תהילה - הסרט קצת באיחור אבל זה עכשיו בערוץ 18 בהוט. יכול להיות שיהיו שידורים חוזרים
M MiniMe20 New member 17/9/05 #1 תהילה - הסרט קצת באיחור אבל זה עכשיו בערוץ 18 בהוט. יכול להיות שיהיו שידורים חוזרים
ט טלי שרון המוכשרת New member 17/9/05 #2 אההה fame!!!סרט גדול! רקדנו לשיר הזה בהופעה!!! זה היה מן שיר פתיחה רק חבל שהיינו מלאאא בנות(כי זה היה כל הקבוצות ביחד)..חחח בכל זאת סרט גדול!!!(וגם ראיתי תהצגה...)
אההה fame!!!סרט גדול! רקדנו לשיר הזה בהופעה!!! זה היה מן שיר פתיחה רק חבל שהיינו מלאאא בנות(כי זה היה כל הקבוצות ביחד)..חחח בכל זאת סרט גדול!!!(וגם ראיתי תהצגה...)
ג גמבה לשלטון New member 17/9/05 #3 ואוו אני כבר יודעת תסרט בעל פה=] יש אותו ב-יס כל הזמן...כל הערוצים של הסרטים הישנים וזה=] מי שלא ראה [לא מאמינה שיש] אז מאוד מומלץ!@
ואוו אני כבר יודעת תסרט בעל פה=] יש אותו ב-יס כל הזמן...כל הערוצים של הסרטים הישנים וזה=] מי שלא ראה [לא מאמינה שיש] אז מאוד מומלץ!@
S SHIRAN00110 New member 17/9/05 #4 אמממ...האמת שאני לא ראיתי...חח לא יודעת איך לא:S.... אממ יש לי יס אז אם את יודעת מתי יש[כי חיפשתי ולא מצאתי]אז תגידי לי טוב? תודה
אמממ...האמת שאני לא ראיתי...חח לא יודעת איך לא:S.... אממ יש לי יס אז אם את יודעת מתי יש[כי חיפשתי ולא מצאתי]אז תגידי לי טוב? תודה
T Tinkerbel In Purple New member 21/9/05 #6 שמעתי שהסרט מעפן... ראיתי חלק לא היה משהו... מה שכן הסדרה הייתה מדהימה!!!!!!!!!!! והיא הייתה ההשראה שלי להתחיל לעסוק במחול!!!!!
שמעתי שהסרט מעפן... ראיתי חלק לא היה משהו... מה שכן הסדרה הייתה מדהימה!!!!!!!!!!! והיא הייתה ההשראה שלי להתחיל לעסוק במחול!!!!!