תהיתי...

גם אני לא ידעתי עד שהחברה שלי

האוזבקית לפני שנה משהו כזה הופתע שאצלינו בבית מכינים פלוב

SpyKid

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo47.gif

וואי, בלתי יאומן, אבל אכן יש מישהו שיש לו דיעה כמו שלי בעניין הזה [השתכרויות, קללות וכד'] :0

i v g y

New member
לא לידי

אני לא אוהב שאנשים באים לחגוג יומולדת - ומה שחשוב להם זה לשתות כמויות ענקיות של וודקה ולהשתכר אז אני פשוט לא הולך לאירועים יותר כי זה ממש מגעיל אותי לשתות איזה משקה בכיף זה סבבה

Drunk Bullet

New member
ההערות שלך הן יותר סטיגמה מאמת

בוא נעשה הפרדה ברורה בין דבר שנקרא "תרבות שתיה" לבין התלהבות ילדותית מאלכוהול. זה שתרבות השתיה בבריה"מ שונה מזו בישראל זה ידוע, מכאן גם יצאה הסטיגמה של הרוסי השיכור. אבל תבין שבארועים משפחתיים וחגים למיניהם, אנשים לא באים מתוך מטרה ברורה לשתות, אלא השתיה היא חלק מהעברת הארוע, ובכלל, כמה אנשים כבר מסיימים ארוע במצב של שכרון כבד? ואם כבר תרבות שתיה, אז בהשוואה למדינות כמו צ'כיה, אוסטריה, גרמניה ובריטניה, תרבות השתיה של בריה"מ לא קיצונית כלל. ועכשיו לחלק השני של ההפרדה - התלהבות ילדותית מאלכוהול - את זה אתה יכול לראות בארץ בכל מקום, ולאו דווקא אצל יוצאי בריה"מ. הנוער הצברי צורך אלכוהול בכמויות גדולות, אבל לזה אתה לא מתייחס. אז יצאה לי חפירה קטנה, אבל זה כי מעצבנת אותי התופעה הזאת, לשייך שתיה מרובה ליוצאי בריה"מ, כשבמציאות, הנוער הישראלי לפני טיול שנתי בבי"ס, חושב קודם כל, כמה אלכוהול להביא לטיול, ואיך להסוות אותו, כאילו שביומיום זה משהו נדיר, שאי אפשר להשיג ולשתות כמו בן אדם.

i v g y

New member
אוקיי

אתה צודק ברב הדברים אני התייחסתי לרוסים כי דיברנו על התרבות הרסוית - זה היה הנושא בגלל זה דיברתי רק עליהם אני בכלל נגד אלכוהול ואני מכיר הרבה אנשים שמשתכרים סתם כי זה עושה להם לא יודע מה הם נהנים כנראה להתחבק עם האסלה כל הלילה אחרי זה וכן אנשים עכשיו חושבים כנראה רק על זה ובקשר לאירועים - אז זה עדיין מעצבן אותי שאי אפשר להעביר משהו בלי וודקה. אני מעדיף שביומולדת שלי לא ישתו לכבודי בכלל. העיקר שלא ישתו ותאמין לי שיש לי הרבה קרובים שמשתכרים באירועים ואז זה נהיה ממש מגעיל והורס בסופו של דבר הכל. זאת לא דרך לחגוג במדינות אחרות אני לא יודע וכנראה שטוב שאני לא יודע

Drunk Bullet

New member
לא קשור לחיבוק עם אסלה

לפעמים בא לך להשתחרר לפרק זמן מסוים, ואלכוהול יכול לעזור (ואני מדגיש, שרק לפעמים ולא כאורח חיים, אני לא מדבר על אלכוהוליזם), גם אם זה נגמר בשכרון. ואגב, גם לשכרון יש דרגות, לא כל פעם כשאתה שיכור אתה ישר רץ להקיא בשירותים. זאת לא דרך לחגוג במדינות אחרות נו באמת, אלכוהול זה חלק מחגיגה במדינות רבות בעולם, בטח באירופה. בקר בפאב באנגליה, בזמן משחק כדורגל, ותראה מה זה חגיגה עם אלכוהול.

i v g y

New member
זו רק דעתי

בוא נסיים את הדיון כאן כי אני אמרתי שאני בכלל נגד אלכוהול לא משנה כמה ואיך מי שאוהב שיהיה לו בכיף תהנו

AeroSlash

New member
הפסקה הראשונה ../images/Emo9.gif

זה היה בבוקר.. לא שמתי לב מה אני כותבת, סורי..

למעלה