תהיתי...

תהיתי...

שלום לכל נתיני הפורום תהיתי ...תהיתי אם שרותי נחוצים ... אולי מישהו או מישהי במדביר דרקונים חפצים... או שמא אולי איזו עלמת חן הכלואה במגדל ממתינה ליד הגורל... סר וילהלם עולה על סוסו בדיצה ומדגל את חרבו בקריצה .

Sודית

New member
תהייה.....

לתהות או לא לתהות תוהה אם הייתה זו צהלה של סוסך בדרך התהייה... סודית תוהה לא תוהה

לתהות או לא לתהות ?

לתהות או לא לתהות ? הוו אכן שאלה קשה ... לא שזה ממש עקרוני וחשוב סר וילהלם עם תשובה עוד שוב ישוב ... בינתיים עסוק הוא בדרקונים להדביר , גבירות נאוות הוא מציל למכביר .. היו שלום בינתיים סר וילהלם יחזור בעוד שעתיים .. שלכם , סר וילהלם תוהה ומטעה

שלהבת4

New member
באותו ענין......

אני מהבוקר תוהה למה לי לתהות אם אפשר פשוט לבהות? זה הרבה יותר פשוט מלתהות, מלטעות ומלטאות. תחשוב על זה וספר לי מה דעתך בנושא. שלהבת.

א י ל ה

New member
הו אבירי

היקרים, בואו הביתה! האוכל כבר מוכהן! החושך כבר יורהד! עוד מעט יבוא הדרקון הרעעע! א י ל ה אם הבית והבנים, שמחה

בעניין אם הבית

אילה , חייב אני לציין שהשם לא ממש מאפיין... אבל בהנחה שאת אם...M תוהה אני שוב ...אם שרותייך בחינם הם או שמא בחיוב ? ובהנחה שאכן אכן את האם של מי הילדים שלי או של השכן ? סר וילהלם את חרבו מדגל ופניו אל הצ´ט האפל... סר ריצ´ארד - לא צריך שתדליקו לו נר ...

לי-אור.

New member
אמ-צע

הדרך. ולמה חשוב לדעת של מי הילדים? ילדים זה ברכה, ונחמה, ופייגה ופרומה תכירו ילדים-דיז מייט האב בין יור פאדר. לי-אור-תו-דוכסית

אפי לוג

New member
we

דונט לייק דיס פאדר אפשר אולי, עוד מבט בקטלוג? א.פילוג לעניני אבות (ישורון)

למעלה