היא אומרת לי. ''ואני חושבת שאת נורא סקסית שלא אכפת לך שאנשים מסביב יחשבו שאת מסריחה מזיעה. ושנורא נעים לראות אותך מתקלחת לאט לאט, בזרם של המים החמים.'' היא משעינה את הידיים שלה כל אחת קצת מעל לכתף שלי, מול הקיר, נוגעת לא נוגעת בי עם החזה שלה, גורמת לנשימה שלי להעצר. בשניה אחת שוטפת בי מבוכה נוראית, שכל הזמן הזה שהייתי בעולם שלי, לרגע לא חושדת שמישהו רואה מה אני עושה, היא ישבה והסתכלה עליי. אבל באמת המבוכה נעלמת אחרי שניה, כולי מתח מיני שהולך ונבנה באזור הבטן התחתונה, ואני מורידה מבט, שומעת את עצמי חושבת, ''כמה הייתי רוצה למצוץ את הפטמות האלה, ושהיא תיאנח..'' אז אני עושה את זה. מעבירה לה ידיים על הכתפיים החלקות, על שקע הצוואר, בין השדיים הגדולים, מחבקת לה את המותניים, איזה קימור סקסי יש לה בין המותן לתחילת הרגל, כ''כ נשי, ואני מתכופפת ומנשקת לה את הפטמה הימנית. באיטיות. בעדינות. עוד נשיקה. ואז מוצצת אותה בחוזקה, יונקת לתוכי. אני שומעת שזה עושה לה טוב, היא נועצת בכתפיים שלי אצבעות חזקות, והנשימה שלה נהיית עמוקה ומרוכזת. אני עולה אליה, מחבקת את המותניים שלה, מקיפה אותה בשתי ידיים. היא מעבירה בעדינות את הידיים שלה מהכתפיים שלי אחורה, מלטפת את הגב, ועולה שוב, מחבקת אותי אליה. אנחנו צמודות, עור חלק ורטוב, עומדות והמים זורמים חזק עלינו. מצליפים. הנשימות שלנו קרובות. קרובות. משתהות. אני בוחנת לה את העיניים, ומגלה שם חיוך בטוח וקרוב. ''תסמכי עליי.'' היא אומרת לי. ''יהיה לנו טוב יחד.'' ואז היא עוצמת עיניים, מטה את הראש מעט, מתקרבת אליי ומנשקת אותי. היא מנשקת מצוין. יד אחת שלה על העורף שלי, היד השניה מכסה לי את השד השמאלי. אנחנו מתגפפות, אני מעבירה ידיים לאורך הגב שלה, מלטפת לה את הישבן לרגע, והיא מיד נענית לי, מקרבת את האגן לעברי, גורמת לי לתפוס לה את הישבן בשתי ידיים, לקרב את שלי אליה. בתקיפות שלא משאירה מקום לתהות האם היא רוצה, הלשון שלה משחקת עם הלשון שלי בתוך הפה בתשוקה, אני מרגישה שהלשון שלה שמתערבלת בפה שלי עושה לי גם דברים נעימים למטה, מערבלת לי את הדם בין הרגליים, ואני מתנתקת ממנה, מתנשפת, דוחפת את הירך שלי בין הירכיים החלקות שלה. היא מסתכלת עליי בהערכה, מופתעת אולי מהמהלך, ומיד מהדקת את האחיזה של הירכיים שלה מסביב לרגל שלי, אפילו שהמים עושים הכל חלק וחמקמק, ואני עושה אותו דבר. ההרגשה הזאת, שהירך הרכה שלה מתחככת בי, ממלאת לי את החלל בין הרגליים.. הדגדגן שלי ניעור לחיים. ''יש לך שדיים מדהימים'', אני אומרת לה, ''כל כך כבדים ועגולים ונשיים..''

המשך.. מקום לא מספיקק רררר..../images/Emo70.gif

אני תופסת אותם, את כל כובד משקלם, משתעשעת עם הרכות שלהם,ליאת צוחקת צחוק מלא כזה, משחרר, אני מתה על בחורות שצוחקות תוך כדי סקס לוהט, לא לוקחות את עצמן ברצינות מדי, בשניה אחת אני רואה דרך הצחוק הזה גישה שלמה לחיים, שאומרת שכל עוד אפשר לצחוק על משהו, צריך לעשות את זה, וזה כולל את עצמנו, וזה כולל משפחה, וזה כולל כמובן את הסקס עצמו. אז היא צוחקת, ואני נגנבת עליה, יודעת שאני מתה לעשות לה דברים שיגרמו לה להיות מוצפת בעונג, ובתור התחלה מחליקה את היד שלי בין השדיים שלה למטה, על הבטן, בין הירכיים, נועצת לה מבט בעיניים ומחליקה את האצבעות שלי לתוך הרטיבות שלה למטה. היא רכה ונעימה ומבקשת, מהדקת את האחיזה שלה בי, עוצמת עיניים, ואני מלטפת אותה, עושה לה נעים, מעבירה בה צמרמורות. היא מרכינה את הראש קדימה, מתרכזת, ואני מרגישה גל מוקדם של אורגזמה שנבנה לאט בתוכה.. ואז היא נושכת לי את הכתף, נושכת ומוצצת, מרגש וכואב יחד, משאירה לי סימן ומנשקת אותו, אומרת ''לא יכולתי להתאפק..'' אני כ''כ חמה עליה, לא יודעת מה אני רוצה לעשות לה קודם, לא יודעת מה אני רוצה שהיא תעשה לי. היא מצמידה את שתי הידיים שלי לצדי הגוף, מסתכלת לי בעיניים, פרצוף של ''אני לא משחקת משחקים'', ותוך כדי זה, יורדת באיטיות מולי, עד שהיא נעמדת על הברכיים, ואני רואה מלמעלה איך היא עוצמת עיניים, מקרבת את האף לעבר משולש השערות, ושואפת לתוכה את הריח המחורמן החריף שעולה מבין הרגליים שלי, מרוכזת. אני נושמת עמוק, עמוק מאוד, מנסה להרגע, מחזיקה את האוויר בריאות, הראש לה מתקרב לעבר שיער הערווה שלי, הריגוש שבמחשבה של מה יקרה עוד רגע מרטיב אותי כ''כ, היא משקיעה את הפנים שלה בין הרגליים שלי, ורגע ארוך אחרי אני מרגישה לשון עבה ובשרנית מחפשת את הדגדגן שלי, ומוצאת אותו. אני מתה לגעת בה, אבל היא לא משחררת לי את הידיים, אפילו שאני מתנגדת מעט בכוח. התנועות של הלשון שלה מעגליות ואיטיות. אני מגורה לחלוטין, מרגישה שהייתי רוצה שהיא תמצוץ אותי לתוכה, תפרוק את כל המתח שמצטבר לו שם. הקולות שיוצאים ממני הם בלי שליטה. הראש שלי נזרק אחורה, אני דוחפת את האגן לכיוון הפנים שלה, מרוגשת בצורה שלא הייתי אף פעם, והיא דוחפת אותי עם הכוח של הלשון שלה חזרה לקיר, לאריחים הקרים והרטובים שעושים לי צמרמורת. היא משחררת את הריתוק של הידיים שלי, מקרבת את הירכיים שלי אליה, הברכיים שלי כמעט כבר כושלות תחתיי, לא עומדות בכל הריגוש הזה, אני מחזיקה לה את הראש ודוחפת אותו אליי, רוצה שהיא תגמור את זה כבר, תזיין אותי, אומרת לה ''עוד יותר...עוד.. אני גומרת..'' קרן מעבירה את יד ימין שלה בין הרגליים שלי, ותופסת לי את הישבן מאחורה, רגע אח''כ מעבירה את האצבע האמצעית שלה בקו תקיף בין פלחי הישבנים שלי, מוליכה אותה למקום אחד, אני נאנקת בקול כשהיא מחדירה אותה לתוכי, פי הטבעת שלי מתכווץ מסביבה. כאב ועונג והכל ביחד.. ההתנשפויות שלי הולכות ונהיות מהירות יותר ויותר, ההתפוצצות בלתי נמנעת, גלים של פורקן סוערים ונשברים בי לכל הכיוונים בגוף, אני עוצמת עיניים בכוח ורואה שחור, מרגישה חולשה על סף עילפון, משחררת את עצמי, משחררת מתוכי אנחה עצומה, מרטיטה, כל הכוח יוצא לי מהגוף, אני ממש נשענת על הפנים שלה, לא מסוגלת לעמוד בעצמי עם כל התכווצויות המכאיבות- מתוקות של הבטן, עם המתיקות שמתפשטת לי בכל הגוף, זורמת לי בין הרגליים, זורמת עליה, על החיוך החם והקרוב שלה מתחתיי.. ''מדהים, זה היה מדהים.. אני צריכה לסדר את הנשימה שלי רגע.'' ''זה בסדר מותק, הם כבר סגרו להיום.. יש לנו את כל הערב פה לעצמנו'', היא מחייכת בממזריות בין הרגליים שלי, ואני יודעת שהיא צדקה שכשהיא אמרה שיהיה לנו טוב

Owner

New member
את צריכה זין דחוף אני שמתי לב

את שרלילה אמיתית את צריכה בולבול גדול לכוס שלך דחוףאני מציע לך זיון סוער ממני במקלחת וקת ליקוקים בכוס שלך חובה עלייך למצוץ גם

למעלה