תהיתי לי...

PopPy

New member
תהיתי לי...

יש לי כמה פאניפיקים נחמדים שכתבתי בזמני הפנויי על כל מה שסובב את הארי, ופירסמתי אותם רק באתר אחד. אני מתה לפרסם אותם ולשמוע הערות הארות, וחוות דעת והעברתי אותם בין חברים באיסיקיו, אבל דרך פורום זה אחרת לגמרי, תהיתי אם אכפת לכם אם אפרסם אותם פה ואבקש חוות דעת, בתנאי שזה מקובל על פנתר. תודה על הצומי, |S| פופי |S| נ.ב אני נוהגת להתבטא בכתב בשפה יותר גבוהה, ולהוסיף סלנג לא קשור ביותר באמצע, כמו ``תודה על הצומי``, זה חלק מאי השפיות המאוד לא זמנית שלי ;) אגב, עברתי את שלב הטחת הראש בכריות, ועברתי למקלדת, אז... *דופקת את הראש במקלדת* ;) דווקא די מתאים לי לחתום ככה: *דופקת את הראש במקלדת*, פופי. :)

S.tal

New member
גם אני אשמח לקרוא! :cool:

מאוד מעניין אותי לקרוא פאנפיקים שילדים כותבים.

Meijen Shaggy

New member
אני כתבתי פעם אחת בחיים שלי פאנפיק

קוראים לזה ``הארי פוטר ונוצת האמת``... כתבתי את זה בשביל האתר``הוגוורטס אקספרס``, אבל מאז לא כתבתי יותר, כי זה יצא לא משהו... אם מישהו בכל זאת מעוניין לקרוא, הנה כתובת:http://www.geocities.com/potteril/shorts3.html Meijen Shaggy

מייג`י? על מה אתה מדבר?

אתה כותב מאוד יפה! ונוצת האמת יצאה מאוד יפה! אתה צריך קצת בטחון עצמי... ולהאמין בעצמך... אתה מוכשר... לדעתי כדאי לך להמשיך לכתוב עוד דברים... מאי. :p

PopPy

New member
זה בהחלט מיוחד וברמה גבוהה,

יש לי תיקייה (בתוך תיקיית המאמרים שלי לכל המעוניין ומכיוון שאין אף אחד כזה נעבור הלאה..) במחשב מלאה בפאניפיקים מקסימים של אנשימים שונים ומשונים מהרשת שקיבלתי דרך האיסיקיו ומצאתי באתרים מפורסמים יותר או פחות, בהחלט נוצת האמת של מייג`ן מצויה שם כבר די הרבה זמן וכשחסר לי השראה קופצים לבדוק על מה כבר אנשים כתבו דברים יפים, וחושבים על מה כבר אפשר לכתוב ;) |S| פופי |S|

LuNaTiC

New member
פופי אני מעוניינת!!!!!

במאמרים ופאנפיקים של אנשים... אני באתר פאנפיקשן.נט וזה ממש מגניב ויש שם דברים מעולים אבל עדיין... יש משהו בלקרוא פאנפיקים של אנשים שאת מכירה.. שהם לא רחוקים ממך במליוני קילומטרים ובארצות אחרות.. ושכותבים בעברית!!! או שיש לך גם באנגלית? זה מגניב!!! יש לך איי סי קיו או משהו שתוכלי אם בא לך לשלוח לי את התיקיה של המאמרים והפאנפיקים? כי אני ממש אוהבת!!! ותפרסמי גם את שלך...

PopPy

New member
אוקיי,

כמובן שיש איסיקיו - 117719839, אבל אני מנסה להיגמל מהאינטרנט וזה כולל את האיסיקיו כך שאני כמעט לא מחוברת, התריעי מראש :) באנגלית אין לי ראש לקרוא, יש גבול, פעם ניסיתי אחד באנגלית שהיה פשוט אידיוטי ומאז אין לי ראש אבל בגלל ההמלצות שלכם אני צריכה בהזדמנות לנסות את דראקו דורמיינס וסיניסמשהו :) אני מעדיפה לא לשלוח את הפאניפיקים שלי לאנשים ביחד כי אני רוצה שלא יחשבו מדבר אחד שזהו - זה הסגנון, זה הרעיון, כן ברמה, לא ברמה, בקיצור, אני אפרסם את שלי פה ולאט, אבל את של אחרים בהחלט אין לי בעיה לשלוח לך, ובאותה הזדמנות תודה להוגוורטס אקספרס והוגוורטס נט על כל כך הרבה פאניפיקים שמצאתי שם וכל כך הרבה השראות שקפצו עליי כשקראתי אותם :) אם תתני לי את המספר שלך אני אוכל לשלוח לך בקשה כי אני בקושי מחוברת (ויש אנשים שמאוד כועסים על זה, אבל חייב מתישהו להיגמל, בוודאי שלפני כיתה ח`...) שלך, |S| פופי |S|

Nagini Potter

New member
מה לא משהו?!?!

אני קראתי את זה מזמן מזמן קצת אחרי שפירסמת את זה... וזה בדיוק באותה רמה כמו שאר הסיפורים.... דרך אגב - גם אני כתבתי פאניפיק באותו אתר קוראים לו `יתוש הירח המלא` או משהו כזה שם מטומטם, אני יודעת, זה לא אני המצאתי את השם! אני גם כותבת סיפור בהשראת הארי פוטר אבל שלא קשור באופן ישיר... אני יכולה לפרסם אותו כאן למרות שזה לא קשור לנושא הפורום? אני צריכה חוות דעת של כמה אנשים שהם לא חברים.... Nagini Potter

Meijen Shaggy

New member
אני זוכר..

אני זוכר שכתבת את ``יתוש הירח המלא`` וכל בית גריפינדור עזר... זה היה כשעוד הייתי תלמיד... (*פלאשבק של חודשיים אחורה*) Meijen Shaggy

Nagini Potter

New member
היי נכון עכשיו אני נזכרת

שעזרו לי! שלא היה לי רעיון למחלה ואז נתנו לי מחלה ולא היה לי רעיון לתרופה... נ.ב. הנה עוד סימן לאי שפיות שלי - נתתי לנגיני הנחשה את שם המשפחה של הילד שהיא רצתה לאכול... הממממ... ועד עכשיו אפילו לא שמתי לב שזה לא הגיוני! Nagini Potter

PopPy

New member
איזה יופי!!

יתוש הירח המלא זה שלך?!?! הוא יפה! הוא בכלל לא אידיוטי! ואת רוצה לצחוק? היה בעיה חמורה של זיופי סיפורים וציורים ב``הוגוורטס נט`` והסיפור שלך פורסם שם בעזרתם ה``אדיבה`` של טובי החקיינים באתר :) |S| פופי |S|

למעלה