תהייה..

RAFI THE NIGGER

New member
תהייה..

מישהו יודע מי מהישראלים חתום גם לעונה הבאה? מרקוביץ חתום?

z dead

New member
נראה לי

שמרקו וטפירו חתמו לשנתיים,כלומר עד שנה הבאה. לימונד אמור לסיים חוזה השנה,וגם קנטור,נאור,ואוחנון. לגבי קוז'י נראה לי שיש אופציה להארכה אבל אין חוזה לשנה הבאה. וגם אף אחד מהזרים לא חתום לשנה הבאה. מכל הקבוצה רק טפירו ומרקו בטוחים לשנה הבאה. וגם המאמן לא בטוח לשנה הבאה :) :) וגם "נשיא" הקבוצה. וגם ה"אוהדים"...

bobas

New member
תלוי מי יאמן בעונה הבאה..

אם אדלשטיין נשאר - עידו (רוצה לחזור לגליל) ,לימונד (רק שלא יעבור למחלה ) ,קנטור ואוחנון יעזבו.מרקוביץ ונאור ישארו. אם יוחלף המאמן - אני מעריך שלימונד ומרקוביץ ישארו וכל האחרים יעזבו.

AmiTutiT14

New member
שאלה לי אליך-

למה נראה לך שאם המאמן יוחלף אז כל הישראלים חוץ משניים יעזבו? בגלל שהישראלים שלנו כל כך גרועים או מה? אני מניחה שבעונה הבאה יבוא מאמן לא פחות טוב מאדלשטיין אם לא יותר טוב ממנו. מאמן כזה אמור לדעת שכשיש לו אוצרות ביד כמו נאור, קוז'י וטפירו לא מאבדים אותם. ואם כבר אנחנו מדברים על הישראלים, אנחנו חייבים לגנוב קצת מאלה מראשל"צ, בעיקר את אור איתן. אה, ועכשיו נזכרתי שמתן חתם לשתי עונות+אופציה לעונה שלישית.

z dead

New member
נאור לא אוצר

נאור נגר. טפירו קשיש. האוצרות היחידים בקבוצה הזו זה לימונד,סליי,ג'נקינס,ואוסטין. "לגנוב קצת מראשל"צ" איזה משפט מכביסטי... חוץ מזה שאור איתן זבלה של שחקן,נאור בעמדה שלו,עדיף את מתן נאור הנגר מאשר את משליך השלשות אור איתן. לימונד יילך,יברח,מקבוצה שמנהליה ומאמניה פועלים בדרך הנכונה לגמור לו את הקריירה,שלא לדבר על האוהדים הנחמדים ש"תומכים" בו.

AmiTutiT14

New member
לא דיברתי על לימונד כי משום מה

די נראה לי שהוא ישאר כאן. מתן הוא אוצר מאד גדול, הבעיה היחידה איתו היא שאין לו מספיק ביטחון לחדור לסל. כשהוא חודר הוא עושה את זה מעולה, לא זכורה לי פעם אחת העונה שמישהו דפק לו גג או שהוא איבד את הכדור או אלף ומליון דברים שיכולים לקרות כשמישהו חודר לסל. פעם או פעמיים עשו עליו עבירה ועצרו אותו. הבעיה היחידה שלו היא ביטחון, וזהו. ואגב איתן, זה מה זה מטומטם מצידך להגיד "לגנוב קצת מראשל"צ" איזה משפט מכביסטי, למה שאני אחיה לפי מכבי? אני אגיד מה שאני ארצה. חוץ מזה, "לגנוב" רוב הפעמים נאמר בסלנג, ואם לא אז צריך לאסור את מי שאמר את זה.

AmiTutiT14

New member
ובנוסף,

למתן גם אין ביטחון בקליעה מחוץ לקשת, כשהוא פנוי לגמרי הרבה פעמים הוא מעדיף למסור ולא בגלל ששעון ה-24 עדיין בהתחלה שלו. גם כשהוא מחליט לקלוע הלחץ עושה את שלו והוא מפספס. אני הולכת מדי פעם לאימונים, הבנאדם תותח כשהוא לא לחוץ ולא חסר ביטחון. חוץ מזה אתה צריך לדעת את זה כאחד שרואה כדורסל ישראלי כבר כמה שנים, לא?

z dead

New member
גם אני קולע לבד,כשאני חופשי בלי לחץ

החוכמה היא לקלוע במשחק. משנה משנה נאור הופך ליותר ויותר נגר,משחקן שנורא אהבתי הוא נהיה עוד שחקן,וגם קצת שחקן מעצבן. מתן נאור לא יודע לחדור,בכלל,הוא בקושי מוריד כדור לרצפה. יותר מזה...כשהוא מקבל את הכדור בהתקפה הוא מבזבז מלא זמן משעון ההתקפה ומעכב את המשחק. מצטער מאוד שחקן בעמדה שלו צריך לדעת לעשות יותר מהגנה.

"הלחץ עושה את שלו"

זה אחד ההבדלים הגדולים בין עוד שחקן טוב לשחקן גדול. השחקנים של מכבי לא יהיו בלחץ בפיינל פור. תיהי בטוחה בזה.

bobas

New member
בדיוק להיפך.

אם הוא ישאר יעזבו לא מעט. הישראלים רוצים לשחק קצת יותר מדקה למשחק והם לא מתכוונים לסיבוב השלישי המיותר. אגב, איזה מאמן היית רוצה לראות במקום אדלשטיין בהנחה ויעזוב?

AmiTutiT14

New member
בעונה שעברה רציתי את אריאל בית

הלחמי. עכשיו אין מאמן ספציפי שאני רוצה. אפשר לדבר על גודס או קטש אבל הם עדיין לא הבסט של הבסט, הם רק הבסט של ישראל.

AmiTutiT14

New member
לא, אבל הוא לפחות ברמה שלהם.

אם אין ברמה יותר גבוה מזה, אז עדיף כבר להשאיר אותו כי יש לו יתרון- הכרות עם הזרים.

z dead

New member
אה רגע..

יוני ניר חוזר מהשאלה בר"ג. אז שלושה שחקנים בטוחים לשנה הבאה: טפירו,מרקוביץ',יוניר. טפירו יהיה בן 32 בערך,יוני ניר אחרי עונה של כמעט בלי דקות משחק בר"ג,ומרקו בעונה שהוא רק הלך אחורה מסנטר פותח עם 25 דקות מינימום לשחקן ספסל של 10 דקות. אכן עתיד מבטיח :)

z dead

New member
למה שיישאר במגדל?

בשבל שיהרסו לו את עוד את הקריירה? בשבל אוהדים נפלאים כמוך?

z dead

New member
אני מקווה שלא

מעריצי ארקדי ואוהדי ההצלחות לא ראויים לשחקנים כמו קוז'י ולימונד.

למעלה