תהיתי לעצמי...

תהיתי לעצמי...

לאחרונה יוצא לי לנסוע הרבה באוטובוסים למרחקים ארוכים מה שנותן לי הרבה זמן למחשבות הרבות שמתרוצצות אצלי בראש. יצא לי להבחין במס' דברים שהעלו לי מספר שאלות שהייתי רוצה לשתף אתכם... ילד וילדה בגיל 15 - 16 אני מעריכה, יושבים בתחנת אוטובוס מתנשקים ומתמזמזים. (כן, ממש ככה גם אני הייתי דיי בשוק). השאלה שעלתה לי: יכולה להיות אפשרות של הבנת עומק האהבה והרגשות בכזה גיל צעיר? בחור ובחורה שהתיישבו מאחורי באוטובוס והחליטו שבאמת מעניין אותי לשמוע את סיפור האהבה שלהם וההיכרות והעובדה שהיום יום ההולדת של הבחורה והיא החליטה לנסוע כל הדרך מרחובות לכפר סבא לבקר מישו שמה (לא אבא ולא אמא לא דודים ולא דודות) למה? לטענתה זה היום הולדת שלה וזה רצונה. השאלה שעלתה לי: (פרט לעובדה - למי איכפת לדעת איך הכרתם ל*******) האם גם מישהו מכם היה מסכים לנסוע ביום הולדת שלו באוטובוס לבקר מישהו בבי"ח? האם היה לכם צורך לצעוק על מישהו באוטובוס שיפסיק לדאוג שכל האוטובוס שומע את השיחה שלו!! בתחנת המרכזית מחכה לאוטובוס לידי מתיישבים זוג בגיל 21-22 לערך הבחורה מדברת בטלפון בערך 10 דק' מימתי שהם מתיישבים. כשהיא מסיימת היא פונה לבחור מניחה יד על הרגל שלו ומבקשת נשיקה הוא מסרב בטענה "לא כאן" (מה שהצלחתי לשמוע) הבחורה מנסה שוב והבחור אומר לה בטון גבוה יותר " לא עכשיו". השאלה שעלתה לי: האם לבחור יש בעיה בהפגנת חיבה בפרסיה? מה זה אומר עליו? מה זה אומר על הקשר שלהם? לא נוח? לא אוהב? בטח אתם שואלים את עצמכם למה אני משתפת אתכם? האמת אני לא יודעת...מעצם היותי אדם חושב שבוחן את סביבתו רבות מצאתי לנכון להעלות כאן את השאלות שעלו לי בראש. אז בואו תגלו לי מה אתם חושבים....

בהתייחס רק לחלק האחרון

כי כל השאר לא ממש מעניינים אותי, כל אחד ומה שטוב לו.. אז אני למשל מרגיש נבוך להתנשק באוטובוס או משהו כזה, למה? כי אני לא חושב שאני רוצה להכניס מישהו לחיים האינטימים שלי וזה גם נורא מביך אותי ואני טיפוס קצת ביישן, מה לעשות. לא כולם עשויים מאותו החומר, אז יש אנשים שלא יהססו ויש אנשים שזה יפריע להם- כל אחד והאופי שלו. ובכל זאת להתייחס טיפה למה שכתבת למעלה :) מצידי? שידברו גם על איך הוא *** אותה בספסל האחורי בדיווק לפני כמה דקות לפני שעליתי ואיך פיספסתי את זה... קפיש?

יש לך שאלות מוזרות וכל כך סתמיות.

וגם אני אענה רק על האחרונה- לא קרה לי עדיין מקרה כזה,אבל יש כאלה שלא מרגישים בנוח להתמזמז ככה מול אנשים זרים ובכלל. זה לא מעיד על הקשר,אם אוהב או לא..לא בעיה פסיכולוגית ולא נעליים. פשוט לא אוהבים.לא מרגישים בנוח.מעדיפים לשמור על הפרטיות שלהם.

למעלה