תהייה.

תהייה.

אחרי שעברנו כמעט הכל, איזו תקופה היתה הכי טובה ומהנה
גן יסודי חטיבה תיכון לפני צבא וחלק מאיתנו-צבא נא לפרט מדוע ולמה
.

miracle16

New member
חטיבה ללא כל ספק!!!

האנשים הכי הכי טובים, הכיתה הכי טובה, המורים הכי טובים, הביצפר הכי טוב, הלימודים הכי טובים והכי כיפיים... בקיצור החטיבה בשבילי הייתה ממש ממש חוויה מקווה שזה עוד אפילו ישתפר בצבא

Dawson girl

New member
בחטיבה

כי ביסודי היה הכי חרא בתיכון היה חרא אבל קצת פחות
צבא
בחטיבה היתה החבורה, היו המסיבות הכי מגניבות, היה כל יום שישי משהו, היה אמת או חובה
והרבה שטויות. זו היתה תקופה בלתי נשכחת.

Hangman Jury 87

New member
חטיבה

וזה רק בגלל שבחטיבה הייתי רגיל לכל החברים ולמקום (גרתי בערד ועברתי לנתניה בכתה י'), כתה ט' זכורה לי כשנה הכי טובה שהיתה. התקופה של ה-3 שנים בתיכון אני מגדיר אותה כסבירה-טובה, אולי בגלל המקום החדש... מהחטיבה זכורות לי הרבה מאוד דברים טובים שאני יזכור לעוד הרבה שנים... תקופת התיכון דווקא שזאת התקופה היפה בחיים (ככה אומרים), במיוחד י'ב... לא נראה לי שזה ייזכר אצלי למשך שנים, לא היה רע, אבל גם לא ממש טוב...

זהו,

שלמה כולם אומרים שתקופת התיכון היא הכי מהנה וטובה
נראה לי שחצי מהאנשים שאומרים את זה, אומרים את זה בגלל שכולם אומרים את זה
.

Hangman Jury 87

New member
מי שאומר את זה...

אז אני משער שהוא באמת מתכוון לזה ולא חושב שהוא אומר את זה סתם בגלל ש"כולם אומרים"... אני פשוט אמרתי שתקופת התיכון, לכל הדיעות זאת תקופה נהדרת, במיוחד י'ב שזו שנה אחרונה... התכוונתי ש-לי פשוט יהיו הרבה פחות חוויות שאני יזכור, טיול שנתי אחרון לא יצאתי, מסיבת סיום פיספסתי... ככה שיש לי יותר חוויות טובות מהחטיבה מאשר התיכון.

SomebodyElse

New member
אני אהבתי בעיקר את תחילת תיכון

ולפני הצבא. גן-יסודי זה לא מעניין, את החטיבה די שנאתי ממה שזכור לי. וצבא, זה נוכל להעיד עוד חודש
.

../images/Emo192.gif.

לדעתי גן לא נחשבת תקופה שאפשר לשפוט כי מה ידעתי מהחיים שלי
. למרות שהיה לי ממש ממש ממש ממש [ממש ממש ממש ממש ממש ממש
.] כיף, לא באמת היו לי חיים. ביסודי א-ב היו תקופות די מוזרות ודי הזויות שלי. מכיתה ג' עד ו' היה לי ממש ממש כיף
[יוחזרו הפוגים לאלתר
.]. כיתה ז' היתה נוראית בצורה מטורפת. מכיתה ח'-ט'
תקופה מעולה מכל בחינה אפשרית
. כיתה י'-י'ב
טראומה. מה שכן, נראה לי, שאחרי הכל התקופה הנוכחית לפני צבא היא התקופה הכי טובה שהיתה לי איי פעם. ואין לי אפילו מילים לתאר את זה
אבל בחיים לא היה לי כל כך טוב כמו עכשיו
. *חפירות רולז*.

10GaZ

New member
../images/Emo10.gif../images/Emo4.gif../images/Emo7.gif

" *חפירות רולז*. " וכשאני חופר רוגמים אותי באבנים

SuGaRBabe1

New member
ברור שתיכון...

גן זה לא נחשב... מי זוכר משם משהו בכלל?.. היסודי היה די מעאפן כי הכיתה שלי היתה מבודדת מכל שאר השכבה, הם שנאו אותנו ואנחנו אותם אז כל החברים שלי היו רק מהכיתה. אם מחברים את זה לעובדה שהכיתה שלי היתה מעאפנה וצבועה רצח, זה לא ממש מסתדר
אז היה חרא ביסודי. חטיבות אין אצלנו בכלל... ובתיכון כבר הכל התחיל להשתנות והתרחקתי מהאנשים המגעילים מהיסודי, התחברתי לאלו שהיום החברים שלי :) וכל הדברים הכי כיפיים והכי מצחיקים קרו בתיכון.. היה כיף... תיכון רולז
והתקופה של עכשיו לפני צבא.. וואללה, גם עכשיו ממש כיף לי, אבל בכל זאת חסר לי משהו מהאווירה של התיכון, עם החברים ועם הכיתה המטומטמת שלי ועם הצחוקים בשיעורים... ועם האנשים החולניים במגמה החולנית שלי והיה כיף ולא ידענו להעריך את זה... ובקשר לצבא... אני אחזור אליכם עם זה עוד 28 ימים :[

M r s J o n e s

New member
פפפפ לפני צבא.

כי זה החופש הכי טהור שאי פעם יהיה לנו. אבל דברו איתו עוד שלושה חודשים ונראה מה אני אענה
.

The Peanut

New member
עברנו כמעט הכל? ../images/Emo12.gif

ואני חשבתי שיש לנו עוד איזה 50 שנה ככה.
בכל תקופה היו לי חלקים טובים וחלקים רעים. אני חושבת שהכי הכי כיף היה לי בתיכון (חוץ מהקטע של הלימודים שלא כל כך אהבתי), כי זכיתי להיות טינאייג'רית במלוא מובן המילה ולגלות כמה אנשים מדהימים ו.. היה חוויה. ביולוגיה.

למעלה