תהיתי וחשבתי...

טוארג

New member
תהיתי וחשבתי...

האם לשדרנים בגלגלצ כותבים את הטקסטים? אחרת למה כולם אומרים אותו דבר בדיוק (כמו למשל לפני כל פעם שהשיר החדש של קלי אוסבורן משודר, כולם אומרים שזה מדהים איך ילדה מבית רע הוציאה כזה שיר טוב)

תהייה טובה... ../images/Emo13.gif

סביר להניח שיש שדרנים שקוראים משפטים מדף היח"צ או מהמדבקה המודבקת על התקליט. אבל האם יש שדרנים שמתאמים ביניהם משפטי-מחץ אודות שירים מסוימים? אפשר ליצור קונספירציה יפה מזה.

אייל וולקוביץ

New member
מנהל
ובכן,

בכל סינגל כתוב קצת מידע על השיר והזמר/ת. כנראה שבגלגלץ מאמצים את הטקסט שכתוב שם וכל פעם שמשמיעים שיר, מקריאים את מה שכתוב על העטיפה.

yossierd

New member
קבלו -> סוד מקצועי ../images/Emo13.gif

אני אגלה לכם סוד מקצועי לא סודי במיוחד, אני לא יודע איך זה בגלגלצ, אבל אצלנו על הר"שים (רשימות השירים), העורכים המוסיקלים רושמים מקפידים לרשום כמה הערות על הסינגל והמבצעים. ככל שההערה יותר שנונה ומושכת את תשומת הלב, כך אנחנו קוראים אותה יותר, גם אם אנחנו לא מתכוונים, זה מושך את תשומת הלב שלנו, ואנחנו אומרים את זה, בעיקר אם לשיר יש אינטרו ארוך שצריך למשוך, כמו בשיר המדובר. אגב, לדרור רפאל יש קטע חמוד כזה והוא מקריא את כל ההערה בדיוק כמו שהיא,אז מי שמאזין לתוכנית הערב יכול לשמוע בדיוק את אותן הערות על אותם השירים פעם אחר פעם (זה כבר מגיע לרמות קיצוניות לעיתים). אני מניח שמשהו דומה קורה גם שם.... שיהיה יום מעולה.

למעלה