תהיתי בעצמי גם

shonshon5

New member
תהיתי בעצמי גם

למה צריך אותיות סופיות? ואם צריך - למה אין לכל אות את ה"סופית" שלה? מה האפליה הזו? פויה!

עטרה ב ט

New member
מה קרה לך אתה ??????????

ניסית פעם ללמוד ערבית מחמל ליבי ? שם לכל אות יש בערך אלף חמש מאות שלושים ושתיים צורות : תחילית, סופית, מתחברת, לא מתחברת, עם נקודות, בלי נקודות, נקבה, זכר, לפי הצבעים השונים, סגנונות שונים וגם בסגנון חופשי. היית באמת רוצה את זה אצלנו ? לך תעמוד בפינה ותחשוב על מה שאמרת

astral tal

New member
וואלה ! זה מדהימ אותי אותי איכ

אנשימ פותחימ כאנ ת´פה בלי לחשוב פעמיים - ואומרימ שטויות. לא מודעימ להרס המסיבי ששינוי כזה יכול להביא על חברתנו המדרדרת בלא וכו´ אבל מצד שני נחמד לכתוב בלי סופיות - מצמצמ את מספר האותיות שצריכ לדעת ולהשתמש רוצימ שינוי ???? יאללה, נקים מפגלה נקרא לה "בלי סופ" מזכיר לי את "בלי סודות" - זוכרים את גשש בלש ?
אסטראל "מחכה שהעניינים יתחילו לזוז כבר בבורסה ומשתעמם בינתיים"

זוכרת גם זוכרת

עם הסרבל והאותיות. הדולר אמור לעקוף את ה4.50 , לא? מסכנים הסטודנטים שצריכים להשכיר דירה. עפיפון

astral tal

New member
בקשר להשכרת דירות

לדעתי אם המשכירים ירצו לשמור על רמת ביקוש גבוהה ומחירים תחרותיים הם יצטרכו לדבר עם השוכרים במונחים שיקליים - כי כרגע לבקש 500 דולר לדוגמא - שזה היה נגיד 2050 שקל עכשיו זה 2,250 הפרש גדול מידי - בספק אם אנשים יהיו מוכנים לשלם ככה רק בגלל שהדולר עלה

pomelit

New member
אנשים צריכים לגור איפושהו

זה מקרה קלאסי של היצע וביקוש וכוחות השוק. כל זמן ש"כולם" עושים ככה, ימשיכו לשלם ככה פומלית, כבר לא סטודנטית אבל עדין משלמת שכר דירה ועוקבת בדאגה אחר ההתפתחויות המדאיגות בתחום

Druyanizem

New member
אבי

אותיות סופיות זה בשביל להלחם באבטלה... יותר אותיות.... יותר מקומות עבודה למלא בשביל האותיות האלה! תחשוב על זה...

shonshon5

New member
יש!

כל הכבוד בוגי! הדיקטטור התכליתי ביותר תחת השמש! ובהמשך למגמה זו - אבקשכם לעצב את האות "י" כאות סופית. אתגר קטן לגרפיקאים שבקהל - פריצת דרך לשפה העברית!

Druyanizem

New member
אתה רואה?

זהו! כבר טיפלתי באבטלה... מי יכול עליי?? מי?? ובקשר לי´ סופית- קו קטן למטה עם נקודה למעלה?

למעלה